Kalanruotoletti

Mä olen kipeä. Taas. Pääsiäinen meni sahaavassa kuumeessa ja nyt mulla on joku End of Days -flunssa. Torstaina ei mitään oireita, perjantaiaamuna avasin silmät ja BOOM olin sairas. Työpäivän, hieronnan, erään keskeneräisen projektin ja yksien rakennekynsien teon jälkeen olinkin jo niin kipeä, että teki mieli itkeä ihan silkasta itsesäälistä. Buu :( Onneksi mulla on levyllinen suklaata jonka IT-tuki kävi varta vasten kaupasta hakemassa. Ja simaakin on! Ai niin ja Netflix. Ehkä mä selviän. Silti ärsyttää tämä, yleensä oon tosi harvoin sairas ja nyt kaks kertaa kuukauden sisään…

Ruudun tuijottelu on kipeillä silmillä vähän ikävää, joten pitemmittä puheitta siirrymme kynsiin. Löysin Lucy’s Stash -blogista tutoriaalin fishtail-lakkaukseen, jota tietysti sitten piti koittaa. Vähänkö jännitti.

fishtail manicure
.

Harmaa lakka on Zoyan Megan, joka hyppäsi ensikokeilulla suoraan mun enluovutästäkoskaan-lakkojen joukkoon. Aivan älyttömän hyvälaatuinen vaalea lilahtava harmaa, joka näyttää välillä lilalta ja välillä puhtaalta harmaalta. AH. Kuvissa Megania on kaksi kerrosta.

IMG_8000
.

Kalanruotolettikuvio oli sinänsä helppo tehdä, mitä nyt nuo raidat kapenee kapenemistaan kärkeä kohti (puolessa välissä kynttä mun suhteellisuudentaju katosi), mutta lakkojen määrän säätely oli kyllä vaikeaa. Kärkiin tuli aivan älyttömän paksu kerros lakkaa ja sehän ei sitten kuivunut MILLÄÄN. Edes Seche Vite ei kyennyt niitä kuivattamaan. Lakkauksesta oli kulunut alle tunti kun jokaisen lettikynnen kärjet oli jo lohduttomasti rutussa tai painaumilla.

IMG_8001
.

Väriyhdistelmästä tykkäsin kyllä kovasti ja valitsin lakat sikäli hyvin, että jokaisessa oli ohut sivellin, minkä kanssa lettiraitojen teko oli helppoa. Meganin lisäksi raidoissa esiintyy miniOrlyt Lollipop (lila) ja Basket Case (pinkki).

IMG_7998
.

Ai niin, päivitin infosivun enemmän blogia vastaavaksi (edellinen oli tehty blogin aloituksen aikaan, kun meitä kirjoittajia oli vielä kaksi) ja lisäsin sivupalkkiin Facebook-nappulan. Siitä vaan tykkäilemään! Pitäisköhän lupailla jotain arvontaa kun Naamakirjasivun tykkääjiä olis kolminumeroinen summa? Ei ois meinaan enää kaukana!

Huh mikä voimainponnistus tämä postaaminen oli. Nyt meen etsimään nenäsumutetta, moikka!

Translation: I saw a fishtail manicure tutorial in Lucy’s Stash and I had to give it a try. I like the outcome in terms of color choices but I’m gonna need more practising in the pattern itself. Polishes used here were Zoya Megan, Orly Lollipop and Orly Basket Case.

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Nää on ihan valtavan kauniit, tuijotan vaan mykistyneenä Megania <3 Ja täydet sympatiani sairastupaan, en oo itekään oikein kunnossa :/ Täytynee maanantaina lähteä tutustumaan kunnallisiin terveydenhuoltopalveluihin, yh.

  Mä olen harjoitellut tikulle samalla ohjella tota kalanruotoa ja siinä se meni ihan ok mutta pahoin pelkään, että kynsille ei sujukaan tuosta vaan….

  1. Voi kiitti :)) Megan on kyllä harmaiden parhaimmistoa, hands down. Eikä toi lettihomma ollu lopulta yhtään vaikeaa, kärjen kanssa vaan pitää olla tarkkana kun lakkaa kertyy sinne eniten. Voeh, paranemisia sulle :/

 2. Paranemisia sinne! Kynnet on todella ihanat :)
  Mie tykkään tehdä just näitä kalanruoto-kynsiä, olen jo parit tehnytkin ja voisin tehdä pitkästä aikaan taas :D

 3. Voi sinua raasua! Megan on aika jännä, ekassa ja tossa pullokuvassa harmaa, muissa tosiaan liilan näköinen. Khuul. Kuívan näköinen letti kans, hyvä et sait kuvat ennen ruttaantumisia. Vitamiinihali!

  1. Kiitos :) Mun ääni on kans ihan hirveä :D Onneks oon itekseni ni ei tartte paljon puhua…paranemisia sullekin :)

  1. Kiitos kaunis :) Kyllä sä osaat, kävin kattomassa sun blogia ja sähän oot taiteillu vaikka mitä hienouksia siellä, nää on ihan helpot kuitenki :)

Vastaa