Laser Tag

Edellisen mellastuspostauksen vastapainoksi saatte nyt hieman vähäpuheisemman päivityksen. Kuulen tänne asti kuinka huokaatte helpotuksesta :D

A Englandin Avalon odotti vuoroaan kokeilemattomien lakkojen laatikossa aivan liian pitkään. Avalon on näyttävä metallinen sinivioletti, sellainen lakka jollaisia ei ihan joka nurkalla tule vastaan.

a england avalon swatch
.

Catricen Heavy Metallilac on samantyyppinen, mutta vaaleampi, joten mulla on oikeus pitää molemmat. Kjeh. Avalon on erinomaisen hyvälaatuinen ja peittää vaivatta kahdella kerroksella.

a england avalon
.

Halusin väenvängällä pilata hienon lakan jotenkin, joten otin leimaustarvikkeet esiin ja valitsin TAAS 80-luvun lasereita muistuttavan kuvion. En tiedä miksi en usko että ei ne vaan lopulta mun silmää miellytä kumminkaan.

IMG_7882
.

Leimauslakkana toimi nimetön Claire’sin hopeinen shimmer, joka jätti jälkeensä tolkuttoman määrän kimalleryönää. Pitäis hommata joku parempi ja pigmenttisempi hopeinen leimauslakka, sitä odotellessa tuo Claire’s menettelee. Poistaminen vaan on sottaista.

IMG_7885
.

Yksi sana: meh. Siedin näitä kynsiä yhden päivän ja sitten lähtivät vaihtoon. Talvella olisin tykännyt ehkä enemmän, nyt keväällä nämä näytti turhan synkiltä.

Ens kerralla sitten vähän pirtsakampaa settiä :)

Translation: A England Avalon is gorgeous but I ruined it with stamping. Not the first time I’ve managed that. I didn’t like this manicure very much ’cause it screamed winter to me. I need some spring in my life!

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

 1. Ööh, kun skrollaa alaspäin tätä sun blogii nii joku tollane ARCHIVES ja kaikki kuukaudet jotka olet blogannut seuraa mukana ja sit ei nää tekstii kun se menee sen päälle :D
  P.s.: Superhieno lakka!

  1. Mitääääh mä luulin ottaneeni sen floating sidebarin pois! Ei sen pitäis enää näkyä :o luitko postauksen puhelimella vai nettiselaimella?

 2. sitten kun kuitenkin tilaat itselles sen Barryn silver foilin asokselta, tilaa mullekin :) en jaksa yhtä lakkaa tilata tyhjässä pahvilaatikossa kolisemaan, paljon jännempää jos kolisevat yhdessä.

 3. Avalon on kyllä ihana! Ja itsekin edelleen etsin sitä täydellistä hopeista leimauslakkaa. Devotion menee aina silloin, kun ei ole niin väliksi se lilaan taittaminen, mutta toisinaan olisi tarvetta sille täysin hopeiselle. Itselläni valinta ei taida osua tuohon BarryM:ään, sillä olen kuullut ettei se sittenkään leimaa ihan niin hyvin… Vielä se löytyy jonain päivänä, en heitä toivoani :D

   1. No sitä olen tässä vähän himoinnut, mutta en vielä omista :) Kunhan tässä vähän toivun viimeisimmästä ostoryntäyksestä, taidan ostaa sen :D

 4. On upea violetti lakka. =)

  Hopeaksi leimailulakaksi oon kovasti kuullut kehuttavan Dependin 223 ja itekin sen jo ostin, mutta en muistaakseni oo vielä testannut. Täytyykin ottaa asiakseni testailla. =)

  1. Aaa joo, minäkin oon kuullut kehuja tuosta Dependistä. Jään ootteleen sun testailuja mielenkiinnolla :)

 5. Mikä laser-leimakuvion merkki tm on?? Oon siihen ihan ihastunut ja oon nyt tilannut leiman ja jotain kuvioita, mut haluisin kovin laserkuvionkin! =)

  1. Kuvio on BundleMonsterin laatasta BM-316, Adeninasta saat tilattua ko. laatan, tai sitten ulkomailta esim Amazonista :)

Vastaa