Arkisia asioita

Bloggerilla on jälleen jotain mua vastaan, kun mun postaukset ei ole siellä näkyneet useampaan päivään, kommentointi ei ilmeisesti Bloggerin kautta ole oikein onnistunut ja liikenne Bloggerista WL:n sivuille on lysähtänyt nollaan. Kerran aikaisemminkin näin on käynyt ja syö naista, mutta onneksi te jotka ette Bloggerin kautta blogeja lue, pääsette sentään nauttimaan näistä mun tasokkaista hengentuotoksista ;)

.
.

Mulla on lisäksi hieman ajankäytöllisiä ongelmia, kun uuden treeniaikataulun myötä mulla on urheilujuttuja kolmena arki-iltana viikossa, mikä tietty leikkaa aikamoisen loven lakkaus- ja postausajasta arkisin. Kun vissiin pitäis jollakin tavalla myös osallistua kodinhoidollisiin asioihin ja lenkittää koiria ja kommunikoida jotenkin IT-tuen kanssa ja käydä töissä..?

.
.

Mulla on ollut jo monena viikonloppuna kuningasajatuksena se, että joko kirjoitan postauksia valmiiksi varastoon arkipäiviä varten tai vaihtoehtoisesti teen useamman lakkauksen kahden päivän aikana, että olis edes kuvia reservissä. Juuei. Elän valitettavasti jossakin ajallisessa mustassa aukossa enkä vaan ehdi tehdä mitään, koska saan tuhrattua pienimpäänkin asiaan tuntikausia aikaa…tai sitten sitä aikaa vaan katoaa jonnekin. Kirjoitan tätä sunnuntai-iltana ja lakkailun sijaan olen pomppinut koirien kanssa lumikasoissa, laittanut myyntiin kymmeniä lakkoja ja muita tilpehöörejä sekä uhmakkaasti syöksynyt Ikeaan ja Kodin Ykköseen hamstraamaan kaikkea ihanaa. IT-tuki raivasi mulle tilaa Alex-lipastoa varten, viimein saan lakat sellaiseen ja Helmer jää kynsipossuilupöydän viereen niellen sisäänsä kokeilemattomat lakat, koristelutarvikkeet, tikut ja kaiken muun sellaisen akuutin tavaran. Ostin kauppareissulta myös lisää valotehoa kuvaushommiin, kivoja pieniä laatikoita kynsipossuilulaatikoiden järjestyksen ylläpitämiseen ynnä muuta sälää.

.
.

Kynsillä on yhden kiireisen arki-illan pikalakkaus. Alkuun lakkasin kolme kerrosta Kikon kirkasta turkoosia nimeltä Light Tiffany, nro 450. Lakka on osa Digital Emotion Satin -kokoelmaa, jota myydään vain kahdeksan lakan settinä. Hyvälaatuinen ja melko vaivaton lakka, vaikka kolme kerrosta valitettavasti vaatikin. Väri on tietty aivan syötävä :) Nimettömässä ihastuttaa OPI:n hopeinen glittertekstuurilakka It’s Frosty Outside, jota lakkasin kaksi kerrosta ja töpötin siveltimellä hieman lisää lakkaa kynsirajalle, joka vielä hieman kuulsi läpi.

Kynsien kärkiin töpöttelin vanupuikolla viimeistä kokeilua odottanutta Gwen-OPIa, hologlitteriä nimeltä In True Stefani Fashion. Ihana, kuten hologlitterit yleensäkin. En voi väittää että olisin tarvinnut enää yhtään glitteriä lisää, mutta lakan oston perustelin sillä tutulla ja turvallisella syyllä: MINÄ HALUAN.

OPI It's Frosty Outside & In True Stefani Fashion
OPI It’s Frosty Outside & In True Stefani Fashion
.
.

Tällä hetkellä yläkerrasta kuuluu sen verran kiukkuista tuhinaa, että luulen että mun on mentävä auttamaan Alexin kokoamisessa tai edes nojailemaan myötätuntoisen näköisenä seinään. Katsotaan josko tekisin vaikka päivitetyn postauksen mun harrastuspisteestä kunhan saadaan kaikki valmiiksi :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! (myös niille jotka käyttää Bloggeria)

Translation: Easy manicure for those busy weekday evenings: 3 coats of KIKO Light Tiffany, glitter gradient with OPI In True Stefani Fashion and an accent nail with OPI It’s Frosty Outside. 

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. Tykkäsin erityisesti siitä, että sun to do-listalla työssäkäynti oli pahnan pohjommaisena ;)

  Jälleen kerran, kaunis lakkaus. Ehkä tuosta ispiroituneena voin vihdoin laittaa väriä iänikuisen valkoinen pohja-hopeaa glitteriä -yhditelmän sijaan.

 2. Harmi kyllä toi bloggerjuttu. Toivitaan, että korjaantuu. Ihana turkoosi <3

  Alex näyttää hyvältä. Harmi ettei meidän nykyisessä asumuksessa ole oikein sille paikkaa. Mä haaveilen semmoisesta kodinhoitohuoneesta, mihin saisin kaikki mun harrastukset samaan paikkaan. Voipi olla, että siitä siis tulee meidän uuden kodin isoin huone :D.

  1. Alex on myös tosi jämäkän oloinen! Ooh sähän pääset tosiaan ottamaan harrastukset huomioon suunnittelussa…mulla lähtis kyllä niin mopo lapasesta :D

 3. Pakko kokeilla bloggerin kautta (koska seuraan siis pääasiassa Bloglovinin välityksellä, mut kyllä Bloggerin kauttakin aina tulee välillä vilkaistua jos päivittyy nopeammin). Kyl tää ainaki nyt toimii :D

  In True Stefani Fashion oli niitä, mitä ensin meinasin hankkia ja sitten tulin tulokseen etten taida kuitenkaan tarvita. Nyt alan kallistua sen tarvitsemiseen :D

  1. Jes no hyvä!

   Joo, minäki aluksi aattelin etten tarvi…enkä kyllä tarvikaan, mutta ihana tää on silti :D

 4. On kyllä taas ihanat kynnet! Mun blogger on kuuliaisesti kyllä näyttänyt sun postaukset- outoa :B

  Ja mä haluan-perusteella tehdyt ostokset on parhaita! :D

 5. Oo, hienoinen lipastokateus yrittää nostaa päätään mutta tukahdutan sen koska kyllä mööpeli tulee tarpeeseen.
  Ihana on tuo turkoosi ja muutenkin kaikin puolin passelit käyttiskynnet nämä:)

  Ps. nyt tää kyllä näkyi Bloggerissakin

  1. Pieni miinus siitä että joudun sijoittamaan sen eri huoneeseen, mutta eiköhän sille ihan kiitettävästi käyttöä kyllä tule :)

   Käyttiskynnet nimenomaan :)

  1. Sano muuta…mut toisaalta Helmerissä on kyllä puolensa, se on tosi kompaktin kokonen ja laatikot saa kokonaan ulos, toisin ku Alexissa.

 6. Mulla on semmonen mielikuva, että luin bloggerin kautta perjantain postauksen.. Koska pohdin, että prkl pitääkö Joy tilata myös – Harmony saapui tänään.. :D ps. Iiiiiihana turkoosi

  1. aijaa? no jo on outoa. No mutta hyvä jos näkyi kerta :)

   Joylla ja Harmonylla sais muuten varmaan tosi hienot tuplaleimaukset tehtyä!

   Kiitos :)

Vastaa