The Body Shopin joulutuotteet, ihmeseerumi ja joulukalenteriale

Tuotteet saatu.
Mainoslinkit on merkitty tähdellä.

Helou! Olen taas The Body Shopin syövereissä, mutta minkäs teet kun ketaleet ovat julkaisseet nyt niin paljon kaikkia erityisen kiinnostavia tuotteita! Sitäpaitsi on ihan uskomatonta että mielestäni ”juuri äsken” kirjoitin syksyn uutuuksista ja yhtäkkiä ollaankin silmänräpäyksen päässä joulusta.

*The Body Shopin joulutuotteissa on tänäkin vuonna jotakin uutta ja jotakin tuttua. Pääsin tutustumaan joulusarjoihin ihan livenä pr-tilaisuudessa kuukausi takaperin ja sain valita sieltä itselle kiinnostavimmasta sarjasta lahjapussukan. Aiempina vuosina oma suosikki joulun kausisarjoista on ollut aika helppo löytää, mutta tänä vuonna valinta oli aidosti tosi vaikea. Tuoksut tarjoilivat sokeroituja hedelmiä, raikkaan puhtaita kukkaistuoksuja ja nuoruusiän muistoja päärynäsiiderin muodossa. Kyllä, luitte oikein.

Kausisarjoja on tuttuun tapaan kolme: Love & Plums, Kindness & Pears ja Joy & Jasmine. Love & Plums on tuttu aiemmiltakin vuosilta, joskin oli eri nimellä aiemmin. Tuoksu on raikas, yllättävän kukkainen, eikä oikeastaan kovinkaan selvästi luumuinen. Kindness & Pears herätti spontaania huvittuneisuutta ja iloa ensinuuhkaisulla, sillä suihkugeeli tuoksui erehdyttävästi päärynäsiideriltä – ja siis hyvällä tavalla! En nyt tarkoita sellaista alkoholin hajuista laimahtunutta sidukkalitkua, vaan pirskahtelevaa ja kuplivaa raikasta juomaa. En yleensä ikinä lämpene yhtään päärynätuoksuille, mutta Kindness& Pears oli oikeasti tosi hyvä. Mietin ikuisuuden kumman rankkaan ykköseksi, sen vai Joy & Jasminen, mutta päädyin lopulta kuitenkin Jasmineen.

Joy & Jasmine on erittäin raikas kukkaistuoksu, joka ei ole mitenkään leimallisen jouluinen, mutta talvinen kyllä. Siksi se päätyi suosikikseni, koska tuotteet ovat tuoksunsa puolesta käyttökelpoisia myös loppiaisen jälkeen :D …ja ajattelin, että näin raikkaaseen tuoksuun tuskin kyllästyy ihan heti. Todella ilahduttava uutuus kausisarjojen joukossa!

Kaikista kausisarjoista on saatavilla (uudistunut) vartalovoi, suihkugeeli, vartalojugurtti, käsivoide ja kylpypommi. Ainakin osasta sarjoja löytyy myös vartalokuorinta ja käsisaippua. Lisäksi on toki saatavilla erilaisia lahjapakkauksia.

Kausisarjojen ja joulukalentereiden seassa samoillessani meinasin melkein ohittaa yhden uutuuden, joka vain odotti löytäjäänsä The Body Shopin hyllyllä. Onneksi henkilökunta vinkkasi, että saattaisin olla kiinnostunut heidän uudesta ihmeseerumistaan. Well I sure was! Kyseessä on kuoriva yöseerumi, jota The Body Shop kutsuu yökuorinnaksi, ja heti sen kuullessani olin valmista kauraa. Kuorivia yöseerumeita on tarjolla käsittämättömän vähän siihen nähden, kuinka helppokäyttöinen ja tehokas ihonhoitotuote se parhaimmillaan on. The Body Shopin uutuuden lisäksi tiedän vain Dermosilin yöseerumin ja kuulemma Vichyllä on myös joku yksilö.

Uljas uutuus on nimeltään *Himalayan Charcoal Skin Clarifying Night Peel. Bambuhiiltä ja kiinanruusu-uutetta sisältävä seerumi on väriltään mustaa, mutta iholla se muuttuu kirkkaaksi eikä siis värjää kasvoja tai tyynyliinaa. Yökuorintaa käytetään seerumin tapaan eli kasvovoiteen alla. Siinä ei ole kuorivia rakeita, vaan tehoaineena on kiinanruusu-uutteen luonnolliset kuorivat hapot. Yön aikana seerumi tekee taikojaan ja kuivattaa näpyt, kadottaa kuivat rämmäleet iholta ja tasoittaa ihon sävyä. Näin myös erään anonyymina pysyttelevän TBS:n työntekijän ottamat ennen-jälkeen -ottamat kuvat omista kasvoistaan, joista yökuorinta oli onnistunut jopa vaalentamaan aknearpia. Siitä minulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta hormonaaliset finnirykelmät seerumi kadotti kasvoiltani kahden yön käytön jälkeen. Olin erittäin vaikuttunut.

Mulla on sinänsä aivan hyvä iho, mutta kerran kuussa otsaan, leukaan ja kulmakarvojen alueelle lehahtaa runsaasti pieniä, kipeitä punaisia näppylöitä, eikä niihin ole tähän mennessä auttanut mikään muu kuin a) aika b) tämä seerumi. Aivan mahtavaa, että nyt pääsen kipeistä näpyistä eroon heti kun niitä ilmestyy, eikä tarvitse kärvistellä niiden kanssa viikkoa! Yökuorinta toimisi todennäköisesti myös täsmälääkkeenä yksittäisiin finneihin, sen verran tehokas tapaus tuntuu olevan kyseessä. Seerumi on koostumukseltaan ”kuivaa” eli se katoaa ihoon silmänräpäyksessä, eikä tunnu iholla tavallisen seerumin tapaan kosteuttavana, vaan enemmänkin mattaisena. Tuotetta markkinoidaan erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, mutta kuivaihoistenkin kannattaa tähän ehdottomasti tutustua. Kuiva iho tarvitsee kosteutuksen lisäksi myös hellävaraista kuorintaa, mutta rakeelliset kuorinnat ovat usein liian hankaavia ja rajuja. Nämä happokuorinnat sen sijaan sopivat monelle kuivaihoiselle mainiosti, joskaan eivät päivittäiseen käyttöön välttämättä. Itse laitoin hoitonesteen yökuorinnan alle ja kasvovoiteen päälle, eikä iho tuntunut ollenkaan kiristävältä.

Nyt kun yöhommiin päästiin, niin nostan vielä esiin uuden kasvonaamion, *Hemp Overnight Nourishing Rescue Maskin. Tämä on nyt sitten nimenomaan kuivan ihon tuote! Naamiossa on paljon raikkaampi ja miellyttävämpi tuoksu kuin esimerkiksi Hemp-käsivoiteessa, jota en tuoksun vuoksi pysty käyttämään, joten jos vierastat hampun tuoksua, anna silti tälle naamiolle mahdollisuus. Puhun oikeastaan nyt itselleni. Olen luvattoman huono kasvonaamioita käyttämään, mutta talvella tällaiselle superkosteuttajalle tulee olemaan tarvetta. Yön yli en taida tätä silti kasvoille jättää, sillä naamio on niin vihreää, että väri takuulla tarttuu tyynyliinaan jos tuotetta on yhtään paksumpi kerros kasvoilla nukkumaanmennessä. Tai sitten voisi opetella laittamaan naamion kasvoille hyvissä ajoin ja hillitä annostelua, sillä yönaamioita ei yleensäkään tarvitse annostella eksessiivisesti. Tämä on spekulointia, koska kuten sanoin, olen huono näitä käyttämään ja purkki on seissyt jemmoissani kuukauden ja saanut osakseen vain lyhyitä testailuhetkiä :D

Naamioista puheenollen, edellisessä The Body Shop -postauksessa olleesta *Pumpkin-suihkunaamiosta olen pitänyt todella paljon! On niin kätevää laittaa naamio kasvoille suihkuun mennessä, pestä hiukset ja kroppa ja huuhdella naamio sitten pois. Sopii laiskoillekin luonteenlaaduille! Pumpkin-naamio sitäpaitsi kirkastaa ihoa kivasti eikä ole tuntunut yhtään liian hankaavalta mun iholle, vaikka siinä kuorivia partikkeleita onkin. Suosittelen lämpimästi!

The Body Shopilla on meneillään nyt Black Week -tarjouksia, joiden myötä *joulun kausisarjat ovat -30% alessa ja *joulukalenteritkin -10% alessa! Verkkokaupassa ja liikkeissä on paljon muitakin tarjouksia toki. Kasvotuotteet ovat -25% alennuksessa 26.11.-28.11., joten jos mielit kokeilla tuota käänteentekevää *Himalayan Charcoal -yökuorintaa, niin siinä on hyvä tilaisuus saada uutuus tavallista edullisemmin! Iso suositus minulta :)

Hyvää loppuviikkoa toverit, ihan kohta päästään juhlistamaan sitä faktaa että marraskuu on ohi!

(Tuotteet saatu. Mainoslinkkien kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin ylläpitokulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Kiinnostava toi hamppunaamio! Iho on taas ihan saharana kun ilmat viileni:/ Mun suosikki joulusarjoista oli kuitenkin se päärynä, vaikka tykkäsin näistä kaikista ja oli oikeasti vaikea valita kun ”tarvin” uuden suihkugeelin.

  2. Mä päädyin päärynään, ostin suihkugeelin ja vartalovoin jotka toki jäi Englantiin ja nyt huomaan kaipaavani sitä tuoksua niin varmaan täytyy käydä hakemassa tännekin kotiin. Sekään ei musta ollut mitenkään nimenomaisesti jouluinen tuoksu niin ihan mielellään käyttää muinakin aikoina. Mutta toi hiiliseerumi saattaa kyllä mystisesti hypätä joukkoon, sen verran vakuuttava myyntipuhe.

    1. nehän on kulutustavaraa, ehdottomasti tarvit ne molempiin koteihin jos multa kysytään! Ja hiiliseerumin tarvii kaikki.

Vastaa