Laveeraus

IT-tuki katsoo telkkarista jotakin maailman tylsintä ”hitsaajamiehet hitsaamassa” -sarjaa, enkä pääse jatkamaan hyvin alkanutta King of Queens -maratoniani, joten postataas nyt sitten.

Toteutin vihdoin ja viimein lakkauksen, joka on ollut mielessä jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi toteuttaa sitä. Kolmen värin liukuvärjäys ja leimat päälle.

gradient nails
.

Liukuvärjäys on mun ikisuosikki, mutta silti teen niitä kamalan harvoin. Aloittaminen tuntuu niin työläältä, vaikka loppupeleissä liukuväri on suhteellisen nopea tehdä. Nyt oon vähän ryhdistäytynyt sentäs ja tehnyt useampia liukuvärilakkauksia. Tällä kertaa tulos oli tosi mieluinen (no ylläri, käytin mintunvärisiä lakkoja), mutta kuvat epäonnistui. Joko lakkaus oli epätodellisen haalea, tai iho näytti keitetyltä ja ryppyiseltä hummerilta. Oon aina aivan järkyttävissä ongelmissa minttulakkoja kuvatessa, pitäis kai viimein oikeasti opetella se täysmanuaalinen valkotasapainon säätö…ajatuskin vaan uuvuttaa :D Olen sentään jo googlettanut ohjeet ja sitten kieltäytynyt lukemasta niitä, koska tekstiä oli liikaa.

.
.

Lakkasin pohjalle kerroksen Gina Tricot’n Whitea ja tein liukuvärin Whitella, China Glazen Re-Fresh Mintillä ja KbShimmerin A Touch of Glassilla. Suunnitelmissa oli vähän vahvemmat värit, mutta jostain syystä lopputulos oli ihmeen laiha, vaikka käytetyt lakat on peittäviä. Töpöttelin kaksi kerrosta, koska ensimmäisellä kierroksella väriä ei jäänyt kynsiin juuri yhtään. Siinä kohtaa päätin haluavani vesivärityyppisen hennon liukuvärin… :)

.
.

Lopputulos on minusta tosi kiva, tulee mieleen laveeratut vesivärikyhäelmät kouluajoilta. Leimat on Pueenin laatasta numero 59 ja leimasin ne Konadin valkoisella.

.
.

Hei jes telkkari on vapaa! Sanon siis heipat :)

Translation: A couple of mint cremes and a gradient, it doesn’t get better than that…unless you add stamping. So I did and it got better. HA! I used Gina Tricot White, China Glaze Re-Fresh Mint and KBShimmer A Touch of Glass for the gradient. I chose Pueen 59 and Konad White for the stamping. Thanks for stopping by :)

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

  1. Ihqut :) Tuli heti tunne, että näitä täytyy jossain vaiheessa apinoida. Eikös matkiminen ole imartelun rehellisin muoto? Siksi aion ottaa myös kuvat semmosen kukan kanssa.

  2. Mä vielä teen nuo valkoiset leimat joku kaunis päivä! Viimeksi jänistin, vaikka pohjalle olin tehnyt Nailasauruksen ohjeiden mukaan hempeän vesivärimäisen nimbuksen.
    Nämä on vaan niin hienot ja hempeän keväiset =)

    1. Mä kans helposti jänistän enkä lisää liukuväriin enää mitään, ettei se vaan menis pilalle :) Kiitos :)

  3. Nää on iiiihanat! Ja myös ihanat. Olipa hyvä että olit nimenomaan ajatellutkin tämmöistä vesivärityyppistä hentoa liukuväriä! ;)

  4. Hähä, ”hitsaajamiehet hitsaamassa”. :D Älytöntä mitä kaikkee shaibaa tulee telkkarista… ”Metsien miehet, rekkakuskit jäällä, storage wars jaada jaa” seuraavaks sit varmaan ”Siivoojat moppaa, puhtaaksikirjoittajat kirjoittaa, liikuntaohjaajat ohjaa, bussikuskit ajaa…” Err. :D

    Kynnet on ihan Emman näköiset ja minttu on vaan aina <3

Vastaa