Cadillacquer Week: Now and Then

Kolmas postaus putkeen! *tuulettaa*

Vuorossa tänään Cadillacquerin Now and Then.

cadillacquer now and then swatch
.

Now and Then on pohjasävyltään hyvin vaalea lila. Seassa on tummanvioletteja ja valkoisia glittereitä sekä laventelinsävyisiä flakieseja, eli suomeksi hitulaa. Peittävyys ja levittyvyys on jälleen yhdenmukainen kahden edellisen lakan kanssa eli erittäin hyvä. Kuvissa näkyy kaksi kerrosta Now and Theniä, alla on yksi ohut kerros Essencen Hello Marshmallowia joka oli tässä tapauksessa turha.

.
.

Tykkään erityisesti tuosta kivasta syvyysvaikutelmasta, jonka vaalea pohja ja tummemmat glitterit luovat. Lakka ei myöskään näytä ollenkaan möykkyiseltä, vaikka glittereitä on paljon. Kepeä, raikas ja jäinen sävy. Ei näitä voi kuin kehua :D

.
.

Lakan nimi viittaa muistoihin ja muutokseen, mikä sai mut selailemaan vanhoja kynsikuvia harrastuksen alkuajoilta. Olen tuskaillut valokuvaustaitojeni kanssa paljon enkä taida koskaan tulla sen suhteen täysin tyytyväiseksi, mutta vanhoja kuvia katsellessani alkoi valjeta, että oon mä ehkä pikkasen parin vuoden takaisista kuvista kehittynyt…feast your eyes on this:

.
.

Käsien ihon kuntoa katsoessa on minusta aavistuksen ironista, että pitelen kädessäni rasvapurkkia :D Näillä eväin sitten aloitettiin blogi. Huhhuh. En tiedä miten oon ikinä saanut yhtään lukijaa…

Mitä tästä opimme? Vaikka kuinka tuntuu ettei mikään ole muuttunut, kuitenkin kaikki on. Ja niin on hyvä. Aamen.

.
.

Nyt on paremmin kuin ennen. Toivottavasti sama trendi jatkuu :)

Translation: Ladies and gentlemen, this is Cadillacquer Now and Then. It has a very pale lilac base with strong purple glitter, delicate white glitter and subtle lavender flakies. It’s light, girly and totally enchanting! I know I’m repeating myself but the formula was again fantastic. I used two coats over one coat of Essence Hello Marshmallow. Now and Then would’ve been opaque on it’s own with two coats so Essence was pretty much useless here :)

The name of this polish got me thinking of the time when I started this hobby and that’s the reason you have to feast your eyes on that one monsterous picture. Two words: hot mess. I’ve been struggling with my photography skills and probably will never be fully satisfied with my photos, but that old one really put everything into perspective…And may I just mention that it’s a bit ironic I’m holding a hand lotion and yet my skin looks like an ancient riverbed :D Oh Lord. Just keep changing. Change is good. Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Eih, kotiutin tossa jokunecn viikko takaperin ensimmäisen cadillaquerini joka oli tosi hyvä laatuinen ja aiheutti pientä himotusta saada lisää. Sitten tulee tällänen teema viikko, taidan elää pyhällä hengellä loppukuun… :D Tää Now and Then kyllä meni samantien himotuslistalle.

 2. Musta se on hyvä asia että huomaa kehittyneensä. Vähän ne kyllä alkuaikojen lakkaukset on itselläkin mitä on, mutta onneksi on edelleen mistä parantaa. :D Itse huomaan kehittyneeni paljon varsinkin kuvaamisen osalta. Osaan nyt jo lähes joka kuvaan rajata kynnetkin näkyviin! :D

  1. Haha hienoa, kynsiblogissa se kynsien näkyminen on kyllä aina positiivinen asia! :D Kyllä siitä kiva fiilis tulee kun huomaa että ajan kanssa on menty parempaan suuntaan ihan reilusti :)

 3. Todella kaunis lakka! :) Ja itsekin on huomannut kehittyneensä, vaikka tuntuu ettei nytkään kuitenkaan mikään kynsien Picasso ole. Meh. Mutta harrastamisesta tuleva hyvä fiilishän on se tärkein juttu!

  1. Eikö ookin <3 Mua harmittaa kun en oo kynsitaiteilussa (tai missään muussakaan) mitenkään luova, mutta sekin jo piristää kun huomaa kehittyneensä edes teknisesti :D Kyllä, olet oikeassa :)

 4. Todella kaunis lakka!
  Muutos on parhaimmillaan silloin kun se tapahtuu hiukan huomaamatta, ja yhtäkkiä voi sitten ihmetellä että mitäs :D

 5. Ihana lakka! Ja jotenkin lohduttavaa, että ehkä itsekin joskus pääsee tuolle tasolle…olen nyt tuossa, missä sinä joskus muinoin.. :)

  1. Oooo kiitti :) onneks kehitys menee eteenpäin huomaamatta ja väkisin, kun jaksaa vaan touhuta asian parissa :)

 6. Ihana asia huomata kehittyvänsä, kuin myös se, että saa toiselta samanlaista palautetta. Oot muuten Emma kehittynyt huimasti ^_^. Sun kuvat on tosi hyviä, ilo katsella :).

 7. Oot kyllä tosiaan kehittynyt huikeasti! Pitäisköhän haasteenomaisesti nyt itsekin kaivella esiin joku vanha kammotttava kuva vertailun vuoksi :D

  1. Hehe, kun rima on kaivettu maahan (=lähtötilanne) niin se on aika helppo ylittää :D

   Totally pitäis! Mulla on itseasiassa mielessä yks haasteenomainen postausaihe joka sivuaa tätä, mut en oo kerenny toteuttaa sitä vielä :P

   1. :D I so feel you! Oon jotenkin yliherkistyny näille lakoille, ainaku otan tämmösen pullon käteen niin heti tulee sellanen *snif*-olo :D

Vastaa