NCLA Swatches pt. 4

Ja taas mennään! NCLA-lakkojen neljäs swatch-postaus on täällä ja menen tavoistani poiketen suoraan asiaan. (Kuulen tänne asti kuinka huokaisette helpotuksesta)

ncla_swatches3-58-edit
NCLA Hollywood Hills Hot Number, 1 coat over black
Heti alkuun täräytän tähän kunnon uusivuosi-bilelakan: Hollywood Hills Hot Number. Lakassa on kirkkaalla pohjalla hopeisia glittereitä ja hologlittereitä. Näyttävä kuin mikäkin! Lakkapohja on painaville glittereille vähän ohut ja glitterit painuvat siksi herkästi pohjalle. Kuvissa yksi kerros mustan lakan päällä. 

ncla_swatches3-62-edit

NCLA Party Favorite, 1 coat over black
NCLA Party Favorite, 1 coat over black

Party Favorite on kirkaspohjainen glitterlakka. Glitterit heijastavat valoa ja näyttävät katselukulmasta ja pohjasävystä riippuen erivärisiltä. Kuvissa yksi kerros mustan päällä. Hyvä koostumus.

ncla_swatches3-56-edit

NCLA Heart Attack, about one coat over black
NCLA Heart Attack, approx. one coat over black

Heart Attack on kirkaspohjainen sydänglitter. Sydämiä löytyy pullosta punaisena ja vaaleanpunaisena. Sydämet ovat mun pienille kynsille turhan suuria, joten jouduin niitä erikseen asettelemaan. Kuten aina näiden suurien glittereiden kanssa, näitäkin sydämiä saa onkia pullosta. Suosittelen käyttämään tällaisia lakkoja niin, että lakkaa laitetaan alustalle ja siitä poimitaan sydämet kynsille esim. vanupuikon tai pienen siveltimen avulla.

NCLA Valet My Carriage, one coat over black
NCLA Valet My Carriage, one coat over black

Valet My Carriage -lakassa on beigeä mattaglitteriä ja kulta- ja holomikroglitteriä kirkkaalla pohjalla. Aivan valtavan kaunis ja helppo lakatakin vielä! Kuvissa yksi kerros mustan päällä.

ncla_swatches3-48-edit

NCLA Pshiit Redicalist, 2 coats
NCLA Pshiit Redicalist, 2 coats

Redicalist on fuksianpunainen holo, joka on suunniteltu yhteistyössä Pshiit!-bloggaajan kanssa. Aivan upea sävy ja mielettömän hyvä koostumus, lakka peitti liki yhdellä kerroksella. Varmemmaksi vakuudeksi laitoin kuitenkin kaksi. Tämä on sävyltään pinkimpi ja kylmempi kuin Red Square.

ncla_swatches3-33-edit

NCLA Color4Nails Lolanthe, 2 coats
NCLA Color4Nails Lolanthe, 2 coats

Lolanthe on kirkas sinipohjainen violetti holo. Lakka on suunniteltu Color4Nails-verkkokaupan kanssa. Upea, syvä väri ja tosi hyvä koostumus, kuvissa kaksi kerrosta.

ncla_swatches3-26-edit

Siinäpä ne! Kaikki lakat oli taas miellyttäviä tapauksia ja helppoja lakata Heart Attackia lukuunottamatta. Se aiheutti kevyttä hiiltymistä, mutta mä en oikeastaan koskaan pidä noista isoista muotoglittereistä. Törröttävät kynsillä, eivät asetu nätisti ja niin edelleen. Ei oo mun juttu. Glitterlakkoja käytän muutenkin nykyään aika harvoin, mutta tykästyin silti kovasti Valet My Carriageen. Ja hei Redicalist, onko vähän mehevä sävy?!

Mitäs ajatuksia nämä teissä herättää?

Koko NCLA-valikoima löytyy CesarsShopin sivuilta täältä. Edellisiin swatch-postauksiin linkit tulevat tässä: osa 1, 2 ja 3.

(Lakat saatu, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

  1. Nää swatchipostaukset on kyllä nyt olleet aika pahoja, on tullut ihan jäätävä NCLA-himotus! Mulla ei ole ko. merkin lakkoja vielä yhtään, ehkä voisin pari hankkia itselleni joululahjaksi?! :P

Vastaa