Desert Sun rises

Tänään pääosassa on pieni Desert Sun -parka, viaton lakka jota dissattiin kohtuuttomasti ostospostaukseni kommenttiosiossa. Tuli niin huono omatunto kaikista kakkalakkajutuista, että täytyi omistaa kokonainen postaus tälle TOFFEEN väriselle raasulle.

Sanna joutui päättämään millaisen lakkauksen Desert Sunilla teen, koska Sanna on vastuussa siitä, että tää kakkatoffeelakka ylipäätään mulla on. Sain ohjeet tehdä leopardikuviota mattana, joten tein työtä käskettyä.

leopard print nail art
.

Arvatkaa mitä? Mä en vihaa tätä! Ensimmäistä kerrosta sutiessani aattelin että voi luoja, väri ei sovi mulle ollenkaan, mutta toisen kerroksen kohdalla olin jo…noh, samaa mieltä edelleen. Totesin myös, että Desert vaatii kolme kerrosta peittääkseen täysin. Mattalakka kuitenkin paransi tilannetta oleellisesti, sillä se muutti värisävyä juuri sen verran, että lakka siirtyi ruumiintoimintokategoriasta karamellikategoriaan. Toivottavasti. Uskaltakaakin olla eri mieltä…*pui nyrkkiä*

IMG_7561
.

Leopardikuvio on leimattu Konadin laatasta m57 ja täpliin töpötin Barry M:n God Foilia pienellä siveltimellä.

Vinkki: mattalakkaa ei voi laittaa leimauslakkojen päälle ilman että välissä on normaali päällyslakka, kuvio nimittäin leviää ku norovirus ostarilla. Onneksi testasin asiaa peukaloon joka ei näy kuvissa…

IMG_7559
.
IMG_7562
.

Mä oon tehnyt tästä lakasta niin suuren numeron, että en varmaankaan voi luopua siitä koskaan. Normaalisti lakka olis saanut kenkää jo yksin koostumuksensa vuoksi, mutta nyt mun on ehkä pidettävä Desert Sun puhtaasti eettisistä syistä. Äiti opetti, että pienempiään ei saa kiusata.

Translation: China Glaze Desert Sun proves that when it comes to color, there’s a thin line between poo and caramel. Not sure in which category DS falls into. I feel bad for this freak of a polish so I’m keeping it. Nevermind the logic, here rises Desert Sun! :D

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Nonni, hienothan ne on. Ja desert sunia et kyllä luovuta kenellekään ulkopuoliselle, mä otan sen takaisin kuule jos epäilen ettei sitä kohdella tarpeeksi hyvin :D

 2. Mä avasin tän postauksen varovasti sormien raosta kurkistaen, mutta olen tosi positiivisesti yllättynyt: noihan on hienot!
  Ja niin – tuo toffeeihanuus löytyy myös omista kokoelmistani edelleen :)

 3. Pakko sanoa, sulla on aivan mahtava kirjoitustyyli, ilo aina lukea uusimpia postauksias, kiitos :D Naureskelen täällä aina itsekseni.

  Tuo lakka ei sopis mun ihonsävyyn yhtään eikä kolahda muutenkaan, mutta hyvin oot saanut sen toimimaan, nimenomaan TOFFEENsävyisenä :D Itellä ollut mahaongelmia tässä nelisen kuukautta niin en kestä enää mitään viittauksia ripulijuttuihin, haluun vaan vatsani täysin kuntoon perkele! Vielä ku jotkut sanoo ”No pikkumahajutut kestää” KÖH. ”Ripuloi ite neljä kuukautta, ku lääkäri vähän möhli lääkkeiden kanssa…” :DDD Mutta oon siis jo parempaan päin.
  Ja tuo on hieno yhdistelmä, että mattaa ja silti tuota kultaista, hmmh, pitääkö mun se mattalakka joskus kuitenkin hommata, eih!

  1. Hih, no kiitos! Hyvä jos naurattaa :D olen pahoillani ripuliviittauksista :D Sit kun vatsa tulee kuntoon niin ostat ittelles palkkioksi mattalakan, tosi monikäyttöinen kapistus ja matattu glitteri on ihan parhautta!

   1. Joo sit ku tulee kuntoon :D Vois kyllä ollakin hyvä palkkio tuo mattalakka sitten! Sitä mä oon vähän katsellutkin, että glitterimattaus toimii erittäin hyvin :)

    Tänään tuli kyllä lohdutuspalkinnoksi China Glazen Ride The Waves :D Hah!

 4. Ihan selvästi se on kak.. toffeen värinen! Selvästi! Mattaus auttaa huomattavasti asiaa. Varsin nätit kynnet, kun ottaa huomioon, millä ne on tehty :D Jäin kuitenkin miettimään, että onko se nyt sitten oikein, että säälistä pidät lakan itselläsi – tottahan se nyt sen verran tajuaa, että ihan vaan säälit sitä etkä oikeasti tykkääkään, ja sitten se joutuu jossain hyllynnurkassa odottamaan ikuisesti uutta mahdollisuutta päästä kynsille… Kyllä aitoa empatiaa olisi antaa sille mahdollisuus päästä rakastavaan kotiin jossa sitä arvostetaan sen oman itsensä vuoksi eikä vain hyvän kotikasvatuksen ansiosta.

  1. Voi ei. Sun näkökulma muodosti nyt sellaisen eettisen ongelman mitä en tullu ees ajatelleeksi. Hmm. Tätä täytyy miettiä…

 5. Tulee ne semmoset isot nelikulmaiset fudge-toffeet mieleen joita myydään irtokarkkien kanssa. Ihana toi mun mielestä on! Ja sääli on hyvä asia, liian vähän ihmiset sitä tuntee nykyään. Vaikka sitten lakalle! (en tiedä onko tässä kommentissa mitään järkeä, mä olen sairas ja nyt kun kahvi on loppu meen petiin)

 6. Siis joo, eihän noi missään tapauksessa huonot ole.
  Mikään, missä on leopardikuvio, ei voi olla huono.
  Ja Desert Sun näyttää aina vaan paremmalta, mitä enemmän siihen maalaa koristeluja päälle. =DDD

  Pyydänkin tässä jo etukäteen anteeksi Bambilta ja muilta, jotka jostain kumman syystä tyksivät tästä lakasta.
  Ja haluan puolustuksekseni huomauttaa, että mullahan ei siis ole mitään kotikasvatusta, joten sitäkään ei pysty syyttämään, mä vaan kasvoin sieltä itekseni ulos, joten kaikki käyttäytymiseni ei ehkä aina ole ihan kaikkein kortektimmasta päästä, mutta yritän olla niin huomaavainen, kuin vain näillä eväillä suinkaan pystyn. Joskus vaan vahingossa lipsahtaa ilmoille ajatuksia, joiden olisi ollut syytä pysyä mielen syvissä syövereissä. ;DDD

 7. Heti jos päätät luopua tuosta pikkuisesta niin täältä löytyy sille kyllä koti. ;D Jostain syystä olen kovasti tuohon lakkaan mieltynyt, vaikka väri on mitä on :D

  1. Hyvä tietää! Voi tosin olla, että mun täytyy ensin hyväksyttää ostajaehdokkaat tuolla Sannalla… :D

Vastaa