piCture pOlish: New shades

picture polish holo on top swatch

Veikkaan, että tämä kirjoitus ei tarvitsisi oikeastaan mitään introa. Somea ja blogeja kahlaava lakkaharrastaja tuskin on välttynyt siltä tiedolta, että piCture pOlish on julkaissut viisi uutta lakkasävyä ja Suomesta ne ovat tietenkin saatavilla CesarsShopista.

PP on erityisasemassa mun lakkakokoelmassa ja kuten olen monta kertaa ennenkin sanonut, kaikkien uusien julkaisujen edessä mieleen hiipii suunnitelma kerätä itselleni KAIKKI merkin julkaisemat lakat. Se näkyi nytkin mun toiminnassa, sillä viidestä uudesta sävystä kotiin tuli neljä. Kaksi sain esiteltäväksi ja kaksi ostin itse. Tässä teille kuvat ja arviot niistä kaikista, olkaapa hyvä.

New shades from piCture pOlish, yay!! I chose four out of five to take home with me and here are the swatches!

picture polish holo on top swatch
.

Holo on Top! on virkistävän erilainen PP-lakaksi. Lakassa on hopeista hologlitteriä kirkkaalla pohjalla. Erittäin miellyttävä lakata. 2 kerrosta peitti jo tosi hyvin, mutta varmemmaksi vakuudeksi lakkasin kolme. Holo on Top! on mun makuun turhan tiheä topperiksi, mutta potkii kyllä aksenttikyntenä tai kaikillakin kynsillä peittäväksi kerrostettuna. Holoefektiä löytyy niin lineaarisena kuin hajautettunakin ja lakka kuivuu ihan sileäksi. Mahdotonhan sitä holokimmellystä oli kuviin tallentaa, mutta yritin silti :D Suosittelen kurkkaamaan tämän livenä jos mahdollista!

Holo on Top! has silver holo glitter in a clear base. It has both linear and scattered holo effect and dries completely smooth. Very pleasant to apply. 2 coats covered well but I used 3 just to make sure. You could use this as a topper but for me it’s too dense for that. Very pretty nevertheless!

.
.
.
.
.
.
.
.

Uutuusviisikon tähti ja todennäköisesti eniten myyvä sävy on itseoikeutetusti Salt Water. Nailstorming-instatähden kanssa yhteistyössä suunniteltu lakka on sävyltään aivan täydellinen mun makuun: minttuinen, kirkas turkoosi terästettynä holohitulalla. Salt Water on vihreämpi kuin Cyan, kun kuitenkin mietitte (Sissin tontilta löytyy vertailukuvia). Koostumus oli ihan hyvä, mutta raidoittui kyllä hieman ja siksi jouduin lakkaamaan kolme kerrosta. Ihan sama, koska rakastan tätä sävyä. On itseasiassa tälläkin hetkellä mulla kynsillä!

Salt Water is my favorite of all of these. The shade  hits that sweet spot right between mint and bright turquoise :) The formula was ok, a little streaky though so I ended up using 3 coats. I friggin’ love this shade and I’m actually wearing it right now!

picture polish salt water swatch
.
.
.
.
.

Rose on tuttua piCture pOlishia: herkullisen vadelmainen sävy, holohitula ja aivan täydellinen koostumus. Lakka peittää helposti yhdellä kerroksella ja uskoisin sen toimivan siksi myös leimauksessa. Kuvia varten paikkailin paria kynttä osittaisella toisella kerroksella, kun nuo valot on aika armottomat.

Rose is a raspberry pink polish with shimmer and holo flecks. The formula is PERFECT. This, my peeps, is a one coat wonder and will probably work for stamping as well. 

picture polish rose swatch
.
.
.
.
.

Sun Flower on murrettu keltainen lakka holohitulalla. Sävy on aika samanlainen kuin Essien uudessa juhlasävyssä Aim to Misbehave, mutta toki viimeistään tuo holo- ja shimmerhitula erottaa lakat toisistaan. Helppo lakata, tasoittuukin itsekseen, mutta vaatii kyllä 3 kerrosta peittävyyteen. Varoituksena sanon, että tämä värjää kynnet ja kynsinauhat aika hanakasti, joten suosittelen kahta aluslakkakerrosta. Yleensä kartan keltaisia lakkoja, mutta tämä oli niin kiva, että ihan ostamaan päädyin. Tuo murrettu sävy näyttää varmaan syksyllä ihanalta…nään jo kynsilläni liukuvärin Autumnilla ja Sun Flowerilla tehtynä!

Sun Flower is a dusty, muted yellow with scattered holo. Easy to apply and self-levelling as well. I used 3 coats and it needed all three. This one stains so be careful and double up on base coat! I don’t usually go for yellows but this one I like and I’m already planning on pairing it up with Autumn. They would make a great gradient!

picture polish sun flower swatch
.
.
.

Siinä mun valinnat! Mitä olette mieltä? Lakat on nyt tilattavissa CesarsShopissa täällä.

(Lakoista kaksi saatu ja kaksi ostettu.)

That’s it! What do you think? All new shades are available now!

(Two polishes out of these four are press samples.)

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

  1. Salt Water on mun ostoslistalla jo, mutta tuo Holo on Top näyttää myös mielettömän hienolta, kun nyt näen sen sun kynsillä!

  2. Rose ja Salt Water on olleet jo himotuslistalla, mutta eiköhän tuo holo on top ja sun flowerkin nyt houkuttelisi…:D

  3. Rose ja Sunflower on ihania ja aivan takuuvarmasti päätyvät mun kokoelmiin ennemmin tai myöhemmin! Ja sit oon tosiaan varmaan yksi harvoista PP-faneista, jolle toi Saltwater on vaan semmonen ”mmmeh”, kun ei noi vaaleat turkoosit oo kyllä oikein mun juttu. :D no lompakko kiittää kun onkin sellainen tilanne et ei ole ihan pakko saada kaikkea. :D

  4. Holo On Top jäi tästä kvartetista ainoana pois omasta tilauksestani; mä kun ajattelin että se on ehkä aika samanlainen kuin jo omistamani Dance Legendin Steel Panther, vaikka voihan niissä olla jotain eroakin. Ja Picture Polish toki merkkinä säväyttää enemmän.

    Sunflower vähäsen jännittää että miten tuun toimeen sen kanssa… Mullakin on itse asiassa käynyt mielessä liukuvärjäys sillä ja Autumnilla. Mukaan voisi mahdollisesti liittää vielä Demeterin. :))

  5. Monista muista poiketen, en taida hankkia tästä kokoelmasta mitään. :D Jotenkin ei yhtään houkuta, vaikka toki ovat kauniita lakkoja ja niitä voi ihastella muiden kuvissa. Kuitenkaan mikään lakka ei ole niin omaan makuun, että hankkisi kokoelmiin.

Vastaa