Hot ja not

Kaksi lakkausta, samat elementit, toinen on hot ja toinen not.

(Tässä välissä voisin muuten huomauttaa, että kirjoitan postausta terassin sohvalla leppeän kesätuulen hivellessä hipiääni ja kahvintuoksun luikerrellessa klyyvariini. Koirat nylkyttävät romantillisesti toisiaan ja linnut laulavat iloviestejä toisilleen. Rokki soi ja aurinko paistaa. Voisi mennä huonomminkin.)

Ensin se hot-osuus: OPI Koala Bear-y, uskomattoman laadukas ja helppo lakka, levitti käytännössä itse itsensä. Kuvissa kaksi kerrosta.

opi koala bear-y
.

Koristeena hyväkäytöksiset siirtokuvat, jotka irtosivat ongelmitta taustapaperistaan ja olivat jämäköitä mutteivät paksuja.

IMG_7974
.

Ja sitten se not-osuus. Sama resepti, eri kakku.

opi senorita rose-alita
.

Kyseessä tällä kertaa OPIn Señorita Rose-Alita, vadelmanpunainen lakka kultaisella shimmerillä. Hyvälaatuinen ja helppokäyttöinen, tässä kaksi kerrosta, mutta ei vain sovi mun ihonsävyyn läheskään niin hyvin kuin tummempi ja kylmempi Koala Bear-y. Mun käsissä Rose-Alita näyttää jotenkin…vanhanaikaiselta ja tunkkaiselta.

IMG_0244
.

Ja nuo siirtokuvat…huoh. Valkoista taustapaperia vasten ne näyttivät keveiltä kultaisilta kukkaköynnöksiltä, kynnellä paljastuivatkin valkovihreiksi typeriksi räpellyksiksi, eikä tuo köynnösosuus kynsillä juuri edes näkynyt. Valkoinen kukka hyppää silmille kuin ruma citykani ja kokonaisuus muistuttaa sokean apinan kasaamaa. Siirtokuvat irtosivat taustasta yhtä kätevästi kuin purkka tukasta ja olivat niin ohuita, että menivät ryttyyn pelkästä katseesta. Heitin loput arkista mielenosoituksellisesti roskiin. Välittyykö tästä nyt varmasti se, että mä inhosin tuota lakkausta?

Jahans, ehkä haen toisen kupin kahvia ja pohdin ajaisinko koirat kaljuiksi. Tuo irtokarvan määrä vie multa järjen.

Translation: Same recipe, different outcome. Excellent polish (OPI Koala Bear-y) and quality decals = win. Polish with a totally wrong shade for me (OPI Señorita Rose-Alita) and shitty decals = fail.

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. No joo, kyllä tuo ylempi lakkaus kieltämättä on selvästi enemmän hot kuin alempi :D Mulla oli kans jotenkin se ongelma, että tuo Senorita Rose-alita näytti jotenkin tunkkaiselta. Perisuomalaisen ihonvärin ongelma? :)

  1. Ehkä. Pitäis kai suosiolla uskoa, että mikään lämmin sävy ei sovi. Mutta katselemieni swatchkuvien perusteella odotin kyllä rose-alitaltakin kylmempää sävyä kuin mitä se lopulta oli…aina ei voi voittaa :)

 2. Ihan huippupostaus jälleen.. :D
  tykkään kyllä jälkimmäisenkin lakan sävystä, ois kiva testata sopisiko mulle, ei tiedä. mutta ihana toi eka!

  1. Kiitos :) on se hyvä että mulla riittää näitä valituspostausten aiheita, niin ei käy liian helpoksi elämä :D

 3. Samaa mieltä Papun kanssa, ylempi on kyllä huomattavasti parempi kaikin puolin.
  Sokeakin näkee kepillään, että mulle ei myöskään sopisi Senorita Rose-alita laisinkaan:D

 4. Koala-lakan siirtokuvista on joku käyny haukkaamassa paloja! ;D Ihan selvästi!

  Mulle sit vissiin vois sattua tuo Senorita, kun oon lämpimän sävyinen nahaltani. Paitsi Koala on kyllä silmää hivelevämpi väri… Ja ylemmät on hotimmat :).

 5. Jännä miten pienistä asioista se on aina kiinni. Ylempi toimii kyllä ehdottomasti paremmin. :) Huvitti tuo koirien nylkyttäminen, onneksi meidän labbis ei ole koskaan nylkyttänyt mitään, edellinen koira senkin edestä. :D

  1. Niinpä :) Meillä narttu nylkyttää leluja ja tuota urosta, uros taas ei nylkytä mitään eikä ketään :D

 6. Anteeksi. Nauroin. Ihan vedet silmissä. En nauranut kynsille, vaan mainiosti kirjoitetulle jutulle. Kiitos, että teit kurjasta päivästä iloisemman.

Vastaa