Rock That New Year

Ehdinpäs tehdä kynnet vuoden suurimman pakkojuhlan kunniaksi! Vuoden vaihtumisen juhlinta ei herätä täällä suuria intohimoja, sillä viimeinenkin biletysinnon kipinä sammui koirien myötä. Vähän samaan tapaan kuin vappu menetti merkityksensä opiskeluajan päätyttyä. Toinen koira arastelee raketteja, joten ollaan melkolailla kotiin sidottuja, mutta ei haittaa – eipähän tarvitse väkisin rehata pakkasessa/vesisateessa ja ampua euroja savuna ilmaan. Ja kyllä, tiedostan että kuulostan nyt katkeralta vanhalta änkyräeukolta…ehkä jos paikkakuntamme vatipäät ei alottais rakettiensa paukuttelua jo monta päivää ennen aattoa, suhtautuisin ko. juhlaan vähemmän nuivasti. Täällä on paukkunut tiheään jo lauantaista saakka. Ei voi kuin toivoa, että kyseiset heikkolahjaiset urpot ampuisivat rakettinsa esim. omaan naamaansa, saakeli. Raketteja pelkäävä koira antaa vähän uuden perspektiivin ilotulitteisiin.

.
.

Sinänsä vuoden vaihtuminen on nostalgiaa ja haaveita herättävä asia, ja kyllä me aina jotain pientä spesiaalia touhutaan vaikkei isoja bileitä järjestettäisikään. Pitkästä aikaa ollaan ihan ilman perheen ulkopuolista seuraa tänä vuonna, joten ohjelmassa on sama kaava kuin itsenäisyyspäivänä: syöpötellä possuna ja katsoa hyviä sarjoja maratonina. Terveellisiä elämäntapoja voi harkita sitten joskus helmikuussa. Tammikuussa ei, koska jokainen liikuntapaikka on ammuttu täyteen paniikissa laihdutukseen ruvenneita naishenkilöitä. Ite aattelin paisua huolella vielä yhden ylimääräisen kuukauden, että on sitten kunnolla työsarkaa helmikuussa…

.
.

Mutta ne kynnet! Teemana oli rokkihenkinen synkeä sekasotkulakkaus. Sanat ”synkeä” ja ”sekasotku” lisäsin teemaan jälkikäteen lopputuloksen nähtyäni. Etusormessa ja pikkurillissä pohjana on Barry M Matte-sarjan Espresso, joka ilman päällyslakkaa kuivuu mattapintaiseksi (uudesta Matte-kokoelmasta hyvät kuvat esim. täällä). Kuvissa 1-2 kerrosta kynnestä riippuen, pigmenttistä lakkaa siis. Leimasin päälle ilotulitustyyppistä sydänkuviota (BM-317) Color Clubin Cherubicilla, joka on todella voimakas hololakka ja toimii leimauksessa kuin junan vessa.

.
.
.
.

Keskisormessa kimaltelee OPI:n Metallic 4 Life, lakka jossa on hopeisia glittereitä mustassa jellypohjassa. Lakka on ilmestynyt Nicki Minaj -kokoelmassa ja alkaa olla jo vaikeasti saatavilla, joten Merkkilakkakirppikseltä tämän bongattuani ostin sen epäröimättä. Ebaysta sitä vielä halvalla löytyy, mutta virallisilta jälleenmyyjiltä vähemmän. M4L peittää juuri ja juuri kolmella kerroksella, joten kerrostin sen suosiolla Barry M:n päälle.

.
.

Nimettömään lakkasin OPI:n Emotionsin, mustan tekstuurin. Seassa on mustia glittereitä, peittävyys saavutetaan kahdella kerroksella. Ihana lakka, ja nimen ja lakan ulkonäön yhdistelmä aiheuttaa kuivaa naurahtelua. Tekstuurin päällä on mun lempparitähtileima Pueenin laatasta 44, sekin leimattu Cherubicilla, jonka holoisuus tosin kuoli täysin tekstuurin kohdattuaan. Oh well.

.
.

Blogin puolella vuosi 2013 on ollut hieno. WL on ollut pystyssä nyt 1,5 vuotta ja kehitystä on toivoakseni tapahtunut runsaasti. Mennyt vuosi on ollut pitkälti vielä harjoitteluaikaa, joten ehkä nyt 2014 on hyvällä tavalla rutinoituneempi ja vakaampi. En nyt tähän vuoden viimeiseen postaukseen pystynyt valikoimaan lempparilakkauksia tältä vuodelta, mutta ehtiihän sen tammikuussakin. Tuleeko teillä mieleen joitakin suosikkeja?

Kohti maailmanvalloitusta ja sen yli – bring it on 2014! Hyvää uutta vuotta te tärkeät!

Translation: Black Bling Skittlette is my way of welcoming 2014. OPI Emotions (black texture), Barry M Matte Espresso (index and pinkie, with top coat) and OPI Metallic 4 Life (silver glitter in a black jelly base) created the base for this skittlette and stamping with Color Club Cherubic took care of the rest. Happy New Year everybody, hope you have a good one!

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Yhden kommentin ehdin vielä jättää:D Tykkään kynsistä, paitsi tuo Emotions ei oikein vieläkään uppoa. Ehkä sitten vuoden päästä innostun siitäkin:D

  Hyvää tulevaa niin sulle, IT-tuelle kuin punanenillekin <3

  1. Vähä jo jännittiki että kerkeetkö :D ei ihme jos ei uppoa tän postauksen perusteella, toi leima pilasi sen ihan totaalisesti :)
   Sitä samaa armas ystäväiseni :)

 2. Minäkin vietän uutta vuotta kotosalla, hyvää aikaa selata netistä lakkoja ;) Hyvää uutta vuotta sinulle, toivottavasti ensi vuonna on tiedossa yhtä tiukkasanaisia postauksia ;) Mutta eihän me oikeasti toivota raketteja kenenkään naamaan, vai mitä? :)

  1. Sitä samaa :) luotan siihen että tässäkin tapauksessa kaikki lukijat osaavat suhtautua mun kirjoituksiin tyylini vaatimalla vakavuusasteella ;)

   1. Jälkeenpäin jäin vielä miettimään, oliko viimoinen oma kommentti turha, mutta hyvällä asenteella sen otit :) Sen takia mä juuri sun blogia tykkäänkin lueskella, kun on niin hyvää sarkasmia mukana :) Ja niin, lähti muuten tuo CC:n Cherubic tilaukseen, kun näyttää leimailuunkin sopivan ;)

 3. Tosi kauniit kynnet! Mulla tuli heti inspiraatio lakata seuraavana ainakin osa kynsistä mustiksi :)
  Mun mielestä tuo musta tekstuuri+kuollut hololeimauskin näyttää hyvältä, ei ehkä lähikuvassa parhaimmillaan, mutta kauempaa katsottuna kivan rouhea!

  1. Kiitos paljon! Tavoite on saavutettu jos näistä inspiraatiota saa :) Totta, pitäis unohtaa lähikuvat tuon tekstuurin kanssa…

 4. Siistit kynnet! Ite tein justiin päinvastaiset, eli pirusti vaan värejä ja vähän vielä lisää värejä. :D Ja oon samaa mieltä, kyllä tän kuun saa vielä paisua, eihän sitä muuten on oo mitään kunnon tavotettakaan. Pitää olla vähän haastetta tos kunnonkohottamises ;)

  1. Kiitti! Joo se väritykitys oli mun toinen suunnitelma, mutta jotenkin ajauduin tähän mustaan :) Todellakin, miksi lihoa 5 kiloa jos voi lihoa kymmenen? :D

 5. Ha-haa; mä kuulun siihen innostuneeseen joukkoon joka ainakin yrittää päästä taas kuntoilun makuun tammikuussa, koska joulun ja uudenvuoden jälkeen olo on kyllä kuin nimenomaan syöttöporsaalla… (Eikä tää tammikuun 1. nyt mitenkään täydellisesti vielä alkanut kun mahassa on pizzaa ja sipsiä, mutta kun niitä jäi yli niin täytyyhän varasttot ensin tyhjentää ennenkuin voi startata puhtaalta pöydältä.)

  Hyvää alkanutta vuotta!! :)

  1. Ai niin, siis piti kirjoittamani tuohon samaiseen edelliseen viestiini vielä että teen varmasti jo helmikuuhun mennessä sulle tilaa kuntosalille, koska mun kuntointoilut on yleensä hyvin pyrähdysmäisiä. :)

  2. SYöttöporsasolo kuulostaa enemmän kuin tutulta tällä hetkellä. Mun pitäis päästä takaisin normaaliin liikuntarytmiin, oon aivan lössähtänyt viime kuukausien aikana. Voidaan siis tsempata toisiamme! Hyvää uutta vuotta sulle myös!

 6. Itsekin piti tehdä rokkikynnet, mutta enpä jaksanut. Nämä on hienot! Paitsi ehkä toi yksi leima, josta holo kuoli. ;) Toi Cherubic on mun ostoslistalla. Samoin kun pari muuta holoa. Pakko sanoa, että mun leimaamiset tökki osaltaan sen takia, että yksi laatta on vaan rikki. Ei mikään ihme jos meni himmeästi alku. Sitten kuin sain muita laattoja, niin niiden kanssa käy leimaaminen aina vaan paremmin. =) Hyvää uuttavuotta!

  1. Hyvä että pääsit yli alkuvaikeuksista! Cherubic on ihana, en välitä siitä hirveesti koko kynnellä mutta leimauksissa nämä Color Clubin holot on aivan mahtavia!
   Ihanaa uutta vuotta ja kiitos kun jätät kommentteja :)

Vastaa