Evolution of the leopard

En tue leopardikuviota muualla kuin kynsissä, mutta kynsissä se onkin ihan killeri kuvio. Ja helppo tehdä. Ainakin jos sen osaa. Muistan että olin kovin ylpeä ensimmäisestä leopardikuviomanikyyristäni, ja mulla kesti varmaan pari päivää tajuta että mun tekemä kuvio oli paljon lähempänä lehmää kuin leopardia.

first attempt…aaaaand it’s a cow.

Fiksuna tyttönä tajusin sitten lopulta, että isot läntit ei riitä, vaan tarvitaan erikokoisia länttejä sekä ihan pieniä pisteitä. Muutama viikko kai siinä meni tajutessa. En oo mikään turha tyyppi..

leopard nails
leopard in the jungle..no, wait. In the basil.

Tuon valaistuksen jälkeen oonkin tehnyt leopardikuvioita monilla eri yhdistelmillä, se kun tuntuu sopivan kaikkeen ja kaikille.

leopard nail art

green and blue leopards
green and blue leopards
reddish leopards
red and orange leopards
snow leopard nails
snow leopard
gradient and leopard nails
gradient and leopard

french manicure with leopard design

Mikä on teidän suosikki?

Translation: I don’t fancy leopard print in clothes or accessories, but in nail art it’s one of my favorite designs. I remember how proud I was with my first leopard manicure, and it took me a couple of days to realize that it looks more like a cow than a leopard, as you can see in the first pic. I reckon I’ve come a long way since then. What’s your favorite of these leopard nails?

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Ihan muutama leopardilakkaus :D Viimeinen on mun suosikki. Se on hienovarainen, mutta mielenkiintoinen. Tuli jopa vähän sellainen olo, että ehkä munkin pitäis opetella tekemään ranskis… ja leopardikuviota.

    1. Joo on noita ajan saatossa kertynyt näköjään :D Haa, vika on myös mun suosikki! Tosin tykkäsin myös noista harmaista kynsistä valkoisilla pilkuilla. Opettele ihmeessä, lehmästä on yllättävän lyhyt matka leopardiin…:)

Vastaa