Kun Better Nail Dayn Sissi kynnet lakkasi

Mulla on ollut bloggaajakollega Sissin kanssa nyt jo kaksi kivaa maanantaita! Oltiin tavattu hämärillä parkkipaikoilla jo jokusen kerran lakkakauppojen merkeissä, mutta sitten meillä oli ihan oikeat Ekat Treffit, kun mentiin Itäkeskukseen hamstraamaan lakkoja. Nyt toisella kerralla Sissi uskaltautui ihan meille käymään. Mä tietysti käytin tilaisuuden hyväkseni ja ilmoitin, että arvon lady saa sitten kans lakata mun kynnet. Kuuntelin hetken muodollista vastustelua, mutta kyllähän Sissi sitten suostui lopulta. Berliininmunkeilla oli todennäköisesti osuutta asiaan. Mun mielikuvissa siinsi jo eteerisen kauniit Sissikynnet decaleineen päivineen, kunnes….

”Mä voisin leimata. En osaa sitä yhtään!”

…crap.

Noh minkäs teet, neiti haluaa leimata niin neitihän saa leimata. Lakaksi valikoitui vielä korkkaamaton China Glazen Electra Magenta, juurikin niitä Itiksestä hommattuja lakkoja.

IMG_2946
.

Ankaran sohimisen sekä paikkojen ja asentojen vaihtelun jälkeen päästiin vauhtiin. Eli siihen, että Sissi angstasi kykenemättömyyttään lakata kenenkään muun kynsiä kuin omiaan.  Lopulta uusi aluslakka, Nfu Oh’n Aqua Base, pääsi kynsille ja sen jälkeen rohkeus riitti värilakkaankin. Huomatkaa sojottava etusormi, joka oli kovasti menossa mukana (oikeasti, mulla oli puhelimessa lähemmäs 10 kuvaa jossa sormi oli noin :D). Electra Magentasta sen verran, että kaksi kerrosta riitti peittävyyteen ja Aqua Basen kanssa se levittyi mainiosti. Näkyi levittyvän tavallisellakin aluslakalla ihan hyvin, mutta kyllä se enemmän kaljuja kohtia silloin jätti.

IMG_2949
.

Sitten leimattiin, ja pohojammaan kautta leimattiinkin. Kuvioksi valikoitui jo lähtökohtaisesti hankala tähtikuva (onko kukaan ikinä saanut kaikkia tähtien sakaroita leimautumaan noissa koko kynnen kuvioissa, kysyn vaan).

Sississä on ilmeisesti voimaa ko pienessä kylässä ja sitä ei säästelty, hieman pelkäsin pöytäparkani puolesta. Ei se kumma ole ettei leima meinaa stamperiin nousta, kun tyyppi yrittää porautua pöydän läpi sen stamperin kanssa :D

IMG_2952
.

Monta kynttä jo tehty ja kaikki sormet vielä tallella! Taustalla käynnissä poraushommat.

IMG_2953
.

Jotenkin ihmeellisesti peukun kuva toteutui kolmion muotoisena (älkää kysykö miten, en tiedä)…

…mutta tuosta etusormen kuvasta tuli tosi hyvä! Nimettömän kanssa oli vähän pulmia, mutta kuka on sanonut että tähdissä pitäis olla just viisi sakaraa? Häh? Ihan hyvin voi olla neljä! Tai kolme. Tai ne voi olla vaan sellaisia palloja.

IMG_2954
.

Seuraava kuva opettanee teille kaikille jotakin oleellista kuvakulman merkityksestä. Mun holtittoman kuvauksen seurauksena näyttää siltä, että lakkaussessioon liittyi hetkeksi mukaan myös Lumimies Jeti.

IMG_2956
.

Jos postauksessa olis vain tämä kuva, voisin ihan hyvin sijoittaa tän kirjoituksen ”mies lakkaa” -tunnisteen alle eikä kukaan epäilis mitään :D hmm taidankin tehdä niin.

Sissi pisti ihailtavasti itsensä likoon ja leimaili niin tuhinoissaan, että omatkin lakkaukset (ja sormet, ja kämmenet, ja ympärillä olevat tavarat) hieman kärsivät.

IMG_2958
.

Onneksi etusormi otti jälleen ohjat ja johdatti muutkin sormet siivouspuuhiin!

IMG_2959
.

Valmis tuotos oli tekijän suuresta kriittisyydestä huolimatta mun mielestä oikein hyvä, eikä niitä puuttuvia tähtien sakaroita kukaan huomannut livenä. Eikä juuri kuvissakaan.

IMG_8030
.

Harmi että vesisadeputki alkoi juuri tuosta lakkauspäivästä (niin, luontokin itki), niin en saanut yhtään kuvaa otettua ulkona eikä näissä lightbox-kuvissa lakan holoisuus näy pätkääkään. Tykkäsin Electra Magentan holoefektistä tosi paljon, se on mukavan hillitty eikä peitä alleen lakan varsinaista väriä.

IMG_8032
.

Eikö ole ihana lakkaus! Vilpittömällä raivolla, sisukkuudella ja ”EI TÄST TUU MITÄÄN”-huutojen säestämänä tehty ihan minua varten! Töissäkin näitä kynsiä ihasteltiin ja ihan ilman mainostamista. Niin kerta. Pidin tätä lakkausta niin kauan että mun oli pakko poistaa se lohkeilujen ja kulumisen takia.

IMG_8027
.

Ei tartte kenenkään kysellä että mitä kuviota laatasta on käytetty, siinä on skrapattu niin että oksat helevettiin ja pala latvaa kans :D

Mä olen varmaan nyt koston palveluksen velkaa Sissille, tosin epäilen että Sissi tuskin haluaa sitä lunastaa – ainakaan sen jälkeen kun ehdotin että voisin maalata kukkia. Mähän oon niissä tunnetusti ihan älyttömän hyvä.

Translation: A Fellow blogger, Sissi from Better Nail Day, did my nails. I will retaliate return the favor some day. When she least expects it. Mwhahahaha!!! (Ok seriously I actually liked these nails! I kept this manicure for three days until I had to remove it cause it was so worn down.)

Kurkkasitko jo nämä?

31 kommenttia

 1. Tosi hienot noista tuli. Vaikkei olekaan niitä siirtokuvia :) Itse en ole ikinä kenellekään muulle lakannut, onneksi kukaan ei ole koskaan sitä edes pyytänyt :D :D

    1. Onneks toi linkki mun blogiin on väärin niin kukaan ei ehkä tiedä kenestä on kyse ja maineeni Vakavasti Otettavana Bloginpitäjänä säilyy!

 2. 8-kuinen, iltakiukkuinen poikalapseni lakkasi itkemästä ja huomasin hänen tuijottavan hytkyvää ja ääneen räkättävää äitiään ehkä aavistuksen pelästyneenä. ”Joo kato äiti tässä vaan lukee Emman blogia, ei hätää.”

  Voihan vitkula, että sulla onkin sana hallussa! Ihan mahtavan hauska teksti. Jeti sai mut melkein putoamaan sohvalta, eikä siivousta johtava etusormi jäänyt yhtään huonommaksi. Yksi juttu tässä oli kuitenkin huono. Sissin ahertamat, erittäin hienot kynnet meinasi jäädä varjoon. Onneksi huomasin ne kuitenkin ;).

  Ps. Tähdet näyttää taivaallakin ihan palloilta hei!

  1. Upeeta, mä hiljennän jo lapsetkin :D Kiva että miellytti! Totta muuten toi tähtijuttu. Kerron sen Sissille.

 3. Kyllähän tässä aika sanattomaksi jää. Kerrankin. Lähinnä tuijotan epäuskon vallassa lumimies-kokoluokan hanskaani ja runneltua leimauslaattaa :DDD

  Etusormi ojossa kohti uusia haasteita. Voe vihtori, en paremmin sano.

 4. On sun kyllä ehkä pakko toteuttaa se vastapalvelus vai kostoko se oli.. Ihan mahtavaa luettavaa! Tuli kyllä niin elävästi mieleen, kun kerran yritin itse leimata kaverin kynsiä, on nimittäin hullun sotkuista puuhaa.

 5. Sie kyllä osaat kirjoittaa niin mukaansa tempaavasti!
  Oli mukava aloittaa aamu lukemalla uusin postauksesi, nyt jaksaakin hymyillä koko päivän töissä :)
  Ja miusta kynnet on aivan ihanat!

 6. Voi hitsi, te ootte ihana pari!
  En olisi edes katsonut, että leimailuissa on mitään vikaa, jos olisi ollut vain valmiit kuvat. Mutta sun kertojanlahjat ja Sissin ihana huumorintaju itseään kohtaan ovat aivan sykähdyttäviä.
  Älkäätten porautuko sen pöydän läpi, on vähän epäkäytännöllistä jos vaiks avattu lakkapullo putoaapi reijästä.
  Erityiskiitos tästä postauksesta. Se on huippu ja sai hyvälle tuulelle!

 7. Musta tuo Electra magenta oli aivan hanurista… en tietty ole aqua basen kanssa kokeillut, mutta hermot meni tavallisen aluslakan kanssa jo niin perusteellisesti etten taida edes yrittää.

  Aika messevät lakkaussessiot silti, kai muistitte valella itseänne kynsiöljyillä? ;)

  1. Koita ihmeessä sen Aqua basen kanssa (kunhan saan sen lähetettyä), se ero oli oikeasti ihan huomattava! Seriously! Oli kyllä messevää, IT-tuella tosin saattoi olla hieman klaustrofobinen olo :D

 8. Mageet kynnet saitte aikaiseksi. Ja sä tosiaan osaat kirjoittaa ihailtavan hyvin. Persoonallisesti, mukaansa tempaavasti ja värikkäästi. Näitä on ilo lukea! :)

 9. Tämä on kyllä ihan loistava postaus XD Piti kolmannen kerran jo lukea. Mahtava kuvasarja ja lopputuloskin on kyllä tosi hieno ♥

Vastaa