Essie Virgin Snow Swatches

Lunta ei vielä täällä pk-seudulla ole, mutta Essien Virgin Snow -talvikokoelma vie tunnelman talvisiin maisemiin ja laskettelukeskuksiin. Sain tämän kokoelman sekä kaksi uutta Luxeffects-glitteriä esiteltäväksi ja koska kuvia on tietenkin taas paljon, menen suoraan asiaan!

We haven’t seen this year’s first snow yet but Essie Winter 2015 is here and it is called Virgin Snow – So snow-suit up and get ready for some swatches!

.
.
.
.

Haute Tub on musta lakka pinkki-violetilla shimmerhipulla. Todella hyvä koostumus, kuvissa kaksi kerrosta. Kaunis lakka ja vähän erilainen kuin Essien lakat keskimäärin. Shimmer näkyy kynsilläkin, mutta toki kauempaa katsottuna lakka näyttää vain mustalta.

Haute Tub is a black polish with a pink-purple shimmer. Excellent formula, really pigmented and easy to apply. This is two coats. Beautiful polish that’s a little different than Essie polishes usually are.

.
.
.
.

Virgin Snow on mun suosikki tästä kokoelmasta. Ihana, vaalea lila creme loistavalla koostumuksella. Kaksi kerrosta riitti, eikä lakka edes raidoittunut yhtään! Mahtavuutta. Pikkurillissä ja nimettömässä on hopeinen Apres-Chic, joka peittää yhdellä kerroksella, ei jätä siveltimen jälkiä näkyviin ja leimaa ku vanha tekijä.

Virgin Snow is my favorite of this collection. It’s a beautiful lilac creme with a great formula. I used two coats. On my pinkie and ring finger is Apres-Chic, which is not only a one coat wonder but it also works great in stamping and doesn’t even leave visible brush strokes!

.
.
.
.

En malttanut olla leimaamatta Apres-Chicillä myös Peak Show’n päälle. Peak Show on erittäin vaalea vaaleanpunainen creme, muistuttaa aika paljon Fijiä. Koostumus on kohtuullinen näin vaaleaksi lakaksi, lakkasin kolme kerrosta ja sillä sain peittävyyden ilman harmaita hiuksia. Koostumus on melko ohut ja aavistuksen raidoittuva, mutta lakka tasoittuu ihan hyvin itsekseen.

I just had to use Apres-Chic also with Peak Show. Peak Show is a very pale pink creme and it reminds me of Essie Fiji. The formula is ok for a shade like this – it’s a bit thin and somewhat streaky but it looked fine after three coats. 

.
.

Jjjjaaaaa sitten ne pakolliset talvikokoelman punaiset! :) Altitude Attitude on kylmäsävyinen, kirkas punainen creme. Erinomainen koostumus ja 2 kerrosta riitti peittävyyteen. Sävy on todella kaunis ja imarteleva, ei sellainen ”liian aikuinen punainen” vaan pirteä, vadelmainen ja raikas.

Aaaaannd here are the manditory reds for a winter collection! Altitude Attitude is the cooler shade of the two. It’s bright, cheery and youthful, almost a raspberry red. Very pretty and the formula was really pleasant too. This is two coats.

.
.

Shall We Chalet? on lämpimämmänsävyinen näistä kahdesta punaisesta ja myös selvästi tummempi. Sävy on hieman rusehtava ja sopii siten myös syksyyn erinomaisesti. Koostumus on samanlainen kuin Altitude Attitudessakin, helppo ja hyvä. Kuvissa kaksi kerrosta.

Shall We Chalet? is a warmer red and leans towards brown. This shade is really Fall-appropriate. The formula was the same as in Altitude Attitude. This is two coats. 

.
.

Sitten ne Luxeffects-efektilakkakokoelman glitterit. Molemmat ovat tikkuglittereitä, mikä on mun mielestä ihmeellinen ratkaisu. Jokainen tätä blogia lukenut tietää, etten ole tikkuglitterin ystävä, joten nämä eivät minulta hurraahuutoja kyllä saa. Minä en vain ymmärrä kuka näistä pitää.

And as a bonus I’m showing you two new Luxeffect glitters. They are both bar glitter. I hate bar glitter. I just cannot see the beauty in these, I’m sorry. I guess there’s people who like bar glitter but I haven’t met any of them yet :D

.
.

Frillin’ Me Softly on hopeinen tikkuglitter, jossa mukana on myös pieniä kuusikulmaisia glittereitä. Fringe Factorissa tikkuglitter on ruusukullan väristä, ja lisäksi seassa on mustia, paksumpia tikkuja. Ja NE näyttää aivan partakarvoilta. Kuvassa etusormessa ja keskisormessa on Fringe Factoria, ja nimettömässä ja pikkurillissä Frillin’ Me Softlya. Molempia kaksi kerrosta Altitude Attituden päällä. Molemmissa oli hyvä koostumus.

Frillin’ Me Softly (ring finger and pinkie) is a silver bar glitter and silver hex glitter in a clear base. Fringe Factor (pointer and middle finger) has rose gold bar glitter and thicker black bar glitter in a clear base. I used two coats of both over Altitude Attitude and they both had good formula and good glitter payoff.

.
.
.
.

Siinä kaikki! Mun suosikkeja on lila Virgin Snow ja hopeinen Apres-Chic. Virgin Snow ei ehkä ole maailman uniikein sävy, mutta älyttömän kaunis ja hyväkäytöksinen se kyllä on. Apres-Chic on toistaiseksi ensimmäinen ja ainoa hopeinen lakka, jota voisin käyttää ihan yksinäänkin enkä vain leimaustarkoitukseen. Lakan pinta on oikein kaunis ja talvinen, kun siveltimenjälkiä ei näy ja se on harvinaista näiden peittävien hopeisten lakkojen kanssa.

Mutta mitä mieltä te olette?

(Lakat saatu.)

So there they are! My favorites are Virgin Snow and Apres-Chic. What are yours? Will you be picking up any of these?

All polishes are provided to me in exchange of my honest review. 

Kurkkasitko jo nämä?

20 kommenttia

 1. Minen oo myöskään noihin tikkuglittereihin koskaan lämmennyt, mutta kaikki muut näytti oikein hyviltä!

 2. Haute Tub ja Virgin Snow olivat mun suosikit tästä kokoelmasta ja ne hommasinkin ja oon jo lakannutkin niillä. Muut sai ja saa jäädä, partakarvalakat varsinkaan ei oo yhtään mieleisiä :D

 3. Mä olin eka ihan innoissani Haute Tubista mutta nyt pari päivää sitten keksin ihastua tuohon Virgin Snowhun. Olin kyllä ihan varma, että mulla on ainakin sata tämän sävyistä lakkaa mutta tikuista paljastui huima yksi eli Lorkun Nouvelle Vague. Joutuu siis ehkä kotiuttamaan tämän :). Mä olin jossain vaiheessa ihan innoissani noista partakarvoista, mutta ei niitä kyllä ole tullut käytettyä sattuneista syistä!

  1. Mä en oo vielä saanut aikaiseksi verrata, mä luulen kyllä että multa löytyy useampi kuin yksi samankaltainen :D lilat on pitkään ollu mun heikkous…

 4. Kiitos hyvistä swatcheista. Ton Altitude attituden olenkin jo kotiuttanut, mutta kyllä noi sun suosikitkin alkoi nyt kiinnostaa, etenkin kun toi Apres-chic leimaa noin hyvin. Ei kun kauppaan siis :).

 5. Olen sitä mieltä, että tikkuglitterit voisi lähettää maata kiertävälle radalle mutta muutehan tuo on kiva kokoelma. Kauniit swatchit:)

 6. Ihan hieno kokoelma! Haute Tub ja Virgin Snow olisi sellaiset, että voisin ne hankkia itsellekin. Tikkuglittereistä en osaa enää ajatella mitään muuta kuin niitä säärikarvoja, joten ei kiitos!
  Muuten tykkään tästä sun poseerauksesta. Otatko kuvan noin, vai käännätkö sen myöhemmin?

 7. Haha, mussa on varmaan jotain vikaa koska mä taas tykkään joistain tikkuglittereistä :D Tosin en tykkää, että ne välttis levitetään tuollalailla koko kynnelle, vaan osana koristelua, esim. jossain geometrisessä lakkauksessa. Sekin vaikuttaa paljon, minkä värisen lakan päälle ne laitetaan. Että semmoset ajatukset mulla :D

  1. sä ootki tommonen outo :D no ei vaan, sä onnistut kyllä käyttämään erikoisiakin lakkoja semmosilla tavoilla että ne näyttää hyvältä, ihan esimerkkinä nyt vaikka se taannoinen riisipuurolakka :)

Vastaa