Possuttelua

Tapahtui eräänä päivänä semmoinen homma, että minä hieman ostostelin.  (Esittäkää edes yllättynyttä.) Bambi vinkkasi Fb:ssä, että oli löytänyt Itäkeskuksesta pienen kauneushoitola Pinkin, joka myy China Glazen Tronica-kokoelman lakkoja. Tronica on ChG:n hololakkakokoelma, julkaistu muistaakseni 2011 ja oli sen verran suosittu, että tätä nykyä kokoelman lakoista saa pulittaa törkeitä summia eBayssa. Juuri muualta niitä ei sitten ole saanutkaan.

Syytän Sissiä siitä mitä tapahtui seuraavaksi. Vuorokautta myöhemmin huomasin istuvani Sissin autossa matkalla kohti pk-seudun peräreikää (no sori, mutta ei se Itiksen alue mikään miellyttävä ole). Pinkkiin päästyämme homma meni vähän maaniseksi aika nopeasti, muistikuvat ovat hatarat mutta voi olla, että möyrin lattianrajassa pää lakkalaarissa ja/tai valelin itseäni kynsiöljyllä ja nauroin sekopäisesti. Oli miten oli, hiki siinä tuli häärätessä.

Tronicoiden lisäksi mukaan lähti Roses Among Thorns, koska se on a) punainen b) neon c) ihanan niminen. Parempia perusteluja ei tarvita.

china glaze roses among thorns
.

Koska lakka on perinteinen neon, se ei peitä yksinään millään ja kuivuu sameaksi ilman päällyslakkaa. Lakkauksen alla on siis Essien Blanc ja silti Rosesia sai kolme kerrosta sutia. Lakka kuitenkin kuivuu aivan hujauksessa ja on helppo levittää, joten pystyn elämään asian kanssa.

IMG_7959
.

Kaveriksi Rosesille valikoitui L’Orealin Confettis, mustavalkoinen glitteri kirkkaalla pohjalla. IHANA. Niin ihana, että saatte vielä kaksi kuvaa kaupan päälle.

china glaze roses among thorns and loreal confettis
.
l'oreal confettis
.

Mä olin aivan ihastunut näihin törkeän kirkkaisiin kynsiin. Taattu kevään merkki kun huutavat neonit alkaa mua kiinnostaa :)

Ai niin ne Tronicat! Nämä lähti mukaan:

china glaze tronica
.

Vasemmalta oikealle: Cyberspace, 3D Fantasy, Hyper Haute, Gamer Glam ja Electra Magenta.

Tronicat maksoi 11e/kpl, eBay-hintoihin verrattuna enemmän kuin kohtuullista. Lisäksi Pinkissä oli alelaari, jossa Chinat maksoi 22e/3kpl. Halapaa suorastaan. Ostoskrapulaa käytiin potemassa läskipyllyleivosten, kahvikupposten ja asiattomien juttujen äärellä. Mukava iltapäivä oli, kiitos Sissi :) Olispa kaikki maanantait tällaisia!

Translation: Me and a fellow blogger Sissi went to a tiny road trip the other day and found a small beauty salon called Pinkki. What happened next made my credit card cry, but hey, China Glaze Tronica collection at a reasonable prize?! Can’t say no to that! China Glaze Roses Among Thorns was a complete impulse buy but it’s gorgeous! Red neon..can’t say no to that either.

Kurkkasitko jo nämä?

23 kommenttia

 1. Ompa aika mukava lakkasaalis, pahoittelut lompakolle ja IT-tuelle vinkistäni.

  Ja toi neon aika kiva ja toi Confettis kans. Yhdessä vielä kivemmat. Bambi approves.

  1. IT-tuki kyllä kieltämättä hieman pyöritteli silmiään :D Minä sen sijaan oon ikuisesti sulle kiitollinen :)

 2. Äh, oispa mullakin joku täällä kynsilakkaläskipyllypullaseuraksi. Pullaseuraa löytyy, mut kynsilakkojen päälle ei kukaan ymmärrä. Pah. Ihan vähän kade tommosesta. *poistuu mököttämään*

  1. Ei mullakaan ole varsinaisessa kaveripiirissä sellaisia, blogihommien kautta olen tutustunu pariin helmeen :) Mää olisin kyllä sun läskipyllypullalakkaseuralainen, muttako sää asut väärässä kaupungissa!

   1. Hitto, pitäiskö muuttaa. Just kun oon saanu juostua neljä senttii takalistosta veks. ;D

    Ehkä pitää joskus oikeesti tavata :). Kylhä mie joskus sielä tsadissa käyn ;D!

     1. Mä söin tolla reissulla After Eight -suklaakakkua. Rima on sen jälkeen aika korkealla, ei käy enää ihan mikä tahansa pulla :D

    1. No pitäis muuttaa, tietenki!
     Meän pitää järkätä joku tapaaminen porukalla kun seuraavan kerran tuut tänne, oikeasti!

 3. No täähän nyt näyttää siltä kuin mä olisin kaapannut sut kyytiin ja väkisin raahannut matkaan. Älkää uskoko!!

  No vakavasti puhuttuna oli kyllä mukavata! Tosin jos kaikki maanantait olisi tuollaisia, me mentäisiin vararikkoon ja lihottaisiin muodomiksi;)
  Yllättäen multa löytyy samat Tronicat ja ja ONNEKSI myös Rose Among Thorns, mikä näyttää todella houkuttelevalta tässä postauksessa. Omaani en luonnollisestikaan ole ehtinyt kokeilemaan koska noita testattavia on odottelemassa *köh* jokunen.

  Onni on yllytyshullu kynsilakkakamu:))

  1. joo aivan vastoin tahtoani autoon jouduin :D Pitää ottaa uusiksi pian! Tosin vähän pienemmällä rahanmenolla mielellään…

 4. Oliko IHAN pakko?! Mun on pakko saada tuo Roses Among Thorns. Itku. Nyt bänditreeneihin, niin ehkä mä siellä unohdan tuon kaunokaisen (tai sitten en ja unohdun unelmoimaan siitä vaan ja oon pihalla koko treenien ajan :D)

 5. Minä en kadehdi noita lakkoja mutta kokemusta ehkä vähäsen :D Yritän kuvitella teitä pää lakkalaarissa siellä tonkimassa, mutta aina kesken kuvitelman alkaa jotenkin huolestuttaa ja on pakko ajatella terveempiä asioita, kuten esimerkiksi sepelvaltimotautia.

  Ja kynnet on ihkut vaikka neonit eivät olekaan mun juttuni. Vielä ainakaan.

Vastaa