Dance Legend skittlette

Edellisen kaikkimenipieleennyyh-postauksen jälkeen onkin mukava esitellä lakkaus, josta ei ole ihmeemmin valitettavaa. Rasti seinään, kansalaiset. Tästä päivästä (kirjoitan tätä maanantaina) olis kyllä vaikka mitä valitettavaa, mutta jätän sen nyt sikseen ja katoan mieluummin kynsilakkojen sekaan. Sen vaan sanon, että maanantait on kyllä sateisessa marraskuussa tavallistakin nihkeämpiä. Ja sanon senkin, että on se kumma miten täysin ruuhkautuneessa kaupan kassajonossa mun jonoon sattuu aina ne tyypit jotka on ostaneet yläkerrasta sukkia, jotka ei ookaan tarjouksessa vaikka ihan varmasti ne oli siinä tarjouskorissa, ja voisko kassaneiti nyt soittaa sinne yläkertaan ja selvittää tämän asian, Crocseihin ei mitään täysihintaisia Sidostesukkia kyllä osteta ja muutenkin on se kumma että ei edes henkilökunta tiedä mitä tuotteet maksaa. Ja sitä tupakkaakin pitäis saada tuolle Irmalle mutta mikähän se numero mahtoi olla sitten, semmosta Pallmallia se on polttanu mutta…jaa että kova vai pehmeä aski? No niin on se kumma että näin montaa sorttia no kai se on se kova aski sitten, jaa että minkä kokoista? Montakos siinä Maxissa on JAAHA on tämä tupakin osto vaikeaksi tehty taasen. No onneksi on kuitenkin tämä tämmöinen ruokakuponkilappunen joka vaatii seittemäntoista allekirjotusta henkilökunnalta AI SINÄKÖ OOT HARJOTTELIJA no kilautappa sille mukavalle myyjälle joka tämän voi allekirjottaa, tokko tässä kellään kiire on sentään valamiissa maailmassa! Pop-pop-pop nyt kuule tais ruokakerma piipauttaa kaks kertaa, en minä siitä kyllä kahta kertaa maksa! Tarkistappa sieltä että ottiko se kahesti…no OTTIHAN SE kyllä pitää nykymaailmassa olla tarkkana!! Nyt kyllä hyvitetään se, kunhan löytyy joku joka osaa sen hyvityksen koneelle näpytellä. EN MENE INFOTISKILLE tässä haluan sen selvittää ja Luontoarvan kärsimyksistä kaupan päälle! No otetaan nyt poonukset tässä välissä, ai eikö Plussakortti täällä kaupassa käykään? No ei hätä ole tämän näkönen, aina voi tunkea sen PINS-kortin väärinpäin väärään lukijaan, saahaan vähän jännitystä elämään ja kassakone tuhannen solmuun. OHHOH enkö minä tullukaan punninneeksi sitä karjalanpiirakkaa? Kipasepa sinä kassaneiti nuoremmuuttas tuonne pullaosastolle. Kyllä haluan kuitin kiitos. AI NIIN haluaisin myös muovipussin.

Mä oisin ihan vaan lounaan halunnut ostaa.

Olipa hyvä etten alkanut avautua, oltais muuten saatettu harhautua aiheesta.

.
.
.
.

Kynsillä on tänään kolme Dance Legendia: murrettu mintunvihreä Certraria, harmaa Grey Britain ja vaalea mintunvihreä tekstuuri Lebedushka. Certraria ja Grey Britain kuuluvat jo aiemmin hehkuttamaani Smoky-kokoelmaan. Koostumus oli samanlainen kuin kahdessa aikaisemmassakin, eli melko ohut mutta helppoja lakattavia kuitenkin. Kynsillä kaksi tuhtia kerrosta.

.
.

Lebedushka-tekstuuri kuuluu bloggaaja Anna Gorelovan suunnittelemaan kokoelmaan, ja siksi pullokin poikkeaa ulkomuodoltaan tavallisista Dance Legendeista. Kaikki Anna Gorelovan kokoelman lakat on pakattu tuollaiseen kohtuuttoman söpöön pöllöpulloon ja herää kyllä kysymys, miksei Dance Legend ole tajunnut pakata ihan kaikkia lakkojaan noin nättiin purnukkaan…

.
.

Itse lakkakin on todella kaunis ja kultainen shimmer sopii lakan pohjasävyyn kuin nenä päähän. Koostumus on miellyttävä mutta peittävyys melko heikkoa. Hetken taustatyöllä olisin saanut selville, että Lebedushkan alle kannattaa lakata jokin peittävä, samansävyinen lakka, mutta enhän minä mitään taustatyötä tee. Kuvissa on kolme tuhtia kerrosta ja silti kynsiraja kuultaa aavistuksen läpi. En välitä, koska lakka on niin älyttömän kaunis.

.
.

Leimasin Konadin valkoisella tuollaista köysikuviota Certrarian ja Grey Britainin päälle ja lisäsin nimettömään vielä kolme vedenvihreää kristallia, joiden tuike ei kyllä kuvista ihan välity. Leimauskuvio on jälleen BundleMonsterin Sun Kissed -setistä, tarkemmin ottaen laatasta BM-509.

.
.
.
.

Merelliset fiilikset tuli tästä lakkauksesta ja tykkäsin itse näistä kynsistä kovasti. Entäs te?

(Certraria, Lebedushka ja kristallit saatu Mi Nailsista. Linkkien klikkailuista/ostoksista en hyödy.)

Translation: Three Dance Legend polishes in a same mani, go me! I couldn’t help myself, they just look so pretty together! :) My love for the Smoky Collection is still going strong so I wanted to use Certraria (dusty mint green, press sample) and Grey Britain (well, obviously the grey one) in the same mani. At first I thought I’d just re-create my previous Smoky gradient but that would’ve been a bit boring. I ended up adding Lebedushka (press sample) into the mix and I really like these three together. Lebedushka is a pale mint green texture with strong golden shimmer, very unique in my collection. Anna Gorelova did a great job with this one :) Formula was pleasant but not very opaque. I used three coats and you can still see some VNL but I don’t mind because Lebedushka is so beautiful. Stamping is from the Bundle Monster Sun Kissed set, plate number is BM-509. 

Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

30 kommenttia

 1. Mää nauroin taas vedet silmissä, voin vaan kuvitella fiiliksiä! Aika hyvä kontrasti tämä ensimmäisen kappaleen valaiseva kertomus, ja tämä seesteisen kaunis lakkaus :)

 2. Ei voi kun tykätä! :)
  Lebedushka on siitä jännä, että se muuntuu pohjalakan väriseks. Jos sen laittaa sinisen päälle, se on selkeä sininen ja mintun päällä minttu ja vihreän päällä vihertävä. Monikäyttönen siis!
  Ja ihmettelen muuten minäki, miksei Dance Legend voisi kaikkia lakkoja tehdä pöllöpulloihin; ne normipullot on ihan kauheita.. Tosin siinä vaihessa en varmaan muita lakkoja ostaiskaan, koska pöllöpullot <3 :D

 3. Pöllöpullo on niin söpö ja koko lakkaus tosi kaunis :) Noita kristalleja munkin on kyllä saatava, ihania! :) Ja niin, ruokakauppa ei oo ihmisen paikka.. Ainakaan maanantaisin.. ;)

 4. Ahahahaahahaaa, voin niiiiin samaistua tohon kassajonovitutukseen. Ja vielä maanantaina.
  Mun edessä oli keski-ikäinen mies kolmen promillen kännissä. Ensin kesti sata vuotta maksaa ja just toi bonushässäkkä. Sitten unohtui kassi ja sen jälkeen vielä tuo tupakkahässäkkä. Tässä välissä ehti taputella mua pyllylle ja sain hermoromahduksen ja suoritin sekä samanlaisen avautumisen kuin Emma tässä että avautumisen yhteiskunnan alkoholistiloisista. Päätin kuitenkin jättää käyttämättä polvea herran haaruksissa, vaikka mieli teki kovasti.

  Nyt jo naurattaa, mutta eipä naurattanut silloin :D

  Ja samaa mieltä pöllöpulloista <3

 5. Hienosti kiteytetty kauppareissujen ihanuus! Paitsi tosta puuttuivat vielä ne pälliääliöt, jotka haluaa pelata sen tuhatta veikkauksen peliä ruokakaupan kassalla ja tarkastuttaa edellisen viikon sata veikkausta yksi kerrallaan. Kuinka vaikeaa on pelata Veikkauksen pelejä NETISSÄ!? Ollaanhan mekin täällä, eikä häiritä ketään kassajonossa kynsilakkojemme kanssa. Joo, mutta siis ihanat kynnet, ihanat pöllöpullot (voiko joku lähettää muistion DaLelle?) ja upeat leimat, PISTE. :)

 6. Hihi, ollaan käytetty tän päivän postauksissa samaa leimaa:)
  Nää on kyllä söppänät, mua vähän toi Certrarian polttelisi vielä…

  1. Erinomainen valinta! :) Certrariasta varmaan tykkäisit :) Mua polttelee ne kaks puuttuvaa, ruskea ja sininen… :P

 7. Voi Emma, taas sai nauraa. Voin kyllä arvata, että silloin ei naurattu yhtään.

  Kynnet on kuitenkin aivan ihanat, tykkään sävyistä ( tuo Lebedushka on nyt nähty niin monessa paikkaa supernättinä, et täytyy käydä katsomassa, josko sais sen tilattua). Ja nuo leimat! Tosi kivat ja jotenki pirteän erilaiset ♡!
  Myös minusta nuo pöllöpullot ovat supersöpikset. Noita lisää!

  Mukavaa viikkoa sulle!

 8. Onneki et avautunu. Aattele jos oisin päässy nauraan ääneen? :D
  Ihania nuo minttulakat. Miksi mää oon niin sekaisin mintunvärisistä lakoista? :D

 9. Ei oo kauheampaa kuin marketissa viiden ruuhkassa tajuta olevansa SOITTAJAKASSALLA.. Siis sellaisen perehdyttämättömän raukan, jonka vastaus joka asiaan on ”en kyllä nyt tiedä.. MUTTA VOIN SOITTAA!” Ja sit soitetaan. Ja jonotetaan. Ja odotetaan.

  Mutta kaunis lakkaus hei! Monin verroin helpommin tulkittavissa kuin se edellinen :D Jää vain yksi kysymys: miksi mulla ei ole tuote certrariaa??

  1. Soittajakassa!!! KYLLÄ! Aaaaaaaa raivostuttaa pelkkä ajatuskin :D

   Kiitos! Sun täytyy tilata se, se on ihana!

 10. Onneks et alkanut avautua, koska meinas kokikset pursuta nenan kautta nappikselle ilmankin. :D Kynnetkin on kivat, ma kovasti pohdin etta tarttisinkohan ma tuon Lebedushkan ja pari muutakin pollopulloa..

 11. Toi sama tyyppi on ollut munkin edessäni kassajonossa muutaman kerran. Normaalisti mulla on onneksi vain niitä punnituksen unohtaneita ja niitä, joilla on mystisiä etuseteleitä. Tyypillisesti myös kassakoneesta loppuu kuittinauha.

  Mutta kynnet ovat kyllä jumalaisen kauniit, emmuuta sano.

Vastaa