Nyt on kuulkaa mahoton meininki!

Nyt on monta syytä olla tuhinoissaan. Ensinnäkin mulla  meillä on uusi vauva, Canon 650D! OUMAIGAAD! Wanha ja osin jo hajonnut Canon 350D saa siis väistyä ansaittuun lepoon, kun uudenkarhea ihanuus räpsii nyt kuvia sen puolesta. Kamera toimitettiin kotiovelle Saksasta mun tietämättä asiasta mitään, sillä IT-tuki oli sen täysin yllärinä mulle meille tilannut. Ei hullumpi tyyppi toi IT-tuki :)

Toinenkin tuhinan aihe liittyy blogiin varsin oleellisesti: mulla on nyt ensimmäinen yhteistyökumppani, nimittäin Adenina! Jee! Mä olen suhtautunut hyvin ristiriitaisesti blogien yhteistyökuvioihin, nimittäin joillain firmoilla bloggaajien riisto on ollut ykkösenä asialistalla ja kakkosena on tullut paskat tuotteet, mutta Adeninassa on eri meininki. Verkkokauppa on uusi ja pitäjät ymmärtävät bloggauksen ja nail artin päälle. Valikoimissa on tuotteita joita ei mistään muualta Suomesta saa, kuten esimerkiksi A Englandin _huiput_ kynsilakat. Lisäksi löytyy Orlya, China Glazea, Bundle Monsterin leimauslaattoja, siirtokuvia, niittejä, rakennekynsitarvikkeita ja niin edelleen. Oon aikaisemmin tilaillut Adeninasta tavaraa ja palvelu on ollut erinomaista, toimitus nopea ja hinnat järkeviä. Silloin jo ajattelin, että jos Adeninalta joskus yhteistyötä ehdotetaan niin olen kyllä messissä, ja tässä sitä nyt ollaan. Nyt voin ainakin järkätä sen aikaisemmin lupailemani arvonnan Facebook-tykkääjien kesken, kun 100 tykkääjän rajapyykki saavutetaan. Enää muutama tykkäys uupuu :) Adeninan verkkokauppaan pääsette sivupalkin bannerista. En hyödy klikkauksista. Ja älkääkä kuvitelkokaan, että mä olisin tämän jälkeen jotenkin vähemmän lahjomaton kuin ennen :D

Nappi-1Mun vappu meni lähinnä yskiessä, niistäessä ja suklaata syödessä, mutta sain minä sentään jonkinlaiset vappukynnet väkerrettyä.

IMG_0191
.

Rupesin aivan keulimaan ja leimailin kuviot kahdella eri värillä. Se mitä mä unohdin tehdä, oli sekoittaa värien rajat laatalla, minkä vuoksi liuku toiseen väriin on suurimmassa osassa kynsistä aavistuksen töksähtävä…oh well. Ens kerralla sitten.

IMG_0195
.

Pohjalla on Essien Blancia kolme ohutta kerrosta, leimat on tehty Cheekyn laatasta Konadin pinkillä ja vaaleansinisellä leimauslakalla.

IMG_0197
.

Lisäsin leimojen jälkeen kynsille vielä pari kerrosta iki-ihanaa China Glazen Fairy Dustia, joka todella on nimensä veroista keijupölyä, hienojakoista holomikroglitteriä. Arvatkaa näkyykö se kivasti kuvissa? EI!

IMG_0199
.

Päälle vielä Seche Vite ja valamista tuli. Tykkään mahdottomasti, mutta aion tehdä tämän lakkauksen uudelleen ja sekoittaa ne leimauslakkojen rajat. Ärsyttää ihan mahdottomasti etten tajunnut tehdä sitä jo ensimmäisellä kerralla :D

IMG_0187
.

Sellasta tänne, mitäs teidän vappuun?

Translation: There are many reasons for me to smile today. I have a new camera, Canon 650D, and the blog has it’s first sponsor: webshop called Adenina. They store A England, Orly, China Glaze, BundleMonster and many more. AND I like my manicure. AND the sun is shining. Yey!

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. Fairy Dust on aivan mahtava lakka! Sen kimalluksen tajuaa todella vasta kun näkee livenä – mieletön!
    Sun vappukynnet on tosi kivat =) En oo itse aikoihin leimaillut mitään isoa, voiskin kokeilla jotain kahdella eri värillä…

    Onnittelut uudesta yhteistyöstä!

    1. Niin on, totta turiset! Mä aion uusia tän lakkauksen varmaan jo tänään, koska onnistuin tuhoamaan etusormen lakat…mut pääsenpähän kokeilemaan sitä värien sekoittamista, joka nyt unohtu :) Kiitoksia :)

  2. Oi, nämä ovat tosi nätit! Eikä mustakaan haittaa yhtään se, että värit jäivät sekoittamatta :) Kivat ja hyvin vappuisat :D Ja onnea yhteistyölle!

  3. Paluuviite: Uusinta

Vastaa