Äkkiä jotain ennen Suomen peliä

Otsikossa näkyy mun ajatukset tästä postauksesta. MM-kisat on alkaneet ja se tarkoittaa sitä, että aikataulutan elämäni seuraavat pari viikkoa lätkämatsien alkamisaikojen mukaan. Suomen peliin on vielä reilusti aikaa, mutta pitäis myös ehtiä syödä äijämäisesti ribsejä, vihannesvartaita ja nachoja ennen sitä. Ja sen jälkeen vois ottaa pienet ähkynokoset.

Zoyan Megan ihastutti ensilakkauksella sen verran, että tartuin siihen parin päivän kuluttua jo uudelleen. Koska Megan taittaa vähän violettiin, päätin leimailla sen päälle Golden Rosen violetilla matte velvet -lakalla.

zoya megan stamping
.

Kahtokaa nytte kuinka hienosti nuo halvat Golden Rose Matte Velvetit leimaa! Herranjuones! Mä en olis tiennyt tällaisesta ominaisuudesta ollenkaan ilman tätä Suryan postausta. Heti tuon ihanan lakkauksen nähtyäni aloin kytätä Facebookin Kynsikoristekirppistä haukan lailla (tai no, ainahan mä niin teen) ja sainkin neljä Matte Velvetiä ostettua parin euron kappalehintaan. Näitä lakkoja myytiin aikaisemmin Seppälässä, mutta ko. firma päätti korvata hyvät lakat paskoilla sekundaglittereillä ja kuplivilla kissatarroilla. Upea päätös. Noh, onneksi on nettikirppikset…

IMG_8010
.

Lakkaus ja leimaus sujui hyvillä lakoilla kuin tanssi, joten olisi pitänyt arvata että viimeistään päällyslakka pilaa karkelot. Essencen Better Than Gel Nails -päällyslakka on muuten varsin mainio, mutta leimaukset se näköjään levittää iloisesti. Mur.

IMG_8012
.

Leviämisestä viis, katsokaa vain tuota nättiä kimmellystä :)

IMG_8016
.

Nyt voisin mennä kiertelemään grilliä ja nuuhkimaan mehukkaita tuoksuja..ja sitten katsotaan kun Suomipoika ottaa turphiin Slovakialta. Mukavaa lauantaita!

Translation: This is Zoya Megan – again. I can’t get enough of that polish!

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Ohhoh, leimaapa kyllä aika mahtavasti. Määki tahon. Suomalaisten kauppojen valinnat on yleensä vallan mielenkiintoisia, missä luuraa suomalaisten bisnesvaistot?!

  1. no sano muuta! Sun tarttee sitten kytätä kirppiksellä :) Beautycosmeticillakin näitä on valikoimissa, mutta viimeksi ainakin olivat loppu, en tiiä tuleeko niitä sitten lisääkin joskus…

  1. Leimausidoli :D Vielä kun sais joskus sellaisen täydellisen leimauskokemuksen joskus…kaikki kuviot asemoituisivat oikein, kuvioon ei jäis reikiä, päällyslakka ei levittäis kuvioita….sitä odotellessa.

  1. Kiitos! Onneksi olin väärässä tuon turphiin ottamisen suhteen :) se Saksapelin nihkeys ei vain oikein vakuuttanut. Onneks on Kontiola :)

 2. Oi miten ihanat! Mä tässä itselleni koitan nyt hokea että mulla on ihan tarpeeksi leimaukseen sopivia lakkoja… Ihan oikeasti on. :P

  1. Kiitos :) mutta onko sun leimauslakoissa näin nättiä kimmellystä ja satiinipintaa? onko? ONKO? (kyllä sä tarvit nämä matte velvetit.)

 3. Nämä ovat kyllä iiiiiihanat. Ja minä taivuin ja ostin kirppikseltä noita Matte Velvetejä. Tai varasin, en ole vielä saanut maksutietoja. Mutta olen edelleen jotensakin järkyttynyt siitä, että istut nenä kiinni telkkarissa katsomassa jääkiekkoa. JÄÄKIEKKOA. Isoja miehiä pienen kumilätkän perässä… Hmph.

  1. kiitos :) no en mä tiedä onko isot naiset pienten kynsilakkapullojen perässä sen parempi skenaario :D

Vastaa