Smoky Blues

Olette varmaan blogosfäärissä törmänneet jo muutamaan Peggy Sage -postaukseen. Kyseinen merkki on monelle ollut nimenä etäisesti tuttu mutta käyttökokemuksia on entuudestaan ollut melko harvalla kynsibloggaajalla. Mulla on sama virsi laulettavana: nimen tiesin, tuotteita en. Otin mielelläni maahantuojan tarjoaman tuotepaketin vastaan, sillä tykkään kokeilla kaikkea uutta ja ennenkaikkea tykkään siitä, että pääsen kertomaan uutuusjutuista muille eli teille!

Peggy Sage on ranskalainen tuotemerkki, jota maahantuo ja myy Meikit Heaven. Valikoimassa on meikkejä, lakkoja, koristeita, koristeluvälineitä ynnä muuta. Saamani paketti oli luonnollisestikin kynsituotepainotteinen ja tänään esittelyssä on lakkaus, jossa käytin kolmea Peggy Sagen lakkaa sekä bonuksena yhtä Zoyaa, joka nyt vaan sattui sopimaan joukkoon hienosti.

.
.

Etusormessa ja pikkurillissä on Zoyan Natty, ihana murrettu tummansininen creme erinomaisella koostumuksella. Kynsillä kaksi kerrosta. Keskisormessa ja nimettömässä on savunsininen Peggy Sagen Blue Jeans. Sävy on aivan ihana, juuri sellainen sininen mistä pidän. Koostumus oli kyllä mun makuun vähän liian ohutta. Lakoissa on pitkä suti ja ohut lakka valuu helposti sutia pitkin isona tippana ja jos ei ole tarkkana, kynsille päätyy ylimääräinen lakkalammikko. Samasta syystä kynsinauhoille päätyi aika paljon lakkaa. Hieman paksumpana tää olis juuri sopiva. Muutoin lakka oli kyllä helppo, tasoittui aivan itsekseen eikä kaljuuntunut. Blue Jeans tarvitsee pitkillä kynsillä kolme kerrosta peittävyyteen.

.
.

Pallokoristeluissa käytin tummanruskeaa cremeä nimeltä Lovely Brunette sekä shampanjanväristä/beigeä shimmerlakkaa nimeltä Silky Beige. Lovely Brunette on erinomaisen pigmenttinen ja veikkaan, että saattaisi toimia leimailussakin. Silky Beige on frost-tyyppinen kuivuttuaan ja siveltimenjäljet näkyvät siinä helposti, joten parhaimmillaan se on koristelutehtävissä, kun monivärinen shimmer näkyy kivasti eikä jää siveltimenjälkien ”alle”.

.
.
.
.

Voi että minä tykkään näistä pilkuttelulakkauksista, niin helppoa ja nopeaa! Jos kehtaisin, tekisin näitä varmaan joka toisella lakkauskerralla. Onneksi on tämä blogi, joka pakottaa mut kokeilemaan joskus jotain muutakin (eikä nyt ollenkaan puhuta siitä kuinka usein leimaan…hysss).

.
.

Peggy Sagen lakat maksavat 3,90 € – 7,20 € pullon koosta riippuen (5 ml tai 11 ml). Valikoimassa on cremejä, shimmereitä, holoja, neonia ynnä muuta. Koko valikoima löytyy täältä. Kannattaa tsekata myös koristelupuoli, siellä on kaikkea mielenkiintoista, kuten kynsienkoristelukyniä. Mun paketissa tuli esimerkiksi kuivamarmorointiin tarkoitettu tikku, jota yritän juuri opetella käyttämään :D Lakkoja, tarvikkeita ja meikkejä saa siis tilattua tuolta nettikaupasta ja Meikit Heavenilla on myös myymälä Espoon Iso Omena -kauppakeskuksessa. Siellä täytyy kyllä vielä joku päivä päästä käymään!

No, olisko kellään heittää vinkkejä kuivamarmorointiin? :D Kovasti olis visioita, mutta saan aikaiseksi pelkkää sotkua…

(Peggy Sagen lakat saatu maahantuojalta, linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy millään tavalla.)

Translation: Simple dotticure with three Peggy Sage polishes (Blue Jeans, Lovely Brunette and Silky Beige, press samples) and Zoya Natty. If it wasn’t for this blog of mine I would probably do dotticures all day everyday, it’s so easy and simple! Thanks for visiting today :)

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

  1. Tosi nätit! ♥ Toi Blue Jeans on aivan ihastuttavan sävyinen! Minäkin tykkäilen kovin pilkuista, varsinkin silloin, kun niitä ei tarvi saada symmetrisesti ja tasavälein vaan riittää satunnainen täplittely :) Pitäis varmaan munkin harrastaa enemmän täpläkynsiä.

Vastaa