NCLA Swatches pt.3

Taisin edellisessä NCLA-postauksessani jo uhota, että lisää postauksia on tulossa ja kerrankin pidin lupaukseni nopealla aikataululla! Tässä kolmas rykäisy NCLA-lakkoja, olkaa hyvät. Neljäskin osa on tuloillaan ja lisäksi vielä kokonainen horoskooppikokoelma. Näitä nyt kuulkaa riittää, halusitte tai ette :D

ncla_swatches_3-12-edit
NCLA Elegantly Punk, 2 coats

Elegantly Punk on peittävä hopeinen glitter. Tosi helppo, jämäkkä ja peittävä. Kynsillä kaksi kerrosta.

ncla_swatches_3-16-edit

NCLA Volume III, 2 coats
NCLA Volume III, 2 coats

Volume III on kevyen shimmerinen beige nude. Todella miellyttävä lakata. Peittää vaivatta kahdella kerroksella.

NCLA Volume II, 3 coats
NCLA Volume II, 3 coats

Volume II on vaaleanpunainen nude hopeisella shimmerhipulla. Koostumus on hieman paksu, joten lakka kuivuu hitaasti. 3 kerrosta.

ncla_swatches_3-8-edit

NCLA Gravitate Towards Me, 2 coats
NCLA Gravitate Towards Me, 2 coats

Gravitate Towards Me on punapohjainen murrettu violetti holo. Todella kaunis, hieman harvinaisempi sävy ja erinomainen koostumus. 2 kerrosta.

ncla_swatches3-15-edit

NCLA The World Orbits Around Me, 2 coats
NCLA The World Orbits Around Me, 2 coats

The World Orbits Around Me on punaruskea holo, jälleen hieman erikoisempi sävy, ihanan syksyinen! Koostumus on tässäkin erinomainen. 2 kerrosta.

ncla_swatches_3-31-edit

 

NCLA Pshiit! Wandering Stars, 2 coats
NCLA Pshiit! Wandering Stars, 2 coats

Wandering Stars on tehty yhteistyössä Pshiit!-bloggaajan kanssa. Lakka on tumma sinivioletti holo, koostumus erinomainen tässäkin. Valaistuksesta riippuen Wandering Stars näyttää joko tummansiniseltä tai violetilta. Upea! 2 kerrosta.

ncla_swatches3-6-edit

Mun suosikkeja on viimeiset kolme holoa. En ole mikään hololakkojen suurkuluttaja, vaikka kokoelmiini niitä onkin läjäpäin eksynyt. Ilahdun kuitenkin aina a) punaisista holoista b) erikoisen sävyisistä holoista. Varsinkin tällaiset syksyisemmät sävyt innostavat nyt kovasti, sattuneesta syystä.

NCLA jatkaa vakuuttavaa linjaansa. Olen nyt lakannut kaikilla CesarsShopin valikoimasta löytyvillä sävyillä ja joukossa on vain pari yksittäistä heikompaa yksilöä, kaikki muut ovat järjestään hyvälaatuisia ja luotettavia tapauksia. Löytyikö tästä joukosta jotain säväyttävää teidän mielestä?

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. IHANIA kaikki! Mutta varsinkin tuo The World Orbits Around Me näyttää tosi uniikilta, en muista aiemmin nähneeni mitään vastaavaa <3

Vastaa