Delicate

Mulla on uusi banneri mulla on uusi banneri mulla on uusi banneri! Whoop! Itse en tälläkään kertaa tehnyt muuta kuin toimittanut kuvat ja toiveet, ja loput loihti bannerivelho Sissi. Kaksi edellistä banneria on ollut rakkaan IT-tuen tekosia. Ehkä joskus kymmenen vuoden päästä mä teen ihan itse bannerini, mutta siihen asti nautin ihanien ihmisten taidoista ympärilläni. Kiitos <3

Lakkausrintamalla mennään taas äärilaidasta toiseen. Edellisen postauksen värisekamelskaa seuraa toinen ääripää, hentoinen nudehtava (on se sana!) lakkaus.

Delush polish make me blush
.

Tämän lakkauksen tein kynsibloggaajien tapaamista varten, osa teistä onkin varmaan jo lukenut ko. tapahtumasta useista blogeista. Itsehän olen myöhässä tapahtumasta kirjoittamisen suhteen, mutta harva on siitä varmaan yllättynyt. Joka tapauksessa, toiveena oli että osallistujat lakkaisivat kyntensä punaisen tai pinkin sävyillä ja minun valintani osui Delush Polishin Make Me Blush -lakkaan, jonka olen saanut CesarShopista.

Make Me Blushia on kynsillä kolme kerrosta. Sävy on tosi nätti, hennon vaaleanpunainen kultaisella shimmerillä, tai oikeastaan kultaisella hohteella. Oon sen verran possun värinen vaaleaihoinen, että mulla MMB käy ihan nudesta, vaikkei ihan perinteinen nudesävy olekaan.

.
.

Delush Polishista ja tästä lakasta saatte lisäinfoa myöhemmin, kun arvioin pienen XO-kokoelman, johon Make Me Blush kuuluu. Sain kokoelman Cesarsilta swatchattavaksi ja tarkkasilmäisimmät shoppailijat ovat jo saattaneet huomata mun nakkisormet nettikaupan kuvissa. Esittelen koko kolmen lakan setin kunhan täydennyserä on saapunut ja kaikki lakat ovat taas ostettavissa :)

.
.

Leimat on Pueenin laatasta 73, joka kuuluu uudehkoon Stamping Buffet -laattasettiin. Buffetissa kaikki laatat on yhtä suurta kuviota, joten leimaaja voi heitellä lakkaa laatalle vaikka silmät kiinni ja tuloksena on aina kokonainen kuvio. Loistavaa! Viehätyn myös siitä, että samasta laatasta saa vaikka kuinka monta kuvioyhdistelmää, eikä tarvitse huolehtia hirveästi kuvioiden koon riittävyydestä. Leimauslakkana käytin tuttua ja turvallista Barry M:n Gold Foilia.

.
.

Halusin koko Buffet-laattasetin ja tilasin sen Pueenin omilta sivuilta, jossa myydään vain kokonaisia settejä. Suomessa CesarShop myy Buffet-laattoja ja muita Pueeneja yksittäin.

HK Girl -päällyslakka eksyi puolivahingossa kuvaan. En yleensä päällyslakkaa ole viitsinyt kuvata, kun olen aina käyttänyt Seche Viteä ja tuntuu pöljältä tukkia sitä joka ikiseen postaukseen. Nyt sain tuon HK Girlin Delush Polishien kaveriksi Cesarsilta ja pikapuoliin saatte vertailua ikisuosikki Sechen ja HK Girlin välillä :) …ai niin paitsi että se miittipostauskin pitäisi…tosi suunnitelmallista tää mun bloggaaminen hei! Noh, jäämme siis kaikki jännityksellä odottamaan mikä postaus seuraavaksi eetteriin ilmestyy :D Sillä aikaa kertokaahan, mitä tykkäätte bannerivaihdoksesta?

Translation: I wanted to show you something more subtle after previous post’s color combination fail, so here’s Delush Polish Make Me Blush, which I got for review from Finnish retailer CesarsShop. Make Me Blush is part of the Valentine’s collection called XO. Swatches and review of the whole collection is coming to the blog as soon as the polishes are restocked. MMB is a very pale rosy pink with really pretty golden shimmer. Shimmer is so small it borders on golden flash and brings that extra something to the polish. I used three coats here. I stamped the golden swirls with Pueen 73 and Barry M Gold Foil. Thanks for reading :)

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

 1. Uus banneri on hieno! Ja lakkaukset on kauniit! Ja tosiaan jännityksellä ootan, että minkä postauksen seuraavaksi pistät eetteriin… :D

 2. Hiano banneri. Me likes. Tykkään, kun on noita siveltimiä ja pinsettejä tollai taiteellisesti aseteltuna ;). Ja ihkut kynnetkin, mun buffetit seilaa edelleen maailmalla, odottavan aika on pitkä.

 3. Mä tykkäsin vanhasta enemmän! Mutta kylläpä tuohonkin silmä tottuu :) Alkaako blogiin putkahdella nyt meikkijuttujakin, kun banneri niin vähän vinkkaa? ;D

  1. Vanhakin oli kyllä kiva, mut pitää saada vaihtelua! :D Haha tuskin alkaa, mulla ei oo sillä saralla hirveesti annettavaa :D Sivellinkuva viittaa vähän toiseen blogiin ja enemmän tyttöjuttuihin yleisesti :P

 4. Todella kiva banneri, tykkään paljon! Ihanan lämminhenkinen!

  Onpas nätti ja hentoinen vaaleanpunainen tuo Make Me Blush, ihanan herkät kynnet muutenkin.

  Pueenin laatat kiinnostaa kovasti, täytyy varmaan joku päivä hommata testiin. Tykkään paljon tuosta koko laatan kuviosta ja että sieltä voi sitten poimia vähän mitä haluaa mistä haluaa.

  1. Kiitos! Tykkään itekin tuosta seepiatyyppisestä sävytyksestä, kivaa vaihtelua siihen edellisen bannerin pastelliväreihin :)

   Mulla on Pueeneja kaksi settiä ja oon tykännyt tosi paljon! Koko laatan kuviot toimii silloinkin kun inspis on vähän hukassa, sen kun lätkii menemään ja kattoo mitä tulee :)

 5. Toi uusi banneri on todella päheä! Ihan tommonen ammattimainen fiilis tulee ja tykkään väreistäkin =) Sissi on näköjään ihan guru. Vai tuliko taiteellinen näkemys sulta? ;)
  Lakkaus on myös hieno. En itse olisi koskaan älynnyt laittaa vaaleanpunaista ja kultaa yhteen. Mutta olenkin vähän rajoittunut näissä värijutuissa, siksi kattelen näitä blogeja =P Eihän tuo ole ollenkaan pahan näköinen!

  1. Sissi on guru! Taiteellinen näkemys alkoi mun ideoista ja realisoitui Sissin ideoiden myötä :D

   Kiitos! Mä oon nyt ihan ihastunut tuohon vaaleanpunaisen ja kullan yhdistämiseen ja sellasia kullanhohtoisia pinkkejä lakkojakin on kerääntyny jo useita :)

 6. Tuo Pueen on yksi niistä mitä itsekin olen himoinnut. Todella kauniit kynnet olet tehnyt, hempeytensä puolesta sopisi moneen tilanteeseen, mutta kuitenkaan eivät ole tippaakaan tylsät :)

  1. Ehottomasti kannattaa hommata noi Pueenit, ihan huippuja! Kiitos :) nää on tämmöset work-appropriate -kynnet :P

 7. Upea uusi banneri! :) Ja kynnet on kaunokaiset. <3

  Pidät hulluja jännityksessä kun ei tiedä mitä kivaa seuraavaksi tulee tuutista ulos. Hyvä hyvä! :P

Vastaa