NCLA Zodiac Collection Swatches

Mmmmmoi! Olen kahlannut tässä viime aikoina CesarsShopin NCLA-valikoimaa läpi ja nyt vuorossa on toistaiseksi viimeinen swatch-postaus. Tällä kertaa esittelyssä on horoskooppikokoelma eli Zodiac Collection.

NCLA Aries, 2 coats
NCLA Aries, 2 coats

Aries eli Oinas on kirkkaanpunainen crelly. Oikein hyvä ja miellyttävä koostumus, kuvassa 2 kerrosta.

NCLA Taurus, 3 coats
NCLA Taurus, 3 coats

Taurus eli härkä on vaaleanpunainen creme. Hieman raidoittuu lakatessa, mutta kolmella kerroksella sain tasaisen lopputuloksen.

Gemini, 3 coats
Gemini, 3 coats

Gemini eli kaksoset on vaaleankeltainen creme. Koostumus on pastelliselle keltaiselle tyypillinen, eli raidoittuu helposti. Kolmella kerroksella kuitenkin tasainen tulos, kuten Tauruksenkin kanssa.

Cancer, 3 thin coats
Cancer, 3 thin coats

Cancer eli rapu on vaalea nude vihreällä shimmerillä. Kynsillä vihreys ei oikeastaan tule esiin, lakka vain kimaltaa kauniisti ja hillitysti. Todella kaunis, ajaton sävy. Lakka oli myös yllättävän vaivaton levittää, vaikka usein nämä epävalkoiset ovat haasteellisia. Kuvassa kolme ohutta kerrosta.

Leo, 1 coat over black
Leo, 1 coat over black

Leo eli leijona on kultaglitter kirkkaalla pohjalla. Lakassa on runsaasti glitteriä, joten yhdelläkin kerroksella saa runsaasti kimallusta kynsille. Kuvissa yksi kerros mustan lakan päällä.

ncla_zodiac_collection-13

NCLA Virgo, 2 coats
NCLA Virgo, 2 coats

Virgo eli neitsyt on metallinen tummansininen shimmerlakka. Oikein helppo levittää, upea syvänsininen sävy. 2 kerrosta.

NCLA Libra, 2 coats
NCLA Libra, 2 coats

Libra eli vaaka on vaaleansininen creme. Ällistyttävän hyvä koostumus näin vaaleaksi cremeksi, peitti miltei yhdellä! Tosi kiva lakka. Kuvassa 2 kerrosta.

NCLA Scorpio, 2 coats
NCLA Scorpio, 2 coats

Scorpio eli skorpioni on tumma verenpunainen creme. Vähän tahmea koostumus, mutta levittyi kuitenkin ihan hyvin. Tosi nätti syksy- ja talvisävy! Kuvassa 2 kerrosta.

NCLA Sagittarius, 2 coats
NCLA Sagittarius, 2 coats

Sagittarius eli jousimies on violetti creme. Helppo lakata, tasoittuu hyvin itsekseen. 2 kerrosta.

NCLA Capricorn, 2 coats
NCLA Capricorn, 2 coats

Capricorn eli kauris on mustanruskea lakka hopeisella mikroshimmerillä. Jännä sävy, näyttävä ja kaunis. Hyvä koostumus. Kuvissa 2 kerrosta.

ncla_zodiac_collection-8

Aquarius, 3 coats
Aquarius, 3 coats

Aquarius eli vesimies on turkoosi jellylakka. Koostumus on varsin ohut, mutta lakka ei kuitenkaan valu kynsinauhoille. 3 kerroksen jälkeen edelleen läpikuultava.

Pisces, 2 coats
Pisces, 2 coats

Pisces eli kalat on metallinen kirkkaanvihreä lakka. Tosi helppo levittää, kuvissa kaksi kerrosta. Tämä lakka värjää kynnet ja kynsinauhat ärhäkkäästi, joten suositan vahvasti vähintään kahta aluslakkakerrosta.

ncla_zodiac_collection-4

Lakat ovat ostettavissa CesarsShopista, koko NCLA-valikoima näkyvillä täällä. Edellisessä swatch-postauksessa on linkit muihinkin NCLA-postauksiin :)

Sitten se tuhannen taalan kysymys: uskotteko horoskooppeihin?

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Voi jumankeuta, että mua ärsyttää, että aina kaikissa mahdollisissa horoskooppi- ja syntymäkuukausi-lakkakokoelmissa elokuu/leijona on jotain kultaglitteriä. :( Toki se kaikissa luonnehoroskooppikuvioissa luokitellaan ”leijonan” väriksi, mutta kun minä en pidä kullasta, ellei se ole sellainen tosi vaalea. Eli valkokultaa :D

  Eli ainakaan horoskooppien onnin väri ei osu minuun, enkä kyllä muutenkaan jaksa niihin uskoa, hauska niitä on tosin lukea.

  1. Mä en oo aikaisemmin noteerannut yhtään horoskooppikokoelmaa, joten en ees ajatellut että leijona ois aina kultaglitteriä :D

 2. En mä varsinaisesti horoskooppeihin usko – varsinkaan niihin kuukausittaisiin. Oinaan yleiskuvaus kuvaa kyllä mua pelottavan paljon..

  Innostuin aluksi ajatuksesta hommata oman horoskooppimerkin lakka, mut miksi just oinaan lakka pitää olla kokoelman huonoin?! Mikä vaan muu väri kuin punanen olis kelvannu :D

 3. Pakko sanoa, että oma horoskooppimerkki härkä miellytti näistä kaikista vähiten. BUU! Mutta neitsyt, vaaka, jousimies, kauris ja kalat ovat upeita!

 4. Ihanaa, kun Neitsyelle ei ole valikoitunut sellaista ällövaaleanpunaista lakkaa. Pisteet siittä. Muutenkin aika onnistuneita värivalintoja tähän kokoelmaan ^_^

  Mielestäni ne iltapäivälehtien päivän horoskooppiennusteet on täyttä humpuukia.
  Kuitenkin mielestäni horoskooppien luonnekuvaukset osuu uskomattoman usein täysin nappiin. Itse löydän Neitsyen luonnekuvauksesta erittäin monta tuttua piirrettä ja kaveriporukassakin osuu horoskooppien luonnekuvaukset ku nenä päähän :D Eli horoskooppiluonnekuvauksiin uskon, ennustuksiin en :)

 5. Juu en uso horoskooppeihin, esimerkiksi oman horoskooppimerkkini luonnekuvauskaan ei pidä mitenkään paikkaansa, vaikkakin lakat ovat osa tosi kauniita.

Vastaa