Pois mukavuusalueelta: limenvihreä

Tämä lakkaus on roikkunut julkaisemattomien kuvien joukossa jo tovin, koska nämä nyt vaan on niin karseat. Kuvatkin edustaa sitä spektrumin huonointa päätä, mutta nyt en välitä, haluan nämä vain pois arkistosta :D

Otin itseäni niskatukasta kiinni ja päätin jatkaa Pois mukavuusalueelta -postaussarjaa, jonka aloitin jo tovi sitten sinisen muodossa. Vihreä on mulle vielä vaikeampi väri kuin sininen, enkä edes omistanut yhtään puhtaasti vihreää lakkaa, kunnes sitten tilasin Essien Naughty Nautical -kokoelman ja siinä mukana olleen The More the Merrierin.

Feast your eyes….

Essie The More The Merrier
Essie The More The Merrier

Ajattelin ensin, että menen siitä mistä aita on siedettävin ja laitan jotkut hillityt kukkadecalit tähän, mutta järki petti mut ja päädyin tekemään ruffian-kuviota glitterillä ja tökin vielä perhosdecalit sekaan. Tajusin jo ensimmäisen decalin kohdalla että metsään menee, mutta mitäs sitä turhaan lopettamaan joten laitoin perhoset vielä keskisormiinkin kummallisen yleisilmeen takaamiseksi. Kuten kuvasta näkyy, päällyslakka sulatti yhden perhosen, tietenkin.

.
.

Glitter on indiemerkki Cirquen Electric Circus. Lakasta löytyy sinisiä, limenvihreitä ja punaisia mattaglittereitä kirkkaalla pohjalla. Ihan tolkuton väriyhdistelmä joten tokihan se piti tilata. The More the Merrier oli koostumukseltaan paksu ja ohuella sudilla myös hankala lakata tasaisesti, joten kuvissa on kolme kerrosta.

Näillä kynsillä kävin muuten asuntomessuilla. Mulla on ilmeisesti vuosittainen tarve tuntea itseni erityisen köyhäksi ja asuntomessuilla tunteen saavuttaminen on kohtuullisen helppoa. Ihan jo pääsymaksun kohdalla alkaa itkettää, eikä ne 900 neliön talot tilannetta paranna. Joka vuosi käyn uskollisesti. Tämä vuosi ei tarjonnut sisustuksellisesti mitään uutta, mutta onhan se aina hienoa käydä katsomassa vaatehuoneita jotka on isompia kuin meidän olkkari. Sisustustarrat tuntuis olevan kova juttu tänäkin vuonna. Heti kun jostain löytyy sisustustarroja, -tyynyjä tai -tauluja joissa EI esiinny sanoja family, love, heart, friends, happiness, home, carpe, diem, live ja laugh, ostan mielelläni. Tähän mennessä ehdokkaita on ollut varsin vähän.

Tämän tarjottimen olisin kyllä halunnut sieltä kotiuttaa:

Fuck You Recession
Fuck You Recession

Tuossa on jo asennetta ja itseironiaa, varsinkin kun se löytyi kunnon marmoritasoilla varustetusta ökytalosta :)

Messuilta löytyy muuten joka vuosi myös yksi propagandatuote. Siis sellainen, joka on vaivihkaa sijoitettu _jokaiseen_ taloon. Tulee vähän sama fiilis kuin penskana Seura-lehtiä selatessa, kun lehden sivuilla oli niitä ”piilotettuja” nopan kuvia ja jos löysi kaikki, pystyi osallistumaan arvontaan. Tänä vuonna propagandatuotteena oli sellainen polttopuidensäilytyskärry. Kohautin sille olkiani ensimmäisessä talossa, mutta 32. talon kohdalla se alkoi näyttää jo must-have -tuotteelta, eikä mulla edes ole takkaa.

The More the Merrier
The More the Merrier

Mutta takaisin lakkaan: The More the Merrier on niin hirveän värinen, että se menee oikeestaan jo akselinsa ympäri ja on melkein hieno. En silti tiedä tulenko lakkaamaan sillä enää toista kertaa, niin vankka usko mulla ei tähän värisiedätysprojektiin ole. Tai ehkä pitäis vaan ensi kerralla valita ne hillityt decalit tämän kaveriksi…

Essie The More the Merrier ja Cirque Electric Circus
Essie The More the Merrier ja Cirque Electric Circus

Translation: I’m having a hard time with this out-of-my-comfort-zone -project I started a few weeks back. Green polishes are a huge no-no for me and this lime green monster from Essie, The More the Merrier, isn’t the most subtle of them greens. It’s bright like a mothafucka and really weird. Cirque’s Electric Circus is another odd ball in my collection, so of course I had to combine the two. At least now it’s out of my system…

Kurkkasitko jo nämä?

21 kommenttia

 1. Olet urheampi kuin minä. Kokeilin tuota yhdelle kynnelle ja siirsin suoraan kirppislootaan. Kuten tuon Electric Circus -glitterinkin, kun se oli niin.. vihreä. Ick. Kumarran urheudellesi, sillä vihreiksi kynsiksi nämä ovat varsin siedettävät :DD

 2. Mä voin ottaa tuon essien kokeiluun jos et parantunut vihreäkammosta? :D toi ruffian-idea on hauska, lähinnä hämmentää miksi en itse ole keksinyt moista..

  1. Joo sopii mulle, ihan en parantunut…mulla on kuitenkin myös Essien First Timer joka on huomattavasti siedettävämpi vihreä :) Ton ”ruffianin” saa tehtyä ihan vapaalla kädelläkin helposti kun glitterin kanssa ei oo niin tarkkaa niistä rajoista…:P

 3. Mulla ko.lakka vielä korkkaamatta, vähän jännityksellä odotan, vaikka vihreät kuuluukin suosikkeihin…
  Nää sun kynnet on… mielenkiintoiset! :D <3

 4. Mä oon niin rakastunut tuohon lakkaan, että vaikka se on uusimpia, oon lakannut sillä jo kahdesti :D Vieläki pitäis, ennen ku kesä loppuu! Ja tykkään glittereistäkin tuossa! :)

 5. Propagandatuote :D Itselle riittää kidutukseen jo myytävien asuntojen ilmoitukset..
  Kynnet on ihan kivat kun katsoo värin ”taakse”, ei minullekaan uppoa tuo vihreän sävy, ei sitten millään..

 6. Ebaystä löytyy vaikka mitä sisustustarroja kaikissa sateenkaaren väreissä. Kannattaa käydä vilkuilemassa :) Hinnatkaan eivät aiheuta konkurssia. Itse tilasin useamman metrin levyisen tarran (puun oksa) makuuhuoneeseen ja hintaa sille tuli postikuluineen n. 35 €.

Vastaa