Aim for fire

Toivottavasti ette saaneet tarpeeksenne flakies-lakasta, nyt sitä nimittäin tulee lisää.

flakies nail polish

Nämä Sonnen tuliset kynnet oli niin vakuuttavat, että oli pakko tehdä omakin versio, tosin synkemmillä sävyillä.

Lakkana Kikon 245, joka saisi kynnellä kuivua vähän vaaleammaksi. Yhdellä kerroksella väri on juuri sellainen kuin pullossa ja viininpunainen väri tulee kauniisti esiin, mutta valitettavasti yksi kerros ei ole peittävä. Toinen kerros sitten synkistää lakan tosi tummaksi. Möh.

Nyt on muuten ensimmäinen paikka kynnessä. Pikkusormen kynsi lähti lohkeamaan tosi syvältä, kynsipedin reunalta, joten oli pakko värkätä siihen joku paikka kun leikatakaan ei voinut. Tuli sitten todettua, että kynsiliima on ilmeisesti maailman tujuinta ainetta. Leikkasin teepussista pienen palasen, laitoin siihen minitipan kynsiliimaa, jonka jälkeen sohlasin paikan peukalooni. Siihen ihoon siis. Ei muuten lähde irti, voin kertoo. Kolmatta päivää tuossa hengailee. Liimasin myös keskisormen pikkusormeeni ja etusormen keskisormeen, mutta ne lähti sentään irti. Uskomattoman tuherruksen jälkeen sain teepussipaikan oikeaan kynteen, mutta väärään kohtaan. Nyt tuossa kynnessä on sitten möykky, kun jouduin laittamaan kaksi paikkaa lähes päällekkäin. Tosi palkitseva kokemus taas. Tuon paikan on paras pysyä! Ja ens kerralla voisin harkita esim. pinsettejä tai muuta apuvälinettä..

Translation: Enough with the flakies? Hell no!

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

 1. *reps* On sulla ollu taas rankkaa !!! …joo, siis sympatiseeraan sun kynttä, ei oo nimittäin hauskaa ei, mulla halkeilee aina kynnet todella kivuliaista paikoista ja kestää pitkään ennen ku ne kasvaa yli. Katotaan nyt miten sujuu talvi geelien kera.
  Mut siis oikeesti kynsiliimalla teepussi peukussa kolmatta päivää ??? Jumatsukkeli, mitä tököttiä !!! Onneksi sait sentään sormet irti toisistaan, ois voinu olla aika hankalaa toteuttaa päivittäisiä rutiineja… ;D
  Kannattaa ehkä kokeilla pinsettejä tai jotain muuta sopivaa apuvälinettä. =)

  1. Tilannetiedotus: sain rapsuteltua viimein paikan peukusta irti. Mut joo, kieltämättä pieni paniikki meinas tulla siinä sormien kiinniliimautumisvaiheessa :D

 2. *repeilee liimatarinalle* Sissus että sulle kans tapahtuu! :D Se liima on kyllä kieltämättä tosi tujua. Kannattaa ostaa itseliimautuvaa silkkipaikkaa, niin riittää kun sitä liimaa sivelee paikan päälle, ei tartte sitä paikkaa yrittää liimata paikoilleen kynsiliimalla.

  Toimisko muuten, jos laittaisit tuota lakkaa yhden kerroksen jonkun toisen lakan päälle, riittävän samansävyisen, että se ei muuta tuon Kikon sävyä mutta auttaa peittämään? Joka tapauksessa kynnet on kyllä tosi nätit!

  1. Musta tuntuu, että teen ihan itse elämästäni vaikeaa :D Itseliimautuvaa silkkipaikkaa? Hitto, on niin paljon mitä en tästä maailmasta tiedä… kuulostaa kieltämättä aavistuksen helpommalta kuin teepussi.
   Hyvä idea tuo toisen värin päälle kerrostaminen, miten en tajunnut! Pitää koittaa :) Ja kiitos :)

Vastaa