Sohvapöytä 1 – minä 0

Siitä onkin jo aikaa kun oon viimeksi telonut itseni, joten piti äkkiä keksiä jotakin kroppani päänmenoksi. Ratkaisu löytyi lähempää kuin arvaattekaan, nimittäin ihan omasta sohvapöydästä! Kyseessä on vasta ostamani Hay Tray -pöytä, jossa on kätevä metallikehikko runkona. Semmoseen metallirimaan kun nasevasti monottaa jalkansa, niin se rima sopii just eikä melkein varpaiden väliin ja pääsee taittamaan ne varpaat epäinhimilliseen ilmansuuntaan ja siirtämään törmäysenergian jalkapöytään.

Nii että nyt mulla on sitten murtuma siinä jalassa. :D Ei jumankauta, kyllä tää on hienoo. Syyllinen on sekä peilissä että ylläolevassa kuvassa.

Ois tietysti kutkuttavaa päästä kertomaan jotakin sankaritarinaa siitä kuinka pelastin vanhukset, lapset ja eläimet yhdellä kädellä metsäpalosta ja mursin samalla jalkani, mutta ei tällä kertaa. Ihan vaan olin tuomassa muistikorttia sohvalle läppärin luokse enkä ilmeisesti kyennyt hahmottamaan etäisyyksiä tai sitä, että sohvapöytä on mun kulkuväylällä. Sattu muuten niin maan helevetisti, että ei mitään järkeä. Silmämunat kellui kyynelnesteestä ja haukoin henkeä kuin manaatti lenkillä. Aivan kauheaa. Tietenkään mulla ei ollut mitään kylmägeelipussiakaan joten käärin jalkani kotimaisia mustikoita sisältäneeseen pussiin. Nehän onkin niin halpoja että mielellään tuhlaa yhden pussin varpaanvälien viilentämiseen.

Töhöilyni sattui lauantai-iltana enkä lauantain aikana kyennyt varaamaan painoa jalalle ihan yhtään, hypin yhdellä jalalla ympäri kämppää. Sunnuntaina jalka näytti tuolta kuin ylläolevassa kuvassa, mutta sittemmin tilanne on edennyt hieman värikkäämmäksi:

Maanantaina könkkäsin töihinkin kyllä, mutta varasin sitten lääkäriajan kun jomotus äityi koko ajan pahemmaksi. Kävin röntgenissä ja joo, murtumahan siellä TIETENKIN on, niin pikkuvarpaassa kuin jalkapöydänkin puolella. SPLENDID!

Luojan kiitos mun sisko sattuu olemaan täällä muutenkin, niin voin ottaa sen omaksi Tuhkimoksi ja kotihoitajaksi. Buah. Ja onpahan päivisin sitten seuraa, niin voidaan tuijottaa Netflixistä sarjoja hiljaisuuden vallitessa. Paljon parempaa kuin tehdä sitä yksin :D

Vähän kyllä semmonen homma kuumottaa että mun pitäisi olla lauantai Tallinnassa blogitapahtuman merkeissä eli silloin pitäis kyllä pystyä vähän jalalle jo varaamaan. Ja sairasloma loppuu perjantaina, eli VIRALLISESTI mun pitäis siis olla kunnossa lauantaina :D Argh. No, ehkä Sissi voi kantaa mua siellä ympäriinsä.

No mites teidän viikko on sujunut? :D

Psst p.s. jos hiustuotteet kiinnostelee, niin kirjoittelin Sugar High’n puolelle yhdestä hyvästä volyymimoussesta. Juttuun pääset tästä.

Translation: I bought a new coffee table and then smashed my foot on it. It’s broken. The foot I mean. The coffee table survived without a scratch. 

Kurkkasitko jo nämä?

27 kommenttia

 1. Haha kuulostaa ihan yhtä urhoolliselta kuin mulle kävi toissavuonna.. olin ollut viikon lumilautailureissulla eikä siellä käynyt mitään, mutta kotona löin jalkani,just samalla tavalla kuin säkin, lumilautakassin pyörään :DD Ja murtunut varvas sen seurauksena sit tuli :D?? Olis ollut siistimpää kertoa jotain tarinaa, että laskettelin jossain tosi hurjasti ja siinä murtui jalka, mut ei.. ?

 2. Voi ei, on kyllä muhevan värinen jalka. Tästä on lie pari vuotta, kun oman pikkuvarpaani mursin ja onneksi oli kesä, sillä henkiä en voinut käyttää ainaakaan kuukauteen. Varvassandaalit ja crocsit oli ainoot mahdolliset :P.

 3. Auts, karseeta! Voin vain kuvitella kuinka paljon tuo on sattunut, kun varpaan lyöminen johonkin terävään kulmaan sattuu ihan hitokseen jo silloinkin, kun mikään ei edes murru. Pikaista paranemista!

 4. Auts! Pahan näköinen ja varmasti kipeä :( Toi varsinainen syyllinen näyttää kyllä tosi hyvältä :D Pikaista paranemista!

 5. Aih! Mulla oli sama tossa viime vuoden puolella, mutta ei kuitenkaan jalkapöytään asti levinnyt se murtuma. Ja mullakin samanlainen sankaritarina, mutta vain uroteon kohteena oli ovi… Toivottavasti pääset sinne reissuun, pyörätuolia kehiin jos ei muu auta! :D

 6. Apua ja auts! Mulle tuli tästä elävästi mieleen oma tapaukseni. Itsehän onnistuin tiputtamaan jääkaappia avatessa sieltä puolen litran muovisen siideripullon isovarpaan päälle. Voin sanoa, että tähtiä näkyi. En kans pystynyt taittamaan kans varvasta yhtään, joten kävely oli hankalaa, klonkkailin vaan. No entisessä työssä ravattiin tuhansia askeleita päivässä, joten ei muuta kuin lääkäriin. Tuomio hiusmurtuma isovarpaassa. Lääkäri piteli ehkä hivenen nauruaan, kun kerroin, miten homma tapahtui. Parissa viikossa tokenin työkuntoon, mutta oli se silti pitkään sellainen, että sai varoa. :D

  1. ARVAA oonko jo nähnyt mielessäni tuon saman skenaarion :D aargh. En tiiä oisko helpompaa kääriä mut vai tuo pöytä kuplamuoviin.

 7. Oijoi, kohta on sateenkaaren värit jalassa. Mulle on kans joskus sattunut vähän vastaavaa, ja sattui niin että meinasin oksentaa.. Pikaista paranemista!

 8. Voi ei :/ Toivottavasti ehdit saada jalan kuntoon ennen lauantaina, siellä nähdään! Mä näin sut muuten Sellossa tiistaina, pitkään katsoin et näyttääpä tutulta, mut nyt nyt asia varmistui. Kiinnitit huomion nimittäin linkkaamisen takia :/

 9. Mää oon saanu jalkaan murtuman sillä, että potkaisin puista leluautoa. :D Ei yhtään fiksumpi tapa saada murtuma sekää. :D

Vastaa