Essie Flowerista Swatches

essie garden variety

Joko kuvittelitte, että swatch-postaukset loppuvat? Ehei, vielä riittää! Tällä kerralla esittelyssä on mun mielestä kuluvan vuoden paras cremekokoelma, eli Essien kevätkokoelma Flowerista. Moni mieltää pelkkiä cremejä sisältävät kokoelmat tylsiksi, mutta minä pissin hunajaa. Hyvät cremet on mun lakkavalikoiman kulmakiviä, sillä ne ovat kauniita yksinäänkin mutta myös helppoja koristella ja yhdistellä. Floweristan värisävytkin on kuin mua varten tehty.

Lakat on saatu swatchattavaksi CesarsShopista ja niissä on ohut suti. Kaikissa swatcheissa on käytetty aluslakkaa (Essie First Base) ja päällyslakkaa (HK Girl).

I’ve got Essie Flowerista swatches for you today! I really, really like this collection. All the colors are pretty, fresh and bright and the quality of these cremes is, for the most part, really good. 

essie garden variety
.

Garden Variety on tumma turkoosi tai vaalea petrooli, kumpi nyt onkaan asianmukaisempi kuvaus. Tuijotin pulloa ja kynsiäni pienen ikuisuuden mutta en keksinyt värille eksaktia nimeä. Näitä värinimiblokkeja tulee mulle jatkuvasti, joten laajentakaa ihmeessä mun sanavarastoa jos teillä on tarjota laadukkaampia termejä :D Koostumus oli aavistuksen tahmea, joten turhia siveltimenvetoja kannattaa välttää. Kuvissa kaksi kerrosta. Lakka värjää ainakin kynsinauhat aika helposti, joten aluslakkaa ei sovi unohtaa!

Garden Variety is a teal creme with strong blue undertones. This one was a bit sticky so it’s easy to overwork the polish. I used two coats. Garden Variety could stain so make sure you use a good base coat.

essie petal pushers
.

Petal Pushers on täydellinen siniharmaa creme. Uskomattoman täydellinen. Rakastan tätä väriä ja koostumusta, joka enkelikuoron laulun säestämänä liukui kynsille ja peitti kahdella kerroksella.

Petal Pushers is a smoky, blue-leaning grey. It’s freaking perfect. I love this shade and the formula was outstanding. Two coats. 

essie picked perfect
.

Picked Perfect on vaalea hiekanruskea creme. Koostumus oli hyvä ja juokseva (mutta ei liru), ja lakka peittää kahdella kerroksella.

Picked Perfect is a light almond brown. Great formula. This is two coats. 

essie perennial chic
.

Perennial Chic on vaalea, persikansävyinen nude. Sävy ei sovi mulle lainkaan, mutta vähemmän possunvärisellä pigmentillä varustetut leidit varmaan saisivat tämän näyttämään upealta. Koostumus oli vähän turhan juokseva, joten tasaiseen, peittävään lopputulokseen vaadittiin kolme kieli keskellä suuta lakattua kerrosta.

Perennial Chic is a light peachy nude. This shade doesn’t really complement my skin tone but ladies with darker and less red skin would probably rock this shade. The formula was a bit annoying and I had to use three coats.

essie flowerista
.

Flowerista on punapohjainen violetti. Koostumus on ihan timanttinen. Kaksi kerrosta.

Flowerista is a red-based plum with an AH-MAZING formula that pretty much applied itself. Two coats.

essie blossom dandy
.

Blossom Dandy on ihana, vaalea ja kirkas minttu. Tarviiko kenenkään miettiä, mikä mun suosikki tästä kokoelmasta mahtaa olla? :D Koostumus oli mintuksi hyvä, mutta kauheasti työstämistä lakka ei kestä, koska runsaat siveltimenvedot saavat lakan kyllä kaljuuntumaan. Lakkasin kolme ohutta kerrosta. Tämä lakka varmaan hyötyisi leveästä sudista.

Blossom Dandy is a lovely and bright mint. My absolute favorite, of course – who doesn’t love a great mint? Formula was good for a mint creme but if you overwork the polish you’ll experience some bald spots. I used three thin coats.  

Rankkasin Floweristan kuluvan vuoden parhaimmistoon siitä syystä, että pääosin lakkojen laatu on erittäin hyvä. Ohut suti tuo mulle omat haasteensa mukanaan, koska olen tottuneempi käyttämään leveää sutia. Ohuesta sudista huolimatta lakkaaminen oli kuitenkin pääosin varsin miellyttävää, ja oikeastaan ainoa rasittavampi tapaus oli persikkainen Perennial Chic. Värit ovat kauniita, kirkkaita ja monikäyttöisiä. Peukku Essielle, nyt osui ja upposi! Vai mitä te olette mieltä?

(Lakat saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Flowerista is one of the best creme collections I’ve seen this year. I love the colors and Perennial Chic was really the only one that gave me some trouble in terms of application. You can never have too much of great cremes so in my book this is a total win :)

(These products were provided to me as a press sample in exchange of my honest review.)

Kurkkasitko jo nämä?

30 kommenttia

 1. Tää kokoelma on ihan täysi kymppi! Diggasin kaikkia, valitettavasti picked perfectin sävy on minulle(kin) aivan väärä kuten kevään cocoa karmankin.. Yritä nyt sitten myydä kaksi vauvankakkalakkas eteenpäin näillä postituskuluilla :D

 2. Ehdottomasti vuoden parhaita kokoelmia tähän mennessä! Voisin oikeesti ostaa kaikki näistä (paitsi ehkä tuon persikkanuden). Arvaa vaan, onko mulla rahaa.. :D Tuo minttu on kuitenkin ehkä pakkohankinta.

 3. Jos ei mitään todella odottamatonta tapahdu, niin tämä on vuoden paras kokoelma, piste. Ainoastaan toi persikkanude sai jäädä kauppaan, koska eihän toi sävy näytä kenelläkään normaalilla ihmisellä hyvältä, mutta noi muut on aivan timanttisia. Ja leveällä sudilla useampi noista on melkeinpä yhden kerroksen ihme. To-del-la onnistunut kokoelma. Ah, rakastan. Voisin aloittaa näillä jo toisen kierroksen, nyt kun musta laatikko on tyhjä.

  Ja swatchit on toki aivan ihastuttavat, as usual :)

  1. Mä tuumin kans että haluan kyllä nää toiselle kierrokselle mahdollisimman pian, ja koristelujen kans tietty :) Kiitos :)

 4. Mmm.. ihania! Mulla on nyt neljä, siis neljä, lähestulkoon identtistä minttulakkaa. Mä epäilen, että sulla on vielä enemmän. Tuo Petal Pushers on kyllä ihana! Hiplasin sitä jo Cesarissa, mutta en sitten ostanut. Vielä! Flowerista kiehtoo myös tavallaan. Mulla ei taida olla yhtään tuon väristä lakkaa. =)

  1. Ei mulla ihan identtisiä taida olla yhtään, mutta melko samanlaisia saattaa löytyä jokunen :D Petal ja Flowerista on kyllä tosi käyttökelpoisia sävyjä, sopii moneen menoon :)

 5. Mähän olin varma, ettei tartte kuin mintun mutta miksi tuo Flowerista edelleen huutelee nimeäni? Sano nyt, että multa löytyy ainakin viis dupea sille?

 6. Tämä on kyllä ihana kokoelma. En ole hankkinut tästä kuin Blossom Dandyn, mutta saattaa olla että joku kaveri sille vielä lakkalaatikkoon kokoelmasta ilmestyy :)

 7. Kokoelma on onnistunut, kuten sun swatchitkin. Ja Garden Variety on <3 Kuvan ja kehujesi perusteella alkoi myös Petal Pushers houkuttelemaan…

 8. Tämä on pitkästä aikaa kokoelma, josta olen ihan täpinöissäni! No okei, tosta ruskeasta en niin tiedä, mutta kaikki muut. Ooh iih aah! <3

Vastaa