Muuttolintuja

Tuli tehtyä vähän erilaiset syksykynnet tällä kertaa. Murretut ja tummemmat sävyt sykähdyttää aina näin syksyisin, mutta tulin ajatelleeksi vähän laatikon ulkopuolelta ja päädyin iloisiin väreihin ruskeiden ja nudesävyjen sijaan.

.
.

Alkusysäyksen lakkaukselle toi nimettömässä oleva KBShimmerin You Autumn Know, joka on marinoitunut käyttämättömien lakkojen joukossa varmaan vuoden. Krhm. En edes tiedä miksi, en vain ole tullut käyttäneeksi vaikka lakka on tosi söötti. Lakkasin pohjalle kerroksen Ginan Whitea ja päälle kaksi ohutta kerrosta You Autumn Knowta. Lakassa on keltaisia, violetteja ja korallinpunaisia glittereitä sekä ihan pieniä tikkuglittereitä, jotka ihme kyllä eivät mua häiritse ollenkaan.

.
.

Etusormessa ja pikkurillissä (ja peukalossa) on ILNP:n Under the Bleachers. Pigmentit ovat pullossa ärsyttävästi erottuneet joten pullo näyttää liukuvärjätyltä. Kynsille sävy tuli kyllä tasaisena, onneksi, mutta ärsyttää että uudessa lakassa näkyy jo tuo erottumisilmiö. Koostumus oli paksuhko ja kolme kerrosta jouduin lakkaamaan, jotta sain tasaisen lopputuloksen.

Saanko avautua hetken korallisävyistä? ILNP:n Under the Bleachers on varmaan kymmenes täysin samanvärinen koralli creme jonka olen ostanut. Ilmeisesti korallin sävyjä on olemassa tasan yksi ja se on tuo. Bleachers, Picture Polishin Coral Reef, Sally Hansenin Coral Reef, OPI:n Live.Love.Carnaval, Essie Cute as a Button, Misa Baby I Love You, Julie G Miami Beach….dupelista on loputon. Oon ihan heikkona koralliin ja lapsenomaisesti aina kuvittelen, että joooooo kyllä tää uusin ihastus on pinkimpi/punaisempi/oranssimpi/vaaleampi/tummempi mutta EHEI, dupeja kaikki saakeli. Kaikissa koralleissa tuntuu myös olevan samanlainen paksu koostumus. AARGH! Uusin ostos on Essencen Off to Miami. Saa nähdä miten sen kanssa käy, en ole vielä tohtinut verrata korallilakkojen tikkuja keskenään…

.
.

Ennen kuin menen kaatamaan kaikki identtiset korallicremeni puolen litran juomapulloon, palaan tähän lakkaukseen. Keskisormeen leimasin pinkillä ja oranssilla Konadin lakalla i-ha-ni-a (muutto)lintuja BundleMonsterin laatasta BM-508. Laatta kuuluu Bundlen uudehkoon Sun Kissed -laattakokoelmaan, joka on täynnä meri- ja ranta-aiheisia kuvia. Aiheisiin nähden kokoelma ilmestyi oudosti syksyllä eikä kesällä, mutta väliäkö hällä. Kymmenen laatan setti maksoi noin 9 euroa ja kuvat on tosi nättejä, joten suosittelen. Ihastuin tuohon lintukuvaan ihan mahdottomasti ja oon ehtinyt käyttää sitä jo toisessakin lakkauksessa, joka tosin epäonnistui ruhtinaallisesti. Joutunen tekemään kolmannenkin lintuleimalakkauksen :)

.
.

Hutiloin vähän ja kuvaan tuli reikiä, mutta ei ne tämmöisessä kuvassa edes haittaa. Mua ainakaan.

.
.
.
.

Kertokaa nyt mulle ne loputkin korallidupet, niin vältyn enemmiltä hutiostoksilta. Tai vaihtoehtoisesti ilmiantakaa se koostumukseltaan paras koralli! *odottaa jännittyneenä*

Translation: Coral cremes, my nemesis and my love. I adore coral nail polishes but it seems there’s only one shade of coral and that’s the one you are seeing in this manicure. I’ve bought many (and I mean MANY) coral cremes and they are all dupes to each other which is SO ANNOYING. So far I’ve learned that at least Sally Hansen Coral Reef, Picture Polish Coral Reef, OPI Live.Love.Carnaval, ILNP Under the Bleachers (seen in this post), Essie Cute as a Button, Julie G Miami Beach and Misa Baby I Love You are all pretty much identical. There has to be more shades of coral goddammit!! My newest purchase is Essence Off to Miami and it’s probably another dupe. I’m not sure, I’m too afraid to know the truth so I haven’t done the comparison yet :D 

Anyway, back to today’s mani…for my ring finger I chose KBShimmer You Autumn Know, which has been amongst my un-trieds for about a year. It’s shameful, I know. Such a pretty little polish and the color combination is super cute! For the middle finger I stamped the birds with Konad pink and orange. Image is from Bundle Monster plate called BM-508, which is part of the relatively new Sun Kissed set. The set is full of summery beach- and sea-related images so it’s weird that it launched this Fall, but who cares, I’m going to use it anyway! 

Thanks for visiting! :)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Off to Miami on ainakin siltä osin erilainen, et se näyttää joka valossa ihan erilaiselle; joskus se on enemmänkin pinkki ja toisinaan taas sellanen tylsä oranssi. Mutta onhan noita koralleja hirveesti samanvärisiä, itellä onneks on vaan Live.Love.Carnaval :D

  Kauniit ovat kynnetkin! Ihanaa vaihtelua synkkiin syksykynsiin :)

 2. Mulla tapahtui korallisekoaminen tämän nykyisen, lyhyemmän kynsimallin myötä ja joo, lähes kaikki nuo lakat olen jo käynytkin läpi:D LLC vielä houkuttelisi, koska kuvittelen että se tarjoaisi jotain mitä muilla ei ole. Bleachers lähti testaamattomana eteenpäin, mua ärsytti tuo värierottunut pullo.

  Kynnet on ihana väripilkku syksyyn!

 3. Kauniit lakat jälleen kerran :). Tuo KBShimmer on ollut himotuslistalla jo kauan, eikä nää kuvat auta asiaa yhtään (siis siihen, että voisin jättää hankkimatta). Ja nuo leimat sopii täydellisesti kokonaisuuteen. Oliko tuo BM:n kokoelma muuten hyvälaatuinen? En uskalla enää ostaa niiden kokoelmia, kun omissa oli etsaukset liian matalat.

  1. Kiitos :)

   Mä en oo kokeillut vielä kuin paria kuviota, ne on molemmat toimineet täysin moitteetta. Mulla on kans pari BM:n laattaa joissa kaikki kuviot ei toimi, mutta niille voi laittaa viestiä asiasta ja ne lähettää uudet tilalle. Valittelin nimittäin Instassa asiasta ja BM vastas mulle suoraan siihen kuvaan että voivat lähettää uudet. En sitten jaksanut ruveta tekemään asialle mitään, koska ystävällinen kanssaharrastaja myi mulle edullisesti sen yhden laatan minkä halusin :)

 4. Erittäin kaunis ja ihananvärinen lakkaus! Aamuisen uhoni jäljiltä perehdyn parhaillaan nykyiseen leimauslaattatarjontaan, ja voi apua… koristelenko niillä kaikilla ihanilla joulukuusen sitten jos en osaakkaan siirtää kuvioita kynsille? :D

 5. Nätit! Mutta prkl kun pilasivat tuon söpön crellyglitterin noilla tikuilla. EN – KESTÄ – TIKKUJA. Ja minäkin olen virallisesti lopettanut korallisävyjen ostamisen; mulle mieluisin on ollut Essien Cute As A Button joten se on se joka sai jäädä :)

  1. Kyllä mäkin mieluummin tuon tikutta ottaisin, mutta noi on tarpeeksi pieniä joten eivät aiheuta inhoreaktiota :)

   Tää on aika käsittämätöntä, mutta mulla ei ole Cute As a Buttonia. Pitäisköhän ostaa? :D

Vastaa