kevätkevätkevätkevät

Tämä päivä jää historiankirjoihin: ensimmäinen päivä tänä vuonna, kun ulkona tarkeni nahkatakilla. KIITOS 20.4.-21.4.2013.

Käytiin kauniin kevätpäivän kunniaksi pyörimässä autokaupoilla. Jänniä paikkoja ne. Sinne menee perusköyhänä realistina ja tulee ulos maailman rikkaimpana haihattelijana. ”No kyyyyyllä meillä on siihen varaa hei! Ja siis mun mielestä se liikennemerkkien tunnistusavustin ja kromattu volumenapin ympärysrinkula on oikeesti tärkeitä lisävarusteita. Eikä ne nosta hintaakaan ku vaivaset 2000 ekee.” Koeajolla sitä huomaa tipahtaneensa Top Gear -moodiin heti ensimmäisen kiihdytyksen jälkeen. ”Aika laiska kone, enhän mä ees tunne mitään G-voimia tässä kiihdytyksessä! Tarvitaan isompi moottori ehottomasti kuule. Ihan minä päivänä hyvänsä saatetaan lähteä Saksaan autobaanalle ja siellä tämmösellä pikkuimurilla jää ihan jalkoihin.” Kaks tuntia riitti siihen, että mä olin valmis heittelemään seteleitä ympäriinsä ja ostamaan kaiken mitä myyjä keksi tarjota.

buy-all-the-cars
.

Onneksi oli tuo järkevämpi osapuoli mukana, niin ehkä jatkossa jää rahaa myös esim. kynsilakkoihin, vaikka auto vaihtuukin uudempaan…

Koska kevät, näytän teille simppelit hempeilykynnet. Olokaapa hyvä:

china glaze keep calm paint on
.

Värilakan virkaa toimittaa China Glazen Avant Garden -kevätkokoelman Keep Calm, Paint On. Väriltään Aivan Hullun Ihana, koostumukseltaan Aivan Hullun…huono. Paksua ja venyvää puuroa, joka ei tasoitu itsestään. Kaksi kerrosta riittää peittävyyteen, näissä kuvissa on kolme, koska en saanut kahdella kerroksella pinnasta tasaista. Harmittaa ihan älyttömästi, koska tykkään väristä ja shimmeristä tosi paljon. Sissi lupasi ottaa tämän vaivoikseen ja koittaa ohentajaa. Toivotan onnea.

IMG_7992
.
IMG_7997
.

Koristeina kynsillä siirtokuvat, jotka peräti mahtui mun kynsille! Haluaisin myös huomauttaa että nämä kuvat nähtyäni viilasin aika pieteetillä tota mun lapion mallista keskisormen kynttä. Niin mikä c-kaari…

Jahans, nyt pitäis vissiin lähteä lenkille ja sitten kumota sen hyväätekevät vaikutukset itsetehdyillä grillihamppareilla. IT-tuki nimittäin sekosi kaupassa ja osti miehisen grilliessun, jossa roikkuu erinäisiä grillaustyökaluja. Essussa on paikka myös patakintaalle, mut kinnas lensi aika nopeasti mäkeen ja korvautui oluttölkillä. Kaiken huipuksi essussa lukee isolla ISÄNTÄ. ”Tää makso vaan kympin! Miten voi olla näin halpa ja näin kätevä?! HUHHUH ihan uskomatonta!!” Nyt se kulkee ympäri huushollia näyttäen Bilteman joulukuuselta. Nii että me vissiin sitte grillataan paitsi tänään, myös kaikkina muina elämämme päivinä.

Translation: This is a fair warning: car dealerships are not good places to spend a Saturday afternoon. You end up yelling BUY ALL THE CARS to anyone who will listen and returning home absolutely broke. Oh and another fair warning: China Glaze Keep Calm, Paint On is not an easy polish. Formula is pretty much awful but at least the color is really fresh and summery.

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

 1. Outoa, mulla ei ollut mitään ongelmia Keep Calm, Paint Onin kanssa.. :o Olin lukenut että monilla on ollut sen kanssa ongelmia ja melkeen jätin sen takia lakan tilaamattakin, mutta onneksi sitten lopulta tilasin. Kyseessä on kuitenkin aivan ihana sävy. :)

  1. Toivoin että itekin oisin lukeutunut teidän onnekkaiden joukkoon, oon tosiaan aika ristiriitaisia arvioita siitä lakasta lukenut, mutta mun makuun toi oli hankala. Sävy on kyllä tosi kaunis… nooh, onneksi minttulakkoja on maailma pullollaan :)

 2. Ai juma että repesin tuolle Isäntä-essulle ja Bilteman joulukuusi -vertaukselle XD Mutta grillattu sapuska on hyvää, siitä ei pääse mihinkään. Ja tosi terveellistäkin, kunhan varmistatte, että mukaan tulee runsaasti makua antavia karsinogeenejä. *nyökyttelyä*

  Niin joo, kynnet.. tässä merkinnässä oli vissiin kynnetkin…? Tosi söpöt ja keväiset, tykkään kovasti, mutta harmi kun lakka oli koostumukseltaan paska. :( Pitäisi olla jokin laki tahi direktiivi joka kieltäisi kaunista lakkaa olemasta paska levitettävä.

  1. Näkisitpä sen livenä, sitten vasta repeilisitkin :D Nuo meidän hampparit tuskin oli kovin terveellisiä, mutta makua riitti :)

   Mäkin tykkäsin lopputuloksesta, mutta siihen pääseminen vaati kyllä kohtuutonta puurtamista. Harmittaa ihan älyttömästi! :/

  1. Niinpä, harmi kyllä :/ tosin onhan nämä vähän mieltymyskysymyksiäkin, toiset tykkää paksummasta ja toiset ohuemmasta :D kiitos :)

 3. Kauniit, keväiset kynnet ja ihanan värinen lakka! En oo Mint Candy Applea saanu edes kynsille vielä ja tekee mieli saada kaikki maailman mintunvihreät lakat O_o.

  Ps. Kun sunnuntaiaamuna suussa maistuu eiliset juhlat ja kynsiblogissa puhutaan omatekoisista hamppareista, muuttui blogikollega just Pavlovin koiraksi :D.

  1. Kiitos! Kevät ja minttu kuuluu kyllä yhteen :) Haha Pavlovin koira :DD Lisään efektiä kertomalla, että meillä oli myös mutakakkua ja jäätelöä :P

 4. Voi herranen aika! *nauraa vedet silmissä ja kierii lattialla* g-voimat, pikkuimuri ja bilteman joulukuusi ;D

  Ja kynnet on kauniit, voih! Tuota lakkaa voisi melkein harkita itsellekin. Ehkä, täytyy kuulostella Sissin tuomiota että auttaako ohennin… hmmm:)

  1. Hyvä että kikatutti! :D Tuo lakka on kyllä toooooosi kaunis. Ei se koostumus mahdoton ole, mutta en ite tykkää noin paksuista lakoista. Mielipidekysymyksiä nää on, moni tuota lakkaa on kehunutkin :)

Vastaa