OPI DS Reflection + vertailu

Tänään piti kirjoittaa ihan muu postaus kuin tämä, mutta koska tekniset vaikeudet ja muut pulmat, estradille pääseekin lukijan pyynnöstä OPI:n DS Reflection :) Kyseinen lakka on jo tovin pyörinyt kokeilemattomien lakkojen joukossa, joten kun Sini pyysi postausta Reflectionista, sain hyvän syyn tarttua siihen viimeinkin. Saatte siis jälleen punaista lakkaa, mutta lupaan seuraavan lakkauksen sisältävän jotain muuta sävyä!

OPI DS Reflection
OPI DS Reflection

Kyllähän Reflection oman postauksensa ansaitseekin. Kynsillä kaksi kerrosta, koostumus erinomainen ja ulkomuoto huikaisevan kaunis.

varjossa
varjossa

Varjossa lakka on marjaisan punainen ja shimmer näkyy selvästi. Auringossa hologrammiglitterit sitten pääsevät oikeuksiinsa.

Ilta-auringossa
Ilta-auringossa

Siroteltu holoefekti on melko hillitty, mutta silti näkyvä. Mun piti itseasiassa koristellakin tämä lakkaus jotenkin, mutta kun pääsin aurinkoon lakkaa tiirailemaan, en sitten enää raaskinutkaan peittää tätä koristein :)

kultainen välähdys
kultainen välähdys

Lakassa on pullossa nähtävissä selkeä kultainen värivaihtelu, mikä onkin syynä sille että lakka odotti ensikokeilua melko kauan. Kulta ei kuulu suosikkeihin enkä duochromelakoista muutenkaan välitä. Kynsillä sävyvaihtelu ei kuitenkaan juuri näy, mikä on mun näkökulmasta pelkkä plussa.

.
.

Mun kokoelman punasävyisistä hololakoista lähimmäs Reflectionia osuivat A Englandin Rose Bower ja Zoyan Blaze, tässä vertailu tikuilla.

a england rose bower vs opi ds reflection
Ylimmästä alimpaan: A England Rose Bower, OPI DS Reflection, Zoya Blaze

Zoyan Blaze on selvästi erisävyinen kuin nuo kaksi muuta. Rose Bower on tummemmanpunainen kuin Reflection, ja sen holoefekti on vähän vaimeampi ja lineaarisempi. Varjossa pohjasävyn ero tulee paremmin esiin, vaikka kameran tarkennus onkin kaikkea muuta kuin kohdillaan:

L-R: Rose Bower, Reflection, Blaze
L-R: Rose Bower, Reflection, Blaze

Rose Bower ja Reflection eivät siis ole identtisiä, mutta normaalijärkinen henkilö tuskin tarvitsee molempia. Minä en tietenkään voi kuvitella luopuvani kummastakaan :)

Translation: OPI DS Reflection in all it’s glory :)

Kurkkasitko jo nämä?

9 kommenttia

  1. Onko normaalijärkistä alkaa himoita DS Reflectionia jos omistaa Rose Bowerin ja Blazen? Näyttävät ihan erilaisilta o.O

  2. Oho, tuo melkein-dupe pariskunta DS Reflection ja Rose Bower mulla olikin vielä noteeraamatta omieni joukosta! Nyt sit vaan käyn mittelöön normaalijärkisyydestä. ;)

  3. Oho, tuo melkein-dupe pariskunta DS Reflection ja Rose Bower mulla olikin vielä noteeraamatta omieni joukosta! Nyt sit vaan käyn mittelöön normaalijärkisyydestäni. ;)

  4. ”They’re not the same – they’re SIMILAR!”.. vai? :D Onhan ne kaikki kolme kauniita, myönnetään. Mulla on vain DS Reflection ja sellaisena aion tilanteen pitääkin. DS Reflection on kyllä silkkaa pullotettua parhautta kuten sisarensa DS Extravagancekin. Aivan mahtava lakka alusta loppuun asti, kuten noista sunkin kuvistasi näkee ♥

    1. Juuri niin :D Mä itse asiassa pidän ehkä Rose Bowerista hieman enemmän, väri on vähän syvempi…mutta toisaalta Reflection on varjossa yksilöllisempi kun tuo shimmer näkyy silloinkin. Eli mun on vaan pidettävä molemmat :P

  5. Pakko myöntää, että hyvältä näyttää! =) Tuo Rose Bower on kyllä todella upea, eikä nuo muutkaan ole pahan näköisiä.

Vastaa