Trash Talk: marraskuu 2021

Mä olin jo kirjottamassa toisesta aiheesta, mutta sitten tajusin että marraskuun loppuneet on ruotimatta, ja jos taas jätän kirjoittamatta niistä, niin kohta on joulukuunkin loppuneet niskassa ja blogista tulee pelkkiä roskia ruotiva blogi. We can’t have that. Joten tässä marraskuussa tyhjentyneet purnukat!

The Body Shopin Fresh Raspberry (saatu) oli ihana sarja! En oo yleensä mikään vahva marjatuoksujen kannattaja, mutta tää vadelmapommi on aivan omassa kategoriassaan. Tällä kertaa tyhjeni suihkugeeli jonka käytin käsisaippuana. Vartalovoi on vielä jäljellä <3

Ziajan suihkugeeli-shampoo (saatu) on sekin ihanan tuoksuinen. Eli mangon. Näistä Ziajan Fit Mangoista mulla olisi vähän enemmänkin matskua ja sanottavaa, joten palaan aiheeseen ehkäpä jo seuraavassa postauksessa! Kosmetiikkaharrastajan näkökulmasta on tietysti absurdia väittää saman tuotteen toimivan sekä shampoona että suihkugeelinä (*pökr*), joten käytin tän ihan vain suihkugeelinä. Plussaa pumppupullosta ja silmää miellyttävästä pakkauksesta!

Keune Style-tuotelinjan Freestyle Spray on mun all-time favorite hiuslakka. Se tuoksuu miellyttävälle ja jättää oikeasti joustavan pidon hiuksiin, ei sellaista kankeaa karvakypärää. Ostin tietysti heti uuden pullon, jättikoossa tällä kertaa.

Biozell Texturizing Spray on mulla joka päivä käytössä. Volyymia ja nostetta, ei valkoisia jäämiä hiuksissa. Ja halpa!

Keune Care-tuotelinjan Vital Nutrition Shampoo on näkynyt loppuneissa ennenkin. Kosteuttava shampoo pitää hiukset hyvässä kunnossa ja sopii myös pidennyksille! Erittäin hyvä tapaus.

Holika Holikan jalkojenkosteutussukat oli mun epätoivoinen yritys reagoida tilanteeseen, jossa mun superkarheat ja halkeilevat kantapäät rikkoivat sukkia jatkuvalla syötöllä. Kun tilanne on päässyt noin pitkälle, kosteutussukkien käyttö on sama kuin paikkaisi avomurtumaa laastarilla. No tulipahan tehtyä. Note to self: ennaltaehkäisy on tehokkaampaa.

Tässä kaikille jonneille pala vintagea: Urban Decayn setting spray vanhassa ulkoasussa. Tän on pakko olla ainakin viisi vuotta vanha, ellei reilusti enemmänkin (en edes halua tietää). Mikä surkeinta, pullo ei ole lähellekään tyhjä. Mulla meni todella kauan aikaa tajuta, että ei näitä meikinkiinnityssuihkeita tarvitse säästellä erityistilaisuuksiin ja juhliin, vaan ne sopivat ihan päivittäiseen käyttöön. Opin Annielta (@anniemuukka instassa), että setting spraylla voi ainakin kuivaihoinen henkilö korvata puuterin kokonaan, ja UD:n suihkeen ansiosta meikki ei myöskään tartu maskiin! Hitokseen nerokasta. Heitin tämän vintageaarteen rodeen (tuoksu oli sen verran alkoholinen/kummallinen, että ei varmasti enää ollut kunnossa) ja *ostin uuden tilalle ja nyt olen kuukauden päivät käyttänyt sitä päivittäin.

*Clarinsin Beauty Flash Balm on vakiokäyttötuotteeni, ollut sellainen jo vuosia. Kosteuttava primerin tyyppinen voide, joka ei rullaudu minkään meikkivoiteen alla ja kosteuttaa ihoa pitkään. Luottopakki.

*L’Oréalin Bambi Oversized Eye -ripsiväri (saatu) oli todella mieluisa! L’Oréal kyllä taitaa nämä ripsarit. Bambilla sai tuuheat, viuhkamaisesti erotellut ripset. Tämän laitan mieleen uusintaostosta varten. Oon tosin kovin mieltynyt nyt erilaisiin 38-ripsareihin koska niiden poisto lämpimällä vedellä on niin helppoa eikä vaadi yhtään sy-ihon hankaamista, mutta silti. Kyllä me joskus vielä Bambin kanssa kohdataan.

Skincity Skincaren Safe Protecting Deodorant (saatu) oli ihan ok, hyväntuoksuinen ja suht tehokas, mutta kuivui aika hitaasti. Muuten oikein hyvä. Plussaa kevyestä pakkauksesta! En tosin löytänyt tätä enää Skincityn sivuilta, outoa!

V10 Plus All In One Gel (saatu) on geelimäinen kosteutusvoide, joka tuntuu koostumukseltaan niin kevyeltä että olin varma ettei tää riitä mun iholle alkuunkaan, mutta mitä vielä. Aivan älytön kosteutusteho! Sopi myös mainiosti meikin alle.

Ens kerralla sitten jotain muuta kuin roskia!

Peeäs joko siellä on hirvee joulustressi? Mulla on vähän, koska työt kasaantuu, valmistelut puuttuu ja päivät pakenee käsistä. Miten hitossa ens viikolla voi olla jouluaatto, kun justhan oli vasta itsenäisyyspäivä?! Miks tää loppuvuosi on aina tämmöstä?? Meen hengittämään paperipussiin. Mo.

Kurkkasitko jo nämä?

1 kommentti

  1. Noi V10 Plussan geelimäiset tuotteet on aivan ihania. Ei ikinä uskoisi, että niin kevyen tuntuinen tuote voi olla niin kosteuttava. Multa loppui juuri Ziajan mangon tuoksuinen vartalokuorinta ja ostan taatusti uuden pänikän, siinä määrin huumaava tuoksu siinä on <3

Vastaa