The Finnish Blogger Collection – Better Not Waste

Sosiaalista mediaa seuraavat kynsilakkaintoilijat tuskin ovat voineet välttyä kuulemasta CesarsShopin ja Dollish Polishin masinoimasta bloggaajalakkakokoelmasta, ja vinkkasinhan minäkin siitä viikko sitten täällä. Tänään on viimeinkin se päivä, kun lakkakokoelma tulee myyntiin. Ihan mieletöntä, en voi uskoa että mulla on postauksessa esiteltävänä mun ja Sissin suunnittelema lakka!

.
kuva: memerial.net

Ennen viime torstaita en ollut nähnyt lakasta kuin sen yhden makrokuvan jonka teillekin näytin, joten en meinannut pysyä nahoissani kun sain lakan lopulta käsiini. Se on ihana, hempeä, söpö ja niin meidän näköinen, että aivanhan tässä pakahtuu!

Ennen kuin liikutun kyyneliin ja alan pitää Oscar-gaalaan sopivaa puhetta, siirryn kuviin. Better Not Waste, olkaa hyvä.

Dollish Polish Better Not Waste
Dollish Polish Better Not Waste
.
.

Lakkasin alle kaksi kerrosta Color Clubin Silver Lakea ja päälle kerroksen Better Not Wastea. Kuten näkyy, yhdellä kerroksella glittereitä tulee oikein sopiva määrä kynsille. Isoimpia ympyräglittereitä joutuu toki vähän asettelemaan. Lakkapohja on miellyttävä käyttää, ehkä aavistuksen paksu mutta ei liisteriä ollenkaan. Nimettömään asettelin pelkkiä ympyräglittereitä, joita poimin puutikulla sudista. Päällä yksi kerros HK Girl Top Coatia.

.
.

Better Not Wastessa on kirkas pohja, ja siinä lilluu valkoisia, vaaleanpunaisia ja mintunvärisiä pyöreitä sekä kuusikulmaisia mattaglittereitä monessa koossa. Lisäksi joukossa on hologlitteriä. Aivan täsmälleen sellainen kuin Sissin kanssa haluttiinkin. Oon aivan äärettömän tyytyväinen lopputulokseen :)

.
.
.
.
.
.

Tässä kuvamäärässä ei ole mitään järkeä, mutta kun mä nyt vaan olen niin innoissani :D

Yks vielä. For no reason.

.
.

Muutkin bloggaajakokoelman lakat esittelyineen ja swatcheineen löytyvät Cesarsin sivuilta täältä. Lakat tulevat myyntiin tänään tiistaina klo 18. Lakkoja on rajallinen määrä ja niitä myydään vain ja ainoastaan Cesarsilla, joten olkaahan valmiina! Hui että mua jännittää, ei nimittäin ole aavistustakaan millä tavalla lakat käyvät kaupaksi, kun vastaavaa ei koskaan ole Suomessa tehty! Aivan käsittämättömän hienoa päästä mukaan tällaiseen projektiin, joten lämmin kiitos CesarsShopille :) Rahaa ei yrityksen ja bloggaajien välillä liiku, eli en millään tavalla hyödy mahdollisista ostoksista tai muusta toiminnasta Cesarsin sivuilla.

Translation: The Finnish Blogger Collection by Dollish Polish & CesarsShop is launching today and I’m so excited I can’t even….well, hide it. :D I got the opportunity to design a polish for this collection with Sissi from Better Nail Day and here it finally is, swatched and all! Ladies, I give you Better Not Waste – baby pink, white and mint green matte glitters in various shapes and sizes and also some holo sprinkles. Pictured here with one coat over Color Club Silver Lake. The base is a bit thick but very easy to manage anyway and the glitter payoff is excellent, no fishing needed. For the accent finger I picked out circle glitters from the brush with an orange wood stick and placed them on the nail.

I’m extremely happy with how Better Not Waste came out and can’t wait to see it on other people as well! The only thing I’m bummed about is that the Blogger Collection is available only to Finnish residents due to custom and shipping restrictions, unfortunately. 

I’d love to hear what you think about our polish! Thanks for visiting and have a great day :)

Kurkkasitko jo nämä?

38 kommenttia

 1. Luojalle kiitos toimistotyöstä, että pääsen jo hakkaamaan kuuden lähettyvillä maanisesti päivitysnappia! Tää teidän lakka on ihanuus ja yksi toinenkin on pakko kotiuttaa. Onnittelut mahdollisuudesta! :)

 2. Hiii, miten hieno se on kynsillä! Jo sen ekan kiusoittelukuvan jälkeen päätin, että tämä on saatava ja olihan se justiinsa niin suloinen kun meinasinkin. :) Tämän lisäksi ajattelin huomenissa omistaa myös sen Drooling Over Your Polishin, jesta mitä lakka-designereita meillä temmataan ihan pystymetsästä! Huono puoli tässä mahtavuudessa on se, että mandoliini on töissä kahdeksaan saakka, jolloin kokoelmasta ei taatusti ole jäljellä kuin etäinen heinäsirkkojen siritys, joten delegoin ostotapahtuman toteuttamisen siipalle. En ole vielä ihan vakuuttunut siitä että ymmärtääkö hän nyt todella, miten tärkeästä asiasta on kysymys. Tätä ei sovi mokata. :D

  1. Nyt vaan odotan että OPI soittaa ja palkkaa mut Suzin paikalle sinne :DD

   Kiitos palavasta innostuksestasi :)

 3. Oon Dollien kanssa NIIN samaa mieltä. :D
  Rahaa ei olisi yhtään, mutta vesijäähdytteinen Visa kiittää!

  Kolme (tai ehkä neljä) pitää tästä setistä kotiuttaa.

 4. Onpas kaunis, näissä kuvissa vielä ihanampi kun siinä minkä viimeks julkasit :) Toivottavasti saan minäkin oman lakkani, valitettavasti ei vaan tuohon myyntiintulohetkeen ehdi koneelle :(

 5. Mä osaan suorastaan nähdä miten täpinöissä sä olet =) Mutta ihan syystäkin! Pakkohan tämä on hankkia, koska se on vaan niin hieno! Pyöreät mattaglitterit on ihan parhaita!
  p.s. Mun Cadillacquerit tuli!!!

 6. Upea, upea lakka ja mahtihomma että pääsitte Sissin kanssa tekemään oman, itsenne näköisen lakan! <3

  Mulle tulee tästä lakasta mieleen ihan ranskanpastillit! Nom nom nom. :P

 7. Mä olen teistä ylpeä ja
  iloinen teidän puolesta ♡
  Mulla on tänään kauheasti hässäkkää, kiireinen lomalainen kun olen, mutta toivon olevani oikeaan aikaan koneella, että saan napattua pari lakkaa itselleni! :)

 8. Siis ei oo todellista. Mä vaan söin ja sit kello oli 18.15 ja tota lakkaa ei ollu enään! Ärrinmurrin. Kauneuden missasin antautumalla hetkeksi toiseksi parhaalle himotukselle. :(

  1. Voi ei! Muutamalla minsalla myöhästyit, 9 minuutissa meni! Mutta ymmärrän kyllä ruokahimotuksen :D

 9. Voi itkuuuu, olin töissä kasiin ja menin heti kasilta kattomaan ja tietty tää oli loppu. :( odotin niin innolla! Olen blogisi suuri fani ja lakka on kuvissa ainakin IHANA. Tuleeko sitä lisää? Tai jos mielistelen tarpeeksi niin onko sulla jotain lahjomiskappaleita? :D

  1. Joo tää meni 9 minuutissa :o Kiitos ihanasta kommentista :) Lakka on nyt ennakkotilattavissa Cesarsilla, toimitus parin viikon päästä! Pari lahjomiskappaletta oli, ne liukeni perheelle :D

   1. Joo perus meitsi, en ees klikannu sitä lakan sivua auki, siinähän tuo olis lukenu. Oon kyllä vähän loukkaantunu että perhe menee mun eelle tässä!

 10. Värit tässä on ihanat, ja hauska nähdä että oot käyttänyt lakkaa eksperimentaalisesti vähän eri tyylillä eri kynsille. :)

Vastaa