Kesäiset perhoskynnet

Huh, mites nää ennätyshelteet? Mun asunnossa on ollut ihan hullun kuuma, oon koko viikon nukkunut terdellä :D  Ei puhettakaan että olisin kyennyt istumaan koneella tai lakkaamassa kynsiä…varsinkin kun meikkaus- ja kynsienlakkauspisteeni on yläkerrassa, jossa on koko päivän semmoset krematoriolämpötilat ettei kynsilakatkaan edes kuivu koskaan. Instassa on kuitenkin vilahdellut niin kivoja kesäkynsiä, että inspiroiduin, uhmasin hikishowta ja lakkasin kynnet vähän pidemmän kaavan mukaan.

Inspiroitumisella tarkoitan sitä, että kokolailla kopioin @harlowco -instatilissä näkyneet ihanat perhoskynnet. Minä ehkä uhmasin hikishowta, mutta luovuuteni ei. Siksi en yrittänytkään tehdä mitään omaa twistiä näihin vaan kopioin idean.

En oo aikoihin tehnyt liukuvärjäyksiä ja nyt ihmettelen, miksi en! Lopputulos on niin kiva eikä se toteutuskaan järin aikaavievää ole. Mulla oli käytössä pigmenttiset lakat, joten töpöttelin aluslakan päälle kaksi kerrosta lakkoja ja se jo riitti.

Alkuperäisissä kynsissä käytettiin puhdasta keltaista ja pinkkiä neonsävyissä, mutta mä päädyin parittamaan korallisen pinkin oranssinkeltaisen cremen OPIn valikoimasta. Pinkki on We Seafood and Eat It ja keltaoranssi on No Tan Lines.

Ihanan skarppi ja tarkka perhoskuvio on Moyran laatasta nro 101, Angels Will Cry. Ostin CesarsShopista pari Moyran laattaa ja sain niitä pr-tuotteina kaksi lisää, ja tämä olikin mun ensimmäinen kosketus Moyraan. Tämä laatta ainakin toimi kuin unelma! Hellehuuruissani unohdin, että mullahan oli testausjonossa myös Moyran leimauslakkoja ja niiden sijaan tartuin automaattisesti vanhaan tuttuun Konad Barabapa -leimauslakkaan. No, toisella kertaa sitten. Mulla on aika läjä niitä Moyran uutuuksia odottamassa, joten ehkäpä vilautan niitä teille ihan omassa postauksessaan vielä!

Nauttikaahan kesäpäivistä ja nesteyttäkää! :)

(OPIn lakat saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Supernätit kynnet ja loistava herätepostaus! En olekaan koskaan kokeillut liukuvärjäystä, joten kaivoin ikivanhan tutoriaalisi (vuodelta 2013 :D) ja viikonloppuna lähtee testiin! En ole yhtään helleihminen, joten jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on parhautta asunnossa. Parhautta. <3

    1. Kiitos! Hahah oh dear, onpas siitä jo kulunut aikaa :D muuten tutoriaali lienee edelleen ihan pätevä (ainakin niiltä osin mitä siitä muistan), mutta neuvoisin unohtamaan valkoisen pohjan. En lakkaa valkoista liukuvärin pohjalle enää ollenkaan, oon todennut sen turhaksi ja pitkästyttäväksi työvaiheeksi, joten töpöttelen lakat paljaalle kynnelle. Kannattaa valita suht pigmenttiset lakat niin pääsee nopeiten maaliin ilman sitä valkoista pohjaa. Tai sitten jos haluat käyttää vaikka hyvin vaaleita pastelleja, lakkaa alle sillä vaaleimmalla lakalla yksi kerros ja siirry sitten meikkisienitöpöttelyyn. Ei tarvitse sitten töpötellä niin montaa kerrosta. Kai mä saan sitten raportin siitä miten onnistuit??

Vastaa