IsaDora Mesmerizing: Nuit & Passionate

IsaDora on vastikään julkaissut kimaltelevan juhlakokoelman nimeltään Mesmerizing, ja kokoelman tuotteita onkin näkynyt pitkin blogimaailmaa jo tovin. Kokoelmassa on kaksi ihanaa luomiväripalettia jotka esittelen teille myöhemmin, tänään luvassa on pari kynsilakkaa maahantuojan tarjoamana.

Isadora passionate
.

Passionate on metallinen, viininpunainen lakka. Kynsillä se näyttää lähes peruspunaiselta, mutta toisten punaisten lakkojen vieressä Passionaten sävy oli melkein violetti, sen verran sinistä pohjaa lakassa on. Koostumus oli sitä parasta IsaDoraa: peittävä, jämäkkä ja helposti levittyvä. Kaksi kerrosta riitti peittävyyteen, vaikka ensimmäisen kerroksen perusteella kuvittelin tarvitsevani kolme.

.
.

Lakkaus oli muutenkin aivan tolkuttoman mieluisa, haluaisin koko ajan tehdä tämän saman lakkauksen uudestaan eri väreillä. Kuvatessa mietin, että miten tämä näyttää niin tutulta, kunnes tajusin Sissin tehneen kaksikin lakkausta hyvin samalla reseptillä. Enpäs taaskaan päässyt omaperäisyydelläni leveilemään, mutta mitäs sitä turhaan keksimään pyörää uudestaan kun kokonaisuus kerran toimii. Keskisormen leimakuvio on ylivoimaisesti kaunein tänä vuonna julkaistuista kuvioista (no okei, en ehkä ole nähnyt _jokaista_ maailman leimakuviota, mutta tätä on vaikea päihittää) ja löytyy Konadin Square-laatasta numero 1. Olen käyttänyt sitä laattaa lyhyessä ajassa enemmän kuin mitään muuta. Todella onnistunut yksilö ja jos ette mua usko, niin uskokaa Sissiä. Ollaan molemmat käytetty kyseistä laattaa niin paljon, että se varmaan kuluu kohta puhki. Leimaus on tehty A Englandin Excaliburilla, sillä originaaliversiolla.

Glam Polish Bewitched
.

Nimettömän upeus on Glam Polishin Bewitched. Kameran edessä vaatimattomana pysyttelevä lakka on livenä uskomattoman kimalteleva ja tuikkii kaikissa sateenkaaren väreissä (pullokuva alla antaa vähän osviittaa). Lisäksi lakka peittää kahdella kerroksella, levittyy ihan itsekseen ja tasoittuu sileäksi yhdellä päällyslakkakerroksella. Lakkojen Miss Universum, sanoisin. Tämä postaus on näemmä superlatiiveja täynnä nyt, mutta minkäs teet kun käsissä on pelkkiä aarteita. Bewitched kuuluu mun kirjoissa ehdottomasti tämän vuoden top kymppiin…ja arvatkaa vaan haluaisinko nyt hamstrata itselleni koko Cast a Spell -kokoelman? KYLLÄ.

.
.

Mutta missikisoista takaisin IsaDoraan! Toinen saamistani lakoista on nimeltään Nuit ja se näyttää tältä:

isadora nuit
.

Nuit on metallinen tumma violetti. Kaunis, mutta koostumus oli yllättäen erilainen kuin Passionatessa. Lakka oli vähän tahmaisen oloinen ja siksi myös kaljuuntui jos sitä työsti liikaa. Nuit myös vaati kolme kerrosta peittävyyteen, mikä ei sinänsä ole välttämättä miinus, mutta näin tummalta lakalta odotin parempaa pigmenttisyyttä. Nuit ei ole varsinaisesti huono lakka, mutta olen IsaDoran lakoissa tottunut hyvään koostumukseen eikä Nuit ihan sille normaalille IsaDoran tasolle yltänyt.

.
.

Leimasin Nuitin päälle Color Clubin Cherubic -hololakalla tähtikuvion, joka löytyy – istu ja pala – Konadin Square 01 -laatasta.

Tein näemmä sattumalta ensin jouluaaton kynnet ja sitten uuden vuoden kynnet :)

.
.

Kumman valitsette, jouluaaton vai uuden vuoden? :)

(IsaDoran lakat saatu maahantuojalta.)

Translation: IsaDora has released a new Holiday collection called Mesmerizing and I got a few items from it for review. Passionate is a metallic red with strong blue undertones. The formula was really good, easy to apply and fully opaque after two coats. Stamping was done with A England Excalibur (original version). On my ring finger I have Glam Polish Bewitched which is easily one of the most gorgeous polishes released all year! Bewitched is shy on camera but IRL it’s unbelieveably sparkly and just stunning and has an outstanding formula as well. Bewitched needs two coats for opacity and it’s completely smooth after one coat of top coat even though it has large glitters in it. 

The second mani shows Nuit, a metallic purple. Unfortunately the formula wasn’t similar to Passionate. Nuit was a bit sticky and is prone to balding. It also needs three coats for full opacity which is weird for a polish this dark. It’s not _bad_ per se, but it’s just not as good as IsaDora polishes usually are. I stamped the stars with Color Club Cherubic. Both stamping images are from Konad Square 01 plate which is probably my favorite plate nowadays :)

Thanks for visiting! :)

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

 1. Mä oon tuota viinistä lakkaa vähän silmäillyt, mutta en ostopäätökseen saakka. Vois olla ihan kaunis, mutta tulisko sitä sit kuitenkaan käytettyä miten usein?

  Apua. Apuamitämäjustsanoin? Käyttömäärän perusteellako mä rupean nyt tuomitsemaan? Unohtakaa te tää, niin mä käyn hakemassa kuumemittarin.

  1. Hyvä, erinomaista analyysia. Ei me käyttömääristä välitetä. Otapa lasi punaviiniä ja sitten kuvittele miten hyvältä Passionaten väriset kynnet näyttäis siinä lasin ympärillä! :D

 2. Molemmat lakkaukset ovat tosi hienoja :) Glam Polishin lakat on kyllä tosi nättejä kaikki, eikä tuo Bewitched tee poikkeusta!

  Mä just ajattelin pari päivää sitten, että koskahan Emmalta tulee seuraava kosmepostaus, sitäkin siis innolla venaillen :)

  1. Kiitos! Glam polishin saatavuus on valitettavan huono, Harlow tuntuu restockaavan niitä aika harvoin ja pienissä erissä. Lakat on kyllä ihan valtavan nättejä!

   Heh, kosmepostauksia oon itekin kaipaillut mutta kun ei ole valoa joten en saa kuvattua! Ärsyttävää. En oo käytännössä koskaan kotona päivänvalon aikaan saati silleen, että ehtisin alkaa meikata ja kuvata tuntikausia :D En oikein tiedä mitä teen, kai mun on pakko yrittää ottaa meikkikuvia keinovalossa…huhhuh ahistaa ajatuskin siitä säätämisen määrästä :D

   1. Edgy Polishille on muuten tulossa nuo Glam Polishit jossain vaiheessa myyntiin, saa nähdä paraneeko saatavuus sitten edes hieman :)

    Valonpuute tuntuu olevan monien ongelma, myös minun :( Mutta onneksi sulla on pääsääntösesti kynsiblogi, niin ne kosmepostaukset kyllä voivat odottaa :) Että älä turhaan stressaannu asiasta ;)

 3. Jotenkin mua houkuttelee enemmän punainen vaikka olenkin violetin/purppuran ystävä yleensä. Kummatkin on ihania omalla tavallansa :)

 4. Oon aatellut myydä kaikki muut laatat pois ja jättää vain tuon yhden:) Molemmat kynnet on kauniit mutta kyllä punaiset nyt vie voiton ❤️

 5. Kyllähän nuo joulukynnet ehkä enemmän on omaan mieleen, vaikka ei noissa uv-kynsissäkään vikaa ole, päin vastoin!

  Laatta on kyllä ihana! Oonko jo sen verran kynsibloggaaja että saan ostaa ja käyttää sitä, _the_ bloggaajalaattaa? Sääli vaan kun näyttää cesarsilta olevan loppu :(

  1. Mä tykkäsin kans paaaaaaljon enemmän noista punaisista :)

   Siis todellaki oot :DD kysäisepä tulisko sitä kohta lisää, se on ollu loppu jo jonkun aikaa…

Vastaa