Sephoran flakies-lakka

Ostin Nizzan Sephorasta ensimmäisen flakies-lakkani, kyseessä siis tuollainen hitulakka kirkkaalla pohjalla. Hituset näyttävät erivärisiltä erilaisessa valossa ja erilaisten lakkojen päällä. Muun muassa Essien Shine of the Timesia himoitsin pitkään, mutta lopulta kyllästyin katselemaan kuvia, joissa eri lakkamerkkien flakiesit näyttivät aina samalta: oransseja ja vihreitä hitusia. Aina. Virtuaalikyllästymisen myötä jätin flakiesit ostamatta. Sephoran versio näytti lupaavalta pullossa, ei pelkästään keltaoranssilta, vaan myös violetilta, pinkiltä ja siniseltä.

Vaaleanpunaisen lakan päällä se näyttikin lupaavalta:

Tässä flakies Kikon 389:n päällä:

Kokeilin hitulakkaa sitten intopiukeena tummien lakkojen päälle väriräjähdyksen toivossa, mutta mitä vielä.

Lakat vasemmalta oikealle: Orly After Party, China Glaze Smoke and Ashes, Kiko 245. Mitä näenkään? Vihreetä, oranssia, vihreetä, oranssia…kauniita nuo hituset on, ei siinä mitään, mutta ehdin vain jo kuvitella että olisin löytänyt oikeasti monivärisen flakiesin. Papu meinaan löysi jo, eli niitä ON olemassa! Damn. Pitänee tilata tuo sama minkä Papu onnistui löytämään, se on hieno :)

Mutta katsokaas kuinka kivalta Orlyn After Party näyttääkään noiden hippusten alla! Ah :)

Translation: I bought Sephora’s flakies nail polish while in Nice. It really stands out over dark polishes but I hoped it would be more of a color show than it is. I’ve seen too many orange-green flakies already. But hey, it’s still really autumn-y and pretty :)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. No voi möh, se näkyy olevan niitä hippulakkoja, jossa värivaihtelua on vain katselukulman muuttuessa. Niissä mun Up Colorsin lakoissa on ainakin kaksi, joissa on ihan aidosti monenvärisiä hippuja, eivätkä olleet pahan hintaisiakaan. :) Mutta iiiiihana tuo turkoosi Kiko!

    1. Pitää kyllä ehdottomasti tarkastaa tuo Up Colorsin valikoima! Kyllä, turkoosi on henkeäsalpaava! Flakies vain huononsi sitä, uskomatonta kyllä :)

    1. Hei äläpä mee asioiden edelle :D Kyllä mä tuosta tykkään, kolmasosan jo kerenny käyttää tuosta minipullosta :/

Vastaa