Let’s try this Orly Space Cadet..ok weird.

Pahoittelut muutaman päivän blogihiljaisuudesta. Törkeän kiireinen viikko lähestyy onneksi loppuaan ja viimein ehdin postata jotakin. Mulla oli synttäritkin tällä viikolla ja IT-tuki sekä Helena + IT-tuki nro 2 olivat hommanneet mulle lahjaksi kunnon makrolinssin järkkäriin, kuinka hienoa?! Viimeinkin saan tallennettua lakkojen pienimmätkin yksityiskohdat :) postauksia on kuitenkin jonossa vielä muutamia, joten hetken aikaa joudutte tarpeettoman läheltä kuvattuja otoksia odottelemaan.

Vähän aikaa sitten nappasin Fb:n kynsitarvikekirppikseltä ensimmäisen Orlyn lakkani, Space Cadetin. Duochromet on alkaneet miellyttää silmää koko ajan enemmän, ja Space Cadet on peräti multichrome, eli lakassa on nähtävissä katselukulmasta riippuen useita värejä.

orly space cadet swatch

Mä en tiedä mitä ajatella tästä lakasta. En ole vielä päättänyt onko tämä hirveän ihana vai ihan hirveä. Omituinen tää ainakin on, se on varma.

orly space cadet

Lakassa on nähtävissä ainakin violettia, kultaa, vihreää, purppuraa ja niiden sekoituksia. Ja komeat kärkikulumat mun lakkauksessa, näköjään.

orly space cadet

orly space cadet swatch

Tuijottelin käsiäni herkeämättä ja ajatukset vaihteli kauhistuksesta ihastukseen enkä lopultakaan oikein tiedä pidänkö tästä vai en. Lakka on helppo levittää, mutta ei ole kovin peittävä. Kuvissa kolme kerrosta, joista kaikki tulivat kyllä tarpeeseen.

orly space cadet swatch

Luulen että pitäisin Space Cadetista enemmän, jos lakassa ei olis noita kimaltavia nökkösiä, jotka näyttää vähän glorifioiduilta karvoilta. Jep, termit hallussa…englanniksi termi taitaa olla glass fleck. Oli mikä hyvänsä, en juuri pidä siitä. Vielä.

No niin lukijaraati, iskeekö Space Cadet vai ei? Auttakaa mua päättämään :D

Translation: This Orly Space Cadet is definately the most confusing polish I own. I really can’t make up my mind about this one. It’s either freaking awesome or freaking hideous, don’t know which. Space Cadet is a multichrome with glass flecks and it changes colors from purple to green to gold to orange and everything in between. Yup, I’m confused.

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

 1. Tykkää. <3
  Riittävän erikoinen ollakseen omituinen. Viehättää mun omituista värisilmääni, kuten muutkin duo- ja multichromet. Kuuluu ehdottomasti must have -listalleni. =)
  Myöhäiset onnittelut synttäreistä !!!

  1. Kiitos onnitteluista :) Kyllä, erikoinen tuo tosiaan on ja sen vuoksi ansaitseekin paikkansa mun lakkaläjässä, mutta..nuo glass fleckit…hmm.

   1. Ai niin ne glorifioidut karvat… Joo… Täytyy nyt myöntää, että en oo havainnut niitä, tosin oon nähnyt kyseisen lakan vain kuvissa.
    Mut jos se jatkaa sun häiritsemistä, ni mä pelastan sut siltä ja ostan ton pois häiriköimästä… ;DD

    1. mut kuvissa ne karvat just näkyy tosi selvästi :o näissä mun kuvissa ne on vähän huomaamattomammat kuin esim joissain salamalla otetuissa swatch-kuvissa. Äläkä ny innostu siellä, en mä vielä tuosta luovu :D pidän kyllä sinut mielessä jos totean ettei toi lakka oo mun juttu :)

     1. No mä jo järjestin lakkahyllyyn Orly-hyllyn… No ei vaiskaa, en mä sitä vailla ihan justiinsa oo, että kyllästy siihen ihan rauhassa… ;DD

 2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin! Taidan olla samoilla linjoilla sun kanssasi: toi lakka ois kauniimpi ilman hileistä rakennetta, ihan vaan multichrome-shimmerinä. On se ihan jännä silti näinkin :)

  1. Kiitos :) nooh, odotellaan pari kuukautta, sitten noi hileet on varmaan mun mielestä parasta ikinä…:D

Vastaa