Taisteluni nimeltä Chyna

Voihan pylly mikä päivä! Mun työpaikan ilmastoinnissa on jotain ”hieman” pielessä, ja mun huoneesta loppuu happi viimeistään puolenpäivän maissa. Niinku olis töissä muovipussissa. Koita siinä sitten saada jotakin järkevää aikaan, kun elimistö on imenyt sisäänsä muutaman tunnin pelkkää hiilidioksidia ja pölyä ja ihmishiutaleita. Tänään jopa mun tietokone luovutti, ja näytölle ilmestyi seuraava teksti: ”En pysty käsittämään, mitä yrität tehdä. Aloitetaan uudestaan alusta”. Siis…MITÄ?! Luin tekstiä uudestaan ja uudestaan ja oikein kuvakin siitä piti ottaa, koska luulin näkeväni harhoja hapenpuutteen vuoksi. Harmi etten työasioiden näkymisen vuoksi voi sitä kuvaa täällä julkaista.

Tuon käsittämättömän ilmoituksen jälkeen ohjelma kaatui eikä sitä pystynyt sulkemaan eikä lopettamaan eikä se hiton tekstilaatikko hävinnyt vaikka kuinka hakkasin siinä olevaa OK-nappia. Sietämätöntä. Saattaa olla että hiiri lennähti kevyesti seinään, joten sekään ei varmaan enää huomenna toimi…huh alkaa ärsyttää taas kun vaan ajattelenkin koko asiaa. Pitänee siis siirtyä lakkoihin, ennenkuin tämä(kin) postaus muuttuu ragettamiseksi.

Kikon Sugar Mat -lakkoja esitelleessä postauksessa mainitsinkin jo, että olin ensin lähtökohtaisesti tekstuurilakkoja vastaan monestakin syystä. Ne vaan oli minusta jotenkin rumia.

Sitten Papu linkitti mulle swatch-kuvat Zoyan Chynasta, ja takki kääntyi niin että heilahti.

zoya chyna swatch
.

Chyna on upeimpia lakkoja mihin olen harrastukseni aikana törmännyt. Se aidosti hehkuu olematta silti liian räikeä. Se on kiinnostava, tulinen ja uniikki. Mikään helppo likka Chyna ei kuitenkaan ole: näissä kuvissa oleva lakkaus on viides yritykseni Chynan kanssa. Toistan: viides.

Luin kyllä blogeista jo etukäteen, että jotkut tekstuurilakat saattavat vaatia pieniä kikkakolmosia kunnon pinnan aikaansaamiseksi, mutta voi hyvänen aika mitä tuskan hetkiä mä Chynan kanssa koin. Sen koostumus on kyllä aivan erinomainen ja lakka on helppo levittää, mutta tuo rosoisen pinnan muotoutuminen onkin sitten asia erikseen. Lakkasin ilman aluslakkaa ja sen kanssa, laitoin kaksi paksua kerrosta, kaksi ohutta, kolme superohutta, kolme paksua, lakkasin kevyin vedoin, lakkasin sivellintä painamalla ja tein kaiken mahdollisen, mutta lopputulos oli aina puolikiiltävä, epätasaisen sileähkö pinta.

zoya Chyna
.

Tästä ei nyt varmaan kukaan ylläty, mutta viidennellä yrittämällä mulla sitten lopulta meni hermot. Ravistin pulloa eläimellisesti ja TADAA, se toimi! Lakkasin kaksi tavallista kerrosta ja aina parin kynnen jälkeen ravistin pulloa. Sillä tavoin lakka toimi aivan täydellisesti ja rouhea tekstuuripinta muodostui nopeasti lakan kuivuessa. Chyna kesti kynsillä useita päiviä ilman mitään ongelmia, vaikka päällyslakkaa ei luonnollisestikaan ollut. Neljän päivän jälkeen kärkikulumaa oli hieman, mutta lohkeamia tai säröjä ei ollut.

Ihme tyyppi.

IMG_7891
.

Mutta eikös hienot naiset olekin vähän sellaisia vaikeasti tavoiteltavia?

Translation: Zoya Chyna is one of the most beautiful polishes I have ever seen. It’s loud, fiery and interesting but still somehow sophisticated. Application was really tricky until I realized I should shake the bottle well before applying the polish and also in between. After doing that two coats was enough and the formula itself is pretty flawless.

Kurkkasitko jo nämä?

25 kommenttia

 1. Apua, mä en ollutkaan aikasemmin tajunnut että toi Chynakin on noin nätti… Jospa siis käyn jatkossa aina vaan ihailemassa sitä täällä ja koitan sillä välttää hankkimisen..?!

  1. Voithan sä koittaa… :D mä kyllä haluan Pixie Dusteista myös sen kesäksi julkaistavan/julkaistun lilan ja sitten sen nuden…oih ja voih.

 2. Mulla kans on tekstuurilakkojen suhteen takki kääntyessään varmaan jo revennytkin, sen verran nopeasti ja totaalisesti se kävi. Kiitän tästäkin, kuule, sinua, aika herkkuja meinaan on ollu sun nämä Kiko-swatchit. ”Onneksi” näitä ei kovin helpolla saa, tai ainakaan vaivaa näkemättä, joten vielä, VIELÄ mä olen turvassa mun kiiltävien creme-lakkojen maassa.

  1. Pahoitteluni :D Totta, saatavuus suojelee luottokorttia kyllä aika hyvin. Koen kyllä pakottavaa tarvetta saada vielä pari Pixie Dustia…

 3. Tossa pitäis vissiin lukea jotain suuntaan ravista väkivaltaisesti ennen käyttöä.. :D Nätti on, mullakin alkaa mieli muuttua noiden hiekkapapereiden suhteen ;D

  1. Niin pitäis! Mä ihastuin tekstuureihin täysin vasta kokeiltuani niitä itse. Nämä ei nimittäin kuvissa pääse oikeuksiinsa, sitä kimmellystä on vaikea saada valokuviin vangittua :)

 4. Mä olisin luovuttanut kyllä jo, mulle yleensä kolme lakkauskertaa illassa on ihan tarpeeksi, jos ei onnistu, niin ei vain ole lakkauspäivä. Ihailen sinnikkyyttäsi testata tuota lakkaa ja varmasti oli helpottava tunne, kun lopulta sait sen onnistumaan! :D Kaunishan tuo on, ei siitä pääse mihinkään. :)

  1. En mä sentään samana päivänä tuota rupeamaa käynyt läpi, kolmena päivänä yhteensä viisi kertaa. Oli pakko vähän jaksottaa, muuten olis lentänyt lakka ikkunasta :D

 5. Tää on kyllä ihana lakka! Ja mahtavaa, että keksit tuon ravistamisen, ettei munkaan tartte kiukuspäissäni heittää tuolla lakalla kuikkaa :D

 6. Onpa huikean kaunis! Minä avasin hiekkalakkapään yhdellä Liquid Sandilla ja voisi olla paikallaan kokeilla yhtä Zoyaakin (kun _joku_ ei voinut luopua edes yhdestä Kikosta!? :P). Mistä ostit tuon? eBaysta?

  1. No ei niistä Kikoista arvaa luopua ku ei niitä saa sitten ikinä uudestaan ostettua jos kaduttaa :D Juu eBaysta tilattu, Papu tietää myyjän koska se hoiti tilauksen :)

 7. Niin. Se päivä varmaan vääjäämättä lähenee, jolloin on annettava periksi. Yhtään tekstuurilakkaa en vielä omista, mutta himotusta on kotitarpeiksi kyllä. Epäilen edelleen vaan sitä, etten sit omilla kynsillä tykkääkään. Ainakin se on hyvä tekosyy olla ostamatta!

Vastaa