Zoya Autumn

Niin vaan jäi tänäkin vuonna Halloweenkynnet tekemättä (anteeksi Paula, sulle lupailin Halloweenkynsiä!), koska flunssa iski. Ei kauheasti houkuta istua pöydän ääressä nyhertämässä lakkauksia, kun pää tuntuu painekattilalta. (Neljän tunnin koulutuksen pitäminen kipeänä oli muuten kans aika mielenkiintoinen kokemus…) Onneksi kuvavarastossa on jokunen julkaisematon lakkaus, niin voin rauhassa fuusioitua sohvaan pariksi päiväksi.

Edellisessä postauksessa keulin pirtsakoilla muka-syksykynsilläni, mutta nyt tekaisin oikein perinteisen syysvärilakkauksen. Mitä muutakaan voi tehdä, kun käsillä on äärettömän kaunis lakka, jonka nimikin on Autumn?

Zoya Autumn
Zoya Autumn

AAAAAaaaaAAA miten nätti lakka, en kestä! Sain valita Zoyan maahantuojalta NailCitylta muutamia lakkoja esittelyyn ja julistin välittömästi haluavani Autumnin itselleni. Mulle on tullut joku äkillinen fiksaatio murrettuihin oranssin sävyihin (juuri tilasin Harlow’lta pari sen sävyistä lakkaa lisää…) ja siksikin kuparisena hehkuva Autumn iskee kuin tuhat volttia.

.
.

Autumn kuuluu Zoyan uusimpaan syyskokoelmaan, joka on jaettu kahteen osaan. Ignite-puoliskossa on kuusi shimmerlakkaa ja Entice-puoliskossa on puolestaan kuusi cremelakkaa. Autumnin koostumus on sitä parasta mahdollista Zoyaa; pysyy juuri siellä minne sitä laittaa, levittyy helposti ja tasaisesti, peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Zoyan ohut suti jakaa mielipiteitä, mutta ainakaan Autumnin kohdalla ohuesta sudista ei ollut mitään lisävaivaa, päinvastoin. Tuli tarkkaa jälkeä eikä kynsinauhoja juuri tarvinnut siistiä, onneksi, sillä näin shimmerisen lakan hinkuttaminen kynsinauhoilta tuskin olisi mitään herkkua.

.
.
.
.

Lehtikuviot on leimattu Konadin mustalla ja molemmat kuvat löytyvät Tropical-12 -laatasta. Trooppiset lehvät menevät syksyisistäkin lehdistä, jos leimausväri on musta…ja jos ei ala leikkiä Hemulia ja tarkastella kasvikuvia kovin tarkkaan.

.
.
.
.
.
.

Tämä lakkaus on mulla kynsissä edelleen ja oon ihastellut flunssahoureissani tuota hehkuvaa sävyä pitkin päivää. Iloa tuottaa myös aivan täydellisesti kynsille siirtyneet leimauskuviot! MoYou Londonin laattojen laatu on vaan parantunut ajan saatossa, enää ei oo pitkään aikaan tullut vastaan yhtään kuviota joka ei siirtyisi terävänä ja tarkkana kynsille. Peukku!

Mitäs tykkäätte mun syksyisestä tropiikkisaniaislakkauksesta? :)

Zoyan lakkoja saa tilattua sähköpostitse suoraan NailCitylta osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50 €/kpl tai ostettua lukuisilta jälleenmyyjiltä, joista yksi on meidän kynsiharrastajien uusin ihastus Mi Nails :)

Translation: This is Zoya Autumn (press sample) with black stamping from MoYou London plate called Tropical 12. Let me ask you one thing: how insanely beautiful can a polish be?! I’ve been staring at my nails in awe the whole day. Autumn is a glowy copper / burnt orange polish with strong golden shimmer. Lately I’ve been drooling over muted orange shades and this one hits the mark! The formula was just sublime, Autumn basicly applied itself and was fully opaque with two coats. I bet that removing this will probably be a PITA because of the heavy shimmer but I don’t care, I just love this. *swoon*

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Voi kääk miten ihanat kynnet! Pitkään mietin, hankkisinko Autumnin, mutta tuntu että se ei sovi mun ihonväriin. Sulle se sopii kyllä täydellisesti. Pikaista paranemista <3

  1. Kiitos! Itse asiassa minäkin vähän epäröin tuota sävyä, mutta yllätyin iloisesti! Kyllä mä uskoisin että tää sopis sullekin :)

 2. Ei haittaa mitään ettei tullut Halloween kynsiä. =) Tuo Autumn on kyllä aivan mahdottoman hieno! Omaa silmää on aina miellyttänyt tällaiset punakultaiset sävyt. Tällainen väri on jotenkin niin ylellinen! Harmi vain ettei sovi omaan ihonsävyyn yhtään =(
  En jotenkin lämmennyt yhtään noille Tropical-laatoille ensin, mutta ehkä seuraavaan tilaukseen, koska kyllähän ne näyttää sittenkin aika hyvältä. =)
  Pikaista paranemista!

  1. Ylellinen on kyllä hyvä sana tätä lakkaa kuvaamaan :)
   Mä hamstrasin kolme Tropicalia, ne kukkalaatat varsinkin on ihania :)

   Kiitos paljon, voiton puolella ollaan jo!

 3. Onpa upea lakka! Oranssi ei ole yhtään oma värini, mutta tätä voisi jopa harkita, vaikka tuskin se mulle sopisi. Kivat leimat myös! Syysflunssaa taitaa olla nyt liikkeellä, itsekin olen koko viikon ollut kipeänä. Pikaista paranemista!

  1. Mä veikkaan että Autumn sopii lopulta aika monelle, kun toi sävy on niin monivivahteinen :)

   Kiitos paljon ja paranemista myös sulle!

 4. Voi että nuo kynnet on upeat! On kyllä kaunis lakka tuo Autumn. Mä hamstrasin muuten vielä Zoyan lakkoja myöhemmin messuilta ja olen aivan rakastunut niihin! Aion kyllä ehdottomasti laajentaa Zoya-kokoelmaani ;) Pikaista paranemista sulle, toivottavasti helpottaa pian! (PS. Oli muuten kiva nähdä messuilla!)

  1. Kiitos! Zoyat on kyllä upeita lakkoja, joukossa on paljon tosi erikoisia yksilöitä :)

   Oli kiva nähdä tosiaan!

 5. Mun pitäis varmaan tilata lisää noita MoYoun laattoja, jos mä näiden parannettujen versioiden kanssa tulisin paremmin toimeen… :D

  1. Mulla ja sulla on se sama huono laatta, mutta sen jälkeen en oo ongelmiin törmännyt joten koita ihmeessä :D

 6. Ei noin kauniilla kynsillä voi olla edes flunssainen! Kyllä minä ainakin pöpönä häipyisin tuollaisesta trooppisesta loisteesta :)

 7. Ihanat on, kunhan toi lakka on jonkun muun kuin mun kynsilläni (kuten onkin). Se näyttää perinteiseltä Zoyan kimallehitushelvetiltä :D

Vastaa