Herrasväen tapetti

Kirjoittelen tätä itsenäisyyspäivän ja 7.päivän välisenä yönä semmoinen juustoinen kestohymy naamalla, kun oli niin mukava päivä! Otin itseäni pari viikkoa sitten niskasta kiinni ja hommasin purentakiskon, jota mulle on suositeltu vasta kymmenen vuotta (piti vissiin harkita tarkkaan uskonko). Sen ansiosta nukuin pitkään heräämättä päänsärkyyn eikä leukoja särkenyt ollenkaan. Jätin muuten kellon soimaan normaaliin aikaan aamulla, ihan vain siksi että saisin lyödä sen mielenosoituksellisesti kiinni. Rötväsin sängyssä pitkään, nukahtelin välillä uudestaan ja lopulta lyllersin aamupalalle. Itsenäisyyspäivän kunniaksi meillä on ollut tänään monta jälkkäriä, aamupalajälkkärinä oli paahtoleipää ja Nutellaa.

.
.

Meillä on tehty kattoremppaa, minkä vuoksi satelliittiantenni on keturallaan ja televisio ei näy. Aluksi jouduin hengittelemään paperipussiin (”WTF OMG pitääks mun nyt ruveta jotai _lukee_ siis LOL”), mutta näin kolmantena päivänä en telkkaria kaivannutkaan ja itsenäisyyspäivän juhlien sijaan katsottiin Sons of Anarchya, Newsroomia ja Big Bang Theorya koneelta peittojen alla sohvalla.

.
.

Nousin vain käyttääkseni koiria ulkona ja syödäkseni eksessiivisen määrän sisäfilettä, valkosipulikermaperunoita ja lättyjä Nutellalla. Laitoin muuten lättyihin Nutellan lisäksi myös lakupaloja. Tykkään näistä terveellisistä ruuista. Kunhan käärin tämän postauksen kasaan, pääsen sänkyyn lukemaan Täällä Pohjantähden alla -trilogian kakkososaa. Kynnetkin on olleet pelkällä aluslakalla tänään, saavat nekin kato nauttia tästä vapaudesta.

Onneksi kuva-arkistossa on vielä muutamat kynnet julkaisematta.  Tälle päivälle kaivoin esiin nämä pari viikkoa sitten tehdyt paperitapettia muistuttavat kynnet.

.
.

Kynnet on olleet julkaisematta hyvän tovin, koska nämä harmittaa mua. Tein nimittäin leimailujen pohjalle ihan sikahienon pituussuunnassa olevan liukuvärjäyksen…eikun mitä, miten se sanotaan? Siis värit kohtaavat kynnen keskellä pitkittäissuunnassa…apua, onko liiallinen Nutellan syönti laskenut mun älykkyysosamäärää? No toivottavasti tajuatte, liukuvärjäys oli siis toisinpäin kuin perinteisesti. Ja se oli sikahieno. Sitten leimasin BM-314 -laatasta tuon koukerokuvion Konadin valkoisella, ja mattasin koko manikyyrin. Se oli se fail-osio tässä. Mattaus vaalensi tummempaa värilakkaa niin paljon, että pitkittäissuunnassa tehtyä liukuväriä tuskin edes erottaa enää! Raivostuttavaa, tein siis ihan turhaa työtä… Ylläolevassa kuvassa korostuu tuo vaalea osuus, kynsien sisäsyrjällä on Kikon lilaan taittava ruskeanharmaa 320 (on muuten dupe Essien Merino Coolille) ja ulkosyrjällä tumma violetti 379 joka näkyy allaolevassa kuvassa jotenkuten.

.
.

Niin että nyt voitte kelata sinne postauksen alkuun ja yrittää löytää tämän upean liukuvärjäyksen kuvista :D

.
.

Harmittaa aivan vietävästi etten ottanut kuvia ennen mattalakkaa…tai etten jättänyt ottamatta sitä mattalakkaa. Joka tapauksessa, jos tuota liukuvärin katoamista ei lasketa, lopputulos oli kuitenkin aika hauska. Otan tän oppituntina: mattaus vaalentaa lakkaa.

Nyt taidan suunnata sinne vällyjen väliin lukemaan (= suunnittelemaan mihin kaikkeen voisin laittaa Nutellaa). Kiitos ukkini ja hänen kohtalotovereidensa, rohkeiden ja sisukkaiden miesten ja naisten, minulla on mahdollisuus tehdä niin.

Translation: I created an awesome vertical gradient with Kiko 320 (dupe of Essie Merino Cool) and Kiko 379, dark eggplant, stamped with Konad white and BM-314, added OPI Matte Top Coat…aaaaand the awesome vertical gradient pretty much disappeared. Matte top coat somehow lightened the shades and faded the gradient part. Goddammit. Other than that I liked this manicure :)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Kynnet on kauniit ja tahattomasti naurahdin ääneen, kun mainitsit liukuvärjäyksen :D
    Palasin alkuun, ja ei, en löydä sitä… Harmi! :/
    Mutta kynnet on näinkin kyllä näyttävät!

  2. Tuo leimakuvio on yksi ihanimmista, mitä on, eikä mulla oo tuota laattaa vieläkään. MIKSI?!?! :D

    Kynnet on kauniit ja ihan kiitettävästi oot mährynny ja löhönny :).

    1. BM:ltä voi ostaa myös yksittäisiä laattoja nykyään joten HOPI HOPI :D Kiitos ja joo, mähryäminen tuli tarpeeseen :)

Vastaa