Paras kuvausapuri

Berliinin reissulta puolihuolimattomasti mukaan napattu Samparin First Hand Cream on osoittautunut ihan loistavaksi tuotteeksi ja nyt oikein hikoiluttaa muistikuva siitä, että _melkein_ jätin sen hyllyyn ajatuksella ”no käsirasvoja mulla on jo miljoona”. Vaan eipä ole yhtään tällaista.

.
.

First Hand Cream on anti-ageing -voide käsille. (Tässä kohtaa tuoteselostetta pyörittelin silmiäni.) Kyllähän mikä tahansa tehokas kosteutus auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja ”nuorekkuuden”, mutta Samparin rasva ylpeilee myös täyttävänsä juonteita ja ryppyjä sekä vähentämään pigmenttivirheitä. Eli ryppyvoide käsille. Tässä kohtaa kiinnostuin, sillä mulla on aika ryppyiset sormet etenkin silloin, kun kädet on kylmät. Suunnattoman kuiva iho ei ainakaan auta asiaa. Sormirypyillä ei tietenkään ole tässä maailmassa minkään valtakunnan merkitystä, ellei sitten satu kuvaamaan sormiaan lähietäisyydeltä järkkärillä ja jakamaan niitä kuvia ympäri Internetziä. Valaistus, kuvakulmat ja lämpimät vaatteet (heh) korjaa hurjasti, mutta olis tietysti ihan kiva jos aina ei tarvitsisi hikijumpata ennen kuvien ottoa, ettei vaan oo kylmästä ryppyiset näpit :D

.
.

Kynsiä lakatessa ja etenkin lakkakokoelmia swatchatessa iho on tosi kovilla jatkuvan asetonialtistuksen, hankauksen ynnä muun rasituksen vuoksi. Ei toivoakaan että voisin kuvata kynsiäni ilman huolellista rasvausta. Sormissa kiiltelevä rasva tai öljy sekä korostaa ryppyjä ja juonteita että näyttää ikävältä kuvissa, eli käytännössä joudun rasvaamisen jälkeen odottamaan pienen ikuisuuden ennen kuvaamista, tai vaihtoehtoisesti hinkuttamaan ylimääräisiä rasvoja pois.

Tämän ylipitkän preludin jälkeen pääsemme asian ytimeen: Samparin First Hand Cream kuivuu täysin mattapintaiseksi. HALLELUJA! Lisäksi se tosiaan tuntuu ”pullistavan” sormenpäitä, tai siis täyttävän juonteita (tämä voi tosin olla pelkkää kuvitelmaakin, tai sitten vaikutusta tukee rasvan hierominen sormiin). Lisäksi pakkauksessa on erinomaisen pieni suuaukko, jonka avulla voiteen saa tarkastikin kynsinauhoille levitettyä eikä yliannostelun vaaraa ole. Ihan mahtavaa! Rasva näpeille, kiva pikku sormihieronta ja kamera esiin. Ei tartte odotella saati jumpata.

.
.

Tarkka annostelu on muuten tärkeää siksikin, että tämä ei saa loppua. Maksoin voiteesta 6,99 euroa, ja tiedän etten sillä noin 30 euron normaalihinnalla tule kovin helposti uutta putelia ostamaan, etenkin kun purkissa on vain 50 ml tavaraa. TOSIN, pelkästään kuvauskäytössä oleva ja sormenpäihin levitettävä rasva kestääkin varmaan tosi pitkään, kun kerta-annos on niin minimaalinen…hmm. Täytynee palata tän asian äärelle siinä vaiheessa kun First Hand Cream joskus loppuu.

Jos siis kuvaatte ahkerasti kynsiänne ja pidätte rasvan kiiltelystä kuvissa yhtä vähän kuin minä, suosittelen kokeilemaan. Myönnän auliisti, että tämä on suositeltava tuote vain niille harrastusskaalan sekopääosastoon kuuluville ihmisille, jotka suhtautuvat lakkaus- ja kuvausasioihin yhtä suurella pieteetillä kuin minä. Jos ei kuvausavuksi tätä rasvaa tarvitse, ei tämän ostoa oikein voi perustellakaan, sillä paljon halvemmalla saa kokonaisuudessaan parempiakin rasvoja. Mutta minä heiluttelen sekopääviiriä iloisesti täällä omassa ääripäässäni ja iloitsen siitä, että viimeinkin edes joku brändi on tajunnut tehdä mattapintaisen käsirasvan.

Perusteltu hankinta jatkossakin vai täyttä hulluutta, mitä sanoo raati?

Translation: Attention everyone who photographs their nails: Sampar First Hand Cream is the only hand cream I’ve found that dries completely matte. It also plumps the small wrinkles momentarily. Those two qualities make it the perfect hand cream for nail bloggers! The price is much more than I would normally spend on a hand cream but if you use it for photographing purposes only it will last pretty much forever. Or at least I hope so :D

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Jehna, mikä tuote! Tahtoo!!! Nyt alkoi harmaat aivosolut raksuttaa, josko tähän hommaan kelpaisi joku nassulle tarkoitettu antiagepullistusrasva. Esim. silmänalusrasvathan on pullistavia ja peittää siten ryppyjä, eikö? Pakko kokeilla :). Mulla on tuo ihan sama ongelma, että pakko saada jotain rasvaa kynsinauhoille ennen kuvaamista mutta kiiltää ei saa. Nyt käytän Essencen öljykynää, jonka imeytymistä pitää toki odotella se 5 minuuttia mutta onneksi siitä ei jää kiiltävää kalvoa. Tuo ryppyjenpoisto olisi kyllä erinomaisen ihanaa, koska inhoon kuvissa etenkin yhdessä sormessa olevia ryppyjä. Joo, on meillä hei ongelman, mutta kiitti vinkistä :).

  1. Silmänympärysvoiteet vaan tahtoo olla aika tuhteja ja hitaasti imeytyviä, mutta jos ei oo hätä kädessä niin miksei nekin vois toimia :) Pitääpä kokeilla joskus tota Essencen öljykynää! ja ole hyvä :)

 2. Voih, tää tuote olis justiin mulle tarkoitettu, haluan! Ei mua ennen haitannut käsieni ryppyisyys, kunnes rupesin bloggaamaan kynsistä… Nyt ne ärsyttää joka kerta kun otan kuvat. :D

 3. No enpä olisi otsikon perusteella odottanut juttua käsivoiteesta :D. Mutta kuulostaa hyvältä!
  Mä pidän tietokoneen lähettyvillä Dermosilin Glyseriinikäsivoidetta, se kun imeytyy hetkessä mutta on hyvä kosteuttaja. Olisi muuten hyvä myös käsilaukkuun tuosta syystä, mutta tuubi on turhan iso.

  1. Nii joo ku mulla unohtu ensin laittaa se pikkukuva :DD pahoitteluni, tuotin varmaan pettymyksen :D

   Pitääpä tsekata toi glyseriinivoide!

 4. Huhhu, normihinnalla tuote jäisi kyllä kauppaan mutta Berliinin-hinnan verran voisin ihmeitätekevästä käsivoiteesta maksaa. Yksi kiva vinkki on myös in shower-vartalovoiteet, niillä saa kostutettua kädet ilman rasvaklähmää. Mä pyrin ottamaan kynsikuvat vasta seuraavana päivänä jolloin iho on toipunut pahimmasta hinkuttamisesta mutta kaikilla ei tietenkään ole sitä mahdollisuutta ja kynsiä saattaa kohdata joku onnettomuuskin sitä ennen.

  1. Berliinihinnalla voisin ostaa kyllä mitä tahansa missä lukee Sampar (ja ostinkin).

   Hei JES hyvä vinkki, koitan asap kun mulla onkin yks sellanen suihkuvoiden tyhjänpanttina!

 5. Sormienpullistusrasva!!! XD Mä muuten olen huomannut, että kannattaa pestä kädet lämpimässä vedessä ennen kuvaamista, sormet turpoaa vähän, eikä näytä kuivalta. Pääasia, ettei kynsinauhat näytä kuivilta ja rapsakoilta ;) Tosin se veden avulla lotraaminen saa kädet vain näyttämään kosteutetuilta… ? Mutku en jaksa odottaa, että lakat kuivuu niin paljon, että voi laittaa rasvaa…

  1. Khyl! :DD

   Oon kuullut muiltakin tuon vesivinkin, mutta mä en voi hyödyntää sitä. Mulla on siis oikeasti niin äärettömän kuiva iho että heti kun kastelen kädet ja kuivaan ne, iho on jo kiristelevä ja korppuinen. Raivostuttavaa.
   Mä oottelen vaan hetken että pikakuivattaja on pintakuivaa ja sit levitän rasvaa kynsien ympärille varovasti :)

Vastaa