Konad Swatches

Sain tässä tovi sitten kuningasidean. Kuten olette varmaan huomanneet, käytän kynsien koristelussa tosi paljon leimausta, ja leimauslakka-arsenaalini on kasvanut tasaista tahtia. Lakkatilauksia tehdessäni oon huomannut, ettei esimerkiksi Konadin leimauslakoista löydy swatcheja juurikaan, ja niiden harvojenkin löytäminen on työn ja tuskan takana. Ajattelin sitten, että minäpä teen pikaiset mallikuvat omistamistani Konadin lakoista. Mainitsin CesarsShopin Satulle aikeestani kun olin siellä käymässä ja hän halusi tukea suunnitelmaani antamalla mulle käyttöön ne Konadin lakat, jotka multa vielä puuttui. Tein siis mallikuvat kaikista 35 Konadin lakasta, jotka tällä hetkellä olivat Suomesta saatavilla. Konadin pakkaukset on uudistumassa ja samalla osa väreistä jää tuotannosta pois, joten niitä poisjääviä värejä en ottanut mukaan. En myöskään muistanut ulkoa ihan täydellisesti mitkä kaikki lakat mulla on ja mitä ei, joten voi olla että joku mallistossa pysyväkin lakka on saattanut jäädä matkasta.

Lakkasin mallikiekkojen kynnet summittaisesti puoliksi mustalla ja puoliksi valkoisella lakalla ja leimasin kuvat käyttäen isoa löllöstamperia. Stamperin koon vuoksi en saanut kaikkiin mallikynsiin ihan kokonaisena kuvaa siirtymään, koska kiekolla mallikynnet on tosi lähekkäin. Leimauksissa on reikiä ja muuta pikkuvikaa, mutta pyydän ettette välitä niistä, tarkoituksena kun on esitellä lähinnä lakkojen sävy ja peittävyys. Leimausten päällä on kerros Seche Viteä. Jokaisessa kuvassa lukee lakan nimi, mutta muuten pidän tekstin määrän minimissään, kuvia kun tosiaan on se 35 kappaletta…olen jakanut kuvat väreittäin ryhmiin sen perusteella, miltä väri kynnellä näyttää, en siis lakkojen nimien mukaan.

I’ve noticed that swatches of the Konad stamping polishes are either missing from the Internet or at least very hard to find. I decided to correct that flaw! CesarsShop owner Satu was kind enough to provide me the colors that were missing from my collection and because of her assistance I now have the swatches of all the colors from Konad permanent line. Konad is making some changes to their line and I left out the shades they will no longer produce. 

All swatches are shown over black and white and with one coat of Seche Vite on top. Please excuse the little holes and imperfect stamping in some of the swatches – I was working with a large soft stamper and it was too big for my nail wheel. Anyway, let’s move on to the swatches!

Siniset, turkoosit ja vihreät / Blue, turquoise and green polishes:

Konad Blue
Konad Blue
Konad Blue Pearl
Konad Blue Pearl
Konad Royal Purple
Konad Royal Purple
Konad Pastel Blue
Konad Pastel Blue
Konad Hepburn Blue
Konad Hepburn Blue
Konad Secret Blue
Konad Secret Blue
Konad Green
Konad Green
Konad Pastel Green
Konad Pastel Green

Punaiset, pinkit ja oranssit / Red, pink and orange polishes:

Konad Wine Red
Konad Wine Red
Konad Red
Konad Red
Konad Pinky Red
Konad Pinky Red
Konad Vivid Pink
Konad Vivid Pink
Konad Pink Pearl
Konad Pink Pearl
Konad Pastel Pink
Konad Pastel Pink
Konad Psyche Pink
Konad Psyche Pink
Konad Dark Orange
Konad Dark Orange
Konad Pearl Orange
Konad Pearl Orange
Konad Pastel Orange
Konad Pastel Orange
Konad Gold Brown
Konad Gold Brown

Ruskeat, keltainen, harmaat ja violetit / Brown, yellow, grey and purple polishes:

Konad Chocolate
Konad Chocolate
Konad Brown
Konad Brown
Konad Yellow
Konad Yellow
Konad Gray
Konad Gray
Konad Light Gray
Konad Light Gray
Konad Violet Pearl
Konad Violet Pearl
Konad Dark Purple
Konad Dark Purple
Konad Pastel Violet
Konad Pastel Violet

Kultaiset, hopeiset, pronssi, musta ja valkoinen / Gold, Silver, bronze, black and white polishes:

Konad Gold
Konad Gold
Konad Powdery Gold
Konad Powdery Gold
Konad Silver
Konad Silver
Konad Powdery Silver
Konad Powdery Silver
Konad Light Bronze
Konad Light Bronze
Konad Black Pearl
Konad Black Pearl
Konad Black
Konad Black
Konad White
Konad White

Lakkojen koostumus on melko samanlainen kaikissa, mutta leviämisalttiudessa on eroja. Royal Purple, Wine Red ja Dark Purple leviävät _erittäin_ helposti. Kuvissa leimat olivat olleet kuivumassa monta tuntia, mutta levisivät silti. Valkoinen lakka ei leviä helposti vaikka kuvan perusteella niin voi luulla, epähuomiossa vaan laitoin päällyslakan ennenkuin leima oli ehtinyt yhtään kuivua.

Muuten, Gold ja Silver on uusittu ja nyt ne peittävät käsittääkseni paremmin kuin vanhat versiot. Mulla ei niitä vanhoja versioita kummastakaan ole koskaan ollut, joten en osaa verrata, mutta olen kuullut että ne ei juuri tummien lakkojen päällä näy.

Toivottavasti tästä kuvatulvasta oli jollekulle hyötyä! Kysykää ihmeessä jos tulee vielä jotain mieleen :)

(Osa Konadeista saatu Cesarsista. Arvatkaa muistanko mitkä kaikki? EN. Äh. )

The formula in all of these is pretty similar, but some of them get smudged more easily than others. As you can see in my pics, Royal Purple, Wine Red and Dark Purple spread and smudge extremely easily. All of them were completely dry before I top coated them and still they spread like crazy. The white one isn’t particularly prone to smudging but here I just top coated it too soon. My bad :)

Hopefully you found this post helpful and if you want to know something else about these Konad polishes don’t hesitate to ask :)

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Tämä on superkäytännöllinen postaus, mikä täytyy tallentaa selaimen suosikkeihin. Kunhan on leimausvälineitä ostamassa, niin voi aina tarkastaa että mikä lakka kannattaa ja mikä ei.

  KIITOS! Teit suuren palveluksen mulle ja varmaan myös monelle muulle! <3 :)

 2. Kiitos Emma, tää oli oikeesti todellakin tarpeellinen postaus. Mulla on ollut pitkän aikaa tarkoitus hankkia muutamia Konadin leimauslakkoja lisää ja nyt tiedän, mitkä niistä :)

 3. Kiitos ja kumarrus suuresta työstä :). Tämä pitää pistää talteen! Vielä kun olisi joskus aikoinaan kirjoittanut omiin konadin pulloihin keitä hyö ovat :).

  1. Kiitos kiitos :) Mä väkersin nyt samalla nimilaput omiin pulloihin Cesarsshopin kuvien avulla :D Tarrapaperi toimi hyvin :)

 4. Kiitos! Oli apua :) Pinkki ja oranssi leimauslakka ollut jo pitempään hakusessa, mut ei oo osunu kokeilut nappiin, nyt jo melkein ongelma minkä noista pinkeistä valitsis :D Mites toi Gold Brown, näyttää tässä kuvassa melko oranssilta, ja näyttää näkyvän vallan hyvin mustaltakin, onko luonnossa yhtä oranssi?

  1. Joo pinkkejä on monia kivoja :) Joo, Gold Brown on selkeesti tommonen murrettu oranssi eikä ruskea. Kuva on ainakin mun näytöllä täysin oikean värinen :)

 5. Loistava postaus! Kiitos tästä! Mää oon aloittamassa leimaushommia ja miettiny leimauslakkojen ostamista, joten tästä on paljo hyötyä mulle, ja varmasto monelle muullekin! Kiitos! <3

  1. Kiitos! Menihän tässä jokunen tovi, varsinkin kun nimikoin tarrapaperin avulla kaikki nuo pullot myös :D

 6. KIITOS! *pussaa ja halaa*

  Mä tartten kyllä pari lakkaa ainakin, täytyy tehdä ihan ostoslista koska enhän mä niitä muista enää kun meen käymään Cesarsilla. Kultainen pitää ehdottomasti saada.

  1. *muisk*

   Joo, näitä on vaikee muista ulkoa, varsinkin kun nimi ei aina ihan korreloi värin kanssa…:P

 7. Älyttömän duunin oot Emma tehnyt. Arvostan suuresti ja niinkuin kommenteista näkyy, moni muukin arvostaa. Iso kiitos sinulle ♡!
  ..ja sitten ostoslistaa tekemään ;)

 8. Oivallinen postaus, talletan suosikkeihini. Tekisitkö samanlaisen stampereista? Tunnun ostavan aina susikappaleita, ja olisi kiva tietää mitkä ovat oikeasti hyviä.

  1. Kiva kuulla :)

   Kiitos ideasta! Mulla ei valitettavasti ole kovin laajaa stamper-varastoa mutta on niitä muutama kertynyt. Alan suunnitella :)

 9. Mä en oo osannu juosta askeltakaan noiden Konadin leimauslakkojen perässä, mutta tiedä vaikka tämän nähtyäni ottaisin askeleen pari niitä kohti.. Tällaiset havainnollistavat koko kokoelman kattavat esittelyt ovat just parhaita, kun saa nähdä ne p*skatkin ja on helppo ihastua niihin, jotka puolestaan näyttää hyviltä. :)

  1. Ne on nyt niin halpoja, että todellakin kannattaa koittaa :) Mä oon tykännyt Konadeista kyllä kovasti! Kiva kuulla että tää postaus tuntu hyödylliseltä :)

 10. Voi ei tuo kultainen on ihana ja pakko saada, jos se kerran leimaa noin hyvin! Mun edellinen kultainen Konadin lakka oli kyllä ihan susi =( Todella hyödyllinen postaus kylläkin, koska olen tällaisia kuvia etsinyt useamman kerran, enkä ole löytänyt. =) Olet nähnyt kyllä melkoisesti vaivaa tämän eteen =)

  1. Toi näkyi tumman päällä tosi hyvin, valkoisen päällä ei niinkään. Jos metallisempaa kultaista etsit niin tsekkaa Barry M Gold Foil, se on ollu mun luottokultainen tähän saakka :) Mahtavaa kuulla että tästä oli hyötyä!

Vastaa