The Body Shop Ultimate Christmas Calendar

Tehän tiedätte, että mulla on L’Occitanen joulukalenteri. Tiedätte varmaan myös, että aikuisille riittää yksi joulukalenteri, jos kalenteria ylipäänsä haluaa.

VÄÄRIN.

Ottakaa lakki päästä ja niiatkaa, sillä seurassanne on joulukalentereiden jättiläinen, The Body Shop Ultimate.

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-7

Wow.

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-10

Harvoin jään liki sanattomaksi, mutta tämän järkäleen edessä hiljenee kuka tahansa. Painoakin tällä on useampi kilo!

Kävin The Body Shopin pikkujoulutapahtumassa piipahtamassa ja sain sieltä ”pienen kotiinviemisen” eli tämän kalenterin. Voi morjens kuulkaa. Kaukana on ne ajat, kun Kinder-kalenteri piti ykkössijaa uskomattomimpien kalentereiden sarjassa :D

TBS:llä on tänä vuonna myynnissä kolme erilaista kalenteria kolmessa eri hintaluokassa. Edullisin maksaa 79 euroa ja sisältää 182 euron arvosta tuotteita. Seuraava kalenteri, Deluxe, kustantaa 99 euroa ja tuotteiden arvo on 202 euroa. Tämä Ultimate rokottaa lompakkoa 129 euron verran, mutta tuotteiden arvo on 224 euroa.

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-13

Ultimate on koottu erillisistä pahvipakkauksista, ja ainakin pakkausten koko lupaa hyvää! Eikä tarvitse pelätä että luukusta vilahtaisi muiden päivien tuotteita, kun jokainen on erillisessä lootassaan.

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-14

Bonuksena kalenterissa on vielä 25. luukku! Enemmän on enemmän!

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-15

the_body_shop_ultimate_joulukalenteri-16

Nyt jos vielä on kalenterit hankkimatta, RYHDISTÄYTYKÄÄ. Voisko se joulukuu jo tulla?!

TBS:n kalenterit ovat myynnissä liikkeissä n-y-t ja oman kappaleen voi tilata myös verkkokaupasta, kas tässä.

(Kalenteri saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytän blogin palvelinkuluihin.)

Translation: The Body Shop Ultimate Advent Calendar. I’m at a loss for words. This December is going to be the best I’ve ever had, at least calendar-wise :D Thank you TBS for this pr sample!

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Pieniä paffilootia kalenterina? Loistava innovaatio ajatelleen joulupaketointia tai selfmade kalenteria seuraavalle vuodelle. :)
  Tyydyn kuitenkin jo hankittuun Lokkin kalenteriin mikä jäi saamatta viimevuonna..

  1. Niin muuten, en edes ajatellut tuota jatkokäyttöä! Loistava idea! Taidankin laittaa lootat talteen, jospa vaikka ens vuonna innostuisin värkkäämään joulukalenterin jollekin ystävälle :)

   Kiva että nyt sait Lokkikalenterin! :)

 2. Tää on mieletön! Mut hintaa on kyllä sen verran että edes minä en (vielä) oo niin se8 että ostaisin tän. Osasyynä myös aiemman postauksen innoittamana hankittu lokkitanen kalenteri ?

 3. Olen tässä pohdiskellut, että selviänkö tänä vuonna kahden joulukalenterin kera (joista vain toinen on kosmekalenteri!) ja nämä TBS-kalenterit polttelisivat.. Yritän venyttää harkinta-aikaa siihen, että näiden kohdalla alettaisiin myös myydä ei-oota :D

 4. Viimein raaskin ostaa itselleni kosmetiikkakalenterin ja ostin juuri tuon saman! Oli kyllä järkälemäinen :D Olispa jo joulukuu <3

 5. Mä hankin sen pienimmän version tbs:n kalenterista, ja kyllä sormet syyhyää päästä availemaan luukkuja! Kirjoittelehan sitten blogiin, mitä tästä jättikalenterista paljastuu :)

  1. Joo ehdottomasti kirjoitan! Ajattelin tehdä viikkokoosteet Lokkitanesta ja tästä :) Toivottavasti se sun kalenteri on kiva myös!

Vastaa