The Unlucky Trio

Mun flunssa on jo hienosti häviämässä, mutta nyt oon sitten onnistunut kipeyttämään selkäni. Ihme mummovaivoja mullaki nykyään on. Huomasin että polviakin vihloo kylmässä :D Jokohan pitäis alkaa varata paikkaa vanhainkodista? Selkäkivulle on sentään ehkä luontevana selityksenä se, että ostettiin vuosikausien harkinnan (ja asian lykkäämisen) jälkeen kunnon sänky, joka on täysin erilainen kuin vanha ja siihen joutuu nyt vähän totuttelemaan. Meillä oli aivan surkea sänky, opiskeluaikoina hankittu halvin mahdollinen jenkkisänky, jonka jouset olivat luopuneet toivosta jo aikoja sitten ja fiilis oli vähän kuin ois pomppulinnassa nukkunut. Nyt tilalla on moottoroitu Tempur-sänky, jonka hinnalla olis varmasti saanut esim. auton. Tietysti sitten oon leikkinyt kaukosäätimen ja sängyn eri asentojen kanssa kuin pikkulapsi jouluaamuna. Tempur-materiaali on ihan eri maailmasta kuin joustinpatjat, joten lihasten kipeytyminen oli ihan odotettavissakin. Joka tapauksessa selkä on sen verran juntturassa, ettei tää koneella istuminen ole nyt ihan ykkösenä mun toivelistalla.

.
.

Tän päivän lakkaus on sellainen, josta livenä kyllä tykkäsin, mutta jonka kuvat epäonnistui jotenkin ihan totaalisesti. Kaikki kuvat oli ihan keltaisia, alivalottuneita ja yleisesti kamalia. Räävin kasaan muutaman jotenkuten onnistuneen otoksen tätä postausta varten, mutta julkaisuvuoroaan nämä ovat odottaneet tosi kauan. Ei vaan oo huvittanut julkaista kuvia joista ei ite tykkää, mutta puristetaan tää nyt alta pois…

.
.

Etusormessa, peukalossa ja pikkurillissä on Cadillacquerin Blowfish, jonka sävy on jotakin mintunvihreän, harmaan ja siniharmaan välimaastosta. Kunnon epäväri. Lakassa on hyvä koostumus ja lisänä sinertävää shimmeriä. Lakkasin kaksi kerrosta ja kuvia katsellessa huomasin, että kolmaskin olisi ollut tarpeen.

.
.

Nimettömässä on Zoyan Vespa. Sen kanssa saikin sitten tapella ihan urakalla. Ensimmäisellä lakkauskerralla kynsiin ei muodostunut minkäänlaista tekstuuria eikä Vespa kuivunutkaan millään. Lopputulemana nimettömissä oli kaamea kasa tahmeaa lakkamössöä. Poistin lakat nimettömistä, ravistelin pulloa apinan raivolla ja yritin uudestaan. Tekstuuria sain aikaan, mutta peittävyyttä en. Kuvissa lakkaa on NELJÄ kerrosta ja kynsiraja paistaa silti iloisesti läpi. Upeeta. Viidettä en suostunut laittamaan. Livenä läpikuultavuus ei näkynyt yhtä selvästi onneksi kuin näissä kuvissa. Onko mun Vespa jotenkin pilalla vai onko kellään teistä samanlaista kokemusta ko. lakasta?

.
.

Keskisormeen lakkasin Zoyan Jacquelinen, vaaleankeltaisen cremen, joka käyttäytyi ihan siedettävästi tällaiseksi sävyksi. Vähän se kyllä raidoittui, mutta ei ollut mikään mahdoton. Kuvissa kolme kerrosta. Päälle lisäsin vielä monivärisen eläinkuosidecalin, joka tietenkin oli liian pieni.

.
.

Nyt kun tätä tekstiä kirjoitan niin alan tajuta ettei tässä mennyt oikein mikään putkeen. En ees tykkää koko lakkauksesta enää. Meen syömään purkillisen ärrinmurrinkeksejä.

Translation: Cadillacquer Blowfish, Zoya Jacqueline and Zoya Vespa make a good trio – at least in theory. After four coats Vespa still wasn’t opaque, the water decal on my ring finger was too small, I should’ve added a third coat of Blowfish but didn’t and nearly all of my pics were just craptastic. No wonder this manicure has been lying around in my archives for weeks :D Blowfish is super pretty though and I really liked the formula too. Silver lining I guess! Thanks for visiting and have a great week :)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Blowfish on mielettömän kaunis! Hyvä määritelmä tuo epäväri. Se onkin muuten ehkä mun lempiväri :). Ihmeellisesti käyttäytyy kyllä toi Zoyan tekstuuri. Itselläni ei ole ko. lakkaa, joten en osaa verrata mutta kuulostaa maanantaikappaleelta. Mun mielestä tää lakkaus on kyllä kokonaisuutena tosi nätti. Jännä miten sitä itse aina näkee asiat erilailla kuin lukijat :).

    1. Kiitos :) Joo, ite on aina niin itsekriittinen…:P sitäpaitsi lukijat ei nää sitä, millanen mielikuva itellä lakkauksesta oli ennen kuin alkoi lakata :D

  2. Mä luulen, että toi Blowfish on vaan epäonnen lakka. Se on mielettömän ihana, mutta joka kerta, kun yritän laittaa sitä, niin sössin leimaus värit tai lakat ja koko homma menee penkin alle =P
    Silti, tää sun lakkaus on paljon parempi kuin mun! =)

  3. Eihän toi Vespa mikään hullun peittävä ole mutta en muista, että mulla olisi ollut ongelmia tekstuurin muodostumisen kanssa. Kökkäreitäkään en muista:D Oisinkohan laittanu kolme kerrosta, oon kyllä pari kertaa tota käyttänyt. Nättihän se on kuin mikä!

  4. Kylläpä vastusti taas :D Mutta lopputulos on varsin nätti, ei tartte koko ärrinmurrinkeksipurkkia tyhjentää ainakaan mun mielestäni :D

Vastaa