Nuuskuneiti: The Body Shop Ginger

Nuuskuneiti-postaussarja tarjoilee tuoksuanalyyseja amatöörin näkökulmasta mutta ammattilaisen itsevarmuudella. Sarjassa esitellään hajuvesiä ja muita tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet tätä kriittistäkin kriittisempää nenää. 

Linkit ovat mainoslinkkejä.

Nuuskuneiti-postaussarja on uinunut jo VUODEN, joten lienee korkea aika herätellä se takaisin elävien kirjoihin. Tuotesarja, joka sai minut muistamaan Nuuskuneidin olemassaolon, oli The Body Shopin Ginger.

Vaikka yleensä kirjoitukseni venyvät poskettoman pitkiksi, niin tänään on kyllä lyhyestä virsi kaunis, sillä esiteltävänä on vain yksi tuote. The Body Shopilla on tänä vuonna kevään ja kesän kausikokoelmissa tarjolla banaania, kaktuksenkukkaa (postaukseni siitä täällä) sekä tätä Totally Tangled Ginger -inkiväärisarjaa. Kävin TBS:n liikkeessä ”vähän vain nuuhkaisemassa” Gingeriä ja olin mennyttä tyttöä samantien. Yksi nuuhkaus riitti.

Inkiväärituoksut on jo pitkään miellyttäneet mua, mutta ne eivät ole samalla tavalla pomminvarmoja kuin vaikkapa sitruunan tuoksu. Harva valmistaja mokaa sitruunan kanssa, mutta inkivääriä on olemassa hyvää ja huonoa ja kaikkea siltä väliltä. TBS:n Ginger osuu juuri oikeaan hermoon: se on säväyttävä, kirpeä, hämmentävän intensiivinen ja raikas. Ah! Aivan superihana.

Haistaessani Gingeriä liikkeessä, mulla oli noin minuuttia myöhemmin kannossa valehtelematta sylillinen Ginger-tuotteita. Hetken harkinnan jälkeen luovuin hampaat kirskuen suurimmasta osasta ja kannoin kassalle vain vartalovoin, sillä rahatilanne ei ollut kovin suotuisa ja vartalovoi oli ainoa tuote, jonka aidosti tarvitsin.

Nyt kuitenkin The Body Shopilla on kausituotesarjoja koskeva osta kolme, maksa kaksi -tarjous, joka on voimassa peräti 9.6. saakka (tai siihen asti että tuotteita riittää) ja tuon tarjouksen aion kyllä hyödyntää. Kesällä vaihdan yleensä vartalovoit supernopeasti imeytyviin TBS:n vartalojugurtteihin, joten ainakin sellaisen aion Ginger-sarjasta ostaa….tai oikeastaan kaksikin. Kolmanneksi tuotteeksi voisin napata Ginger-käsisaippuan.

Iskeekö inkivääri teihin? :)

(Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

    1. Joo! Liikkeessä käydessäni käsisaippuaa ei Ginger-sarjasta ollut, mutta verkkokaupan valikoimaan se näköjään kuuluu.

  1. Oliko siitä käsisaippuakin? En nähnyt paikallisessa…. kun siis kannoin jo kolme purnukkaa tätä sarjaa kotiin. Saatan oikeasti joutua hakemaan vielä lisää, pelkään että jugurtti loppuu kesken kesää ja mitäs sitten tehdään?!

    1. Joo mä en myöskään löytänyt liikkeestä käsisaippuaa, mutta verkkokaupassa on! Muista kausisarjoista löytyi saippuat liikkeestäkin mutta tästä ei. Hahah, kesken loppumisen uhka on kyllä todellinen! Hamstraus lienee ainoa vaihtoehto, sanoisin.

  2. Nyt on pakko tunnustaa, ettei oikein iske. Esim. tuoksuissa se on ok, jos se sulautuu muihin nuotteihin, mutta puhdas inkivääri ei, jos se ei ole sitten jossakin syötävässä.:D

    1. Aijaa! Ehkä inkivääri on vähän sellainen mielipiteiden jakaja, jotkut tykkää hulluna ja toisille se on liian väkevä tai muuten hallitseva :)

Vastaa