Kicks Skincare Calendar 2021 – kannattiko?

Ansaintalinkit merkitty tähdellä. 

Joulukuu on ohi ja on aika ruotia hankkimani joulukalenterin sisältö! Tänä vuonna mulla oli maltillisesti vain yksi joulukalenteri ja valintani kohdistui (naurettavan pitkän vatvomisen jälkeen) Kicksin ihonhoitokalenteriin. Kicks teki myyntiin myös meikkituotteisiin painottuvan kalenterin ja vaikka senkin sisältö kuulosti tosi kiinnostavalta, ajattelin että mulla on enemmän käyttöä ihonhoidolle. Meikit kuluu lopulta tosi hitaasti (varsinkin tässä mun nykyisessä arjessa jolloin esim. luomivärejä tulee käytettyä joskus ja jouluna), mutta ihonhoitotuotteiden kulutus on ihan eri levelillä.

Kicks Skincare Calendar maksoi 149,90 euroa, ja koska mulla oli käytössäni kanta-asiakkaan etuseteli, sain alea ostoksestani ja maksoin kalenterista reilut 112 euroa.

Naamioita tuli kolme, kuorintoja yksi. Onneksi ei enempää, sillä en ole kovin tehokas naamioiden käyttäjä. BeautyActilta tuli yönaamio, Peter Thomas Rothilta ihoa uudistava entsyyminaamio ja Glamglow’lta klassikko, todella suosittu  *Supermud Clearing Treatment. Glamglow’n tuote oli muuten jouluaaton luukussa, itse olisin kyllä arvottanut siihen luukkuun jotakin muuta. Terveisin naamioangstaaja :D Kuorintaosastoa edustaa BeautyActin hedelmähappokuorinta. Plussaa tästä, on kiva kokeilla tällaista kuorivien rakeiden sijaan.

Vartalotuotteita tuli kolme. Mon/Sun -merkin *Sunday Sublime -vartaloseerumi ilahdutti, sillä oon vasta ihan viime aikoina tajunnut tuotteiden kerrostamisen hyödyt myös vartalolla. Kasvoille sitä tajuaa kyllä kerrostaa erilaisia tuotteita, mutta vartalon iho jää jostain syystä helposti paitsioon. Olen käyttänyt nyt jonkin aikaa toisen merkin vartaloseerumia ja sen päälle vartalovoidetta, ja kuiva ihoni hyötyy siitä selvästi! Tää tulee siis aivan takuulla käyttöön, etenkin näin talvella, kun iho on tosi kuiva ja kutiava.

Vartalovoiteet olivat vähän vähemmän mieluisia. *SOL de Janeiron Brazilian Bum Bum Cream on aivan hullun suosittu (se valittiin mm. Kicksin Beauty Awardseissa viime vuoden parhaaksi vartalonhoitotuotteeksi) ja käytännössä jo kulttimaineessa, mutta itse en pidä sen makeasta tuoksusta. Lienen vähemmistössä. Sama ongelma mulla on tuon Nuxen vartalovoiteen kanssa, se nimittäin tuoksuu hunajalle eli mun mielestä tunkkaiselle.

Skin Treatin deodorantti on mulle uusi tuttavuus (kuten koko merkkikin) ja kokeilen sitä mielelläni. Mon/Sunin yökäyttöön tarkoitettu käsivoide on myös erittäin mieluisa ja tarpeellinen tuote, puhumattakaan *Skin Treatin kuorivasta jalkavoiteesta!! Kuorinnasta vastaa hedelmähapot, eli tuotetta ei tarvitse pestä jaloista pois. Mun kantapäät on taas ihan törkeässä kunnossa, joten saa nähdä pystyykö Skin Treatin jalkavoide ihmeisiin…

Sitten kasvotuotteisiin! BeautyActin C-vitamiinia sisältävä, ihoa kirkastava kasvovesi kuulostaa erittäin kiinnostavalta. Emma S. -merkin kasvoputsari on vaahtoava, ja todennäköisesti mulle turhan kuivattava, mutta kakkosvaiheen putsarina voisi toimia.

*Originsin Ginzing -silmänympärysvoide on mulle tuttu tuote, olen yhden purkin aikoinaan käyttänyt ja tykkäsin kovasti! Meikin alla toimii tosi hyvin. IT Cosmeticsin Confidence in a Cream on kovasti kehuttu tuote ja voin reilun viikon käyttökokemuksella yhtyä kehujien kuoroon. Otin voiteen mukaan joulureissulle ja se osoittautui tosi toimivaksi. Paksu koostumus hellii pakkasen kurittamaa kuivaa ihoa, mutta toimii silti meikin alla moitteettomasti. Ah!

BeautyActin hyaluronihappopitoinen *HydraRepair Melting Cream kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja kunhan lopuillaan oleva kasvovoiteeni loppuu, korkkaan tän heti käyttöön.

BeautyActin silmänalysnaamioita tuli 3 pussia samasta luukusta. Silmänalusnaamioita käytän säännöllisesti, joten olin näistä kovasti hyvilläni!

Seerumeita tuli neljä erilaista, ihanaa!!! *Skin Treatin seerumi on C-vitamiinipitoinen, suunnittelen tätä yökäyttöön muutaman kerran viikossa (iho saattaa ärtyä liiallisesta C-vitamiinituotteiden käytöstä), mutta katsotaan miten naama tähän reagoi. Estée Lauderin *Advanced Night Repair on klassikko isolla K:lla, joten kiva päästä viimeinkin tätä kokeilemaan. Plussaa näppärästä matkakoosta! Seerumeita on tosi harvoin matkakokoisina.

Elizabeth Ardenin seerumikapselit on ihania ja kalenterista tupsahti *hyaluronihapposeerumikapselit, jota en olekaan vielä kokeillut! Mulla on tällä hetkellä käytössä ne peruskapselit, mutta nuukuuttani olen jotenkin säästellyt niitä :D nyt pitää ottaa ne käyttöön, että pääsen näihin hyaluronihappokapseleihin pian käsiksi. Lancômen Advanced Génifique taitaa sekin olla jo klassikko, enkä tätäkään ole kokeillut aiemmin.

Clarinsin Beauty Flash Balm on kuulunut mun vakiotuotteisiin jo vuosia. Se on meikinpohjustustuotteena luottopakki, joka sopii kaikkien meikkivoiteiden alle lisäkosteutukseksi. Musta kyllä tuntuu että tää tulee jokaisesta joulukalenterista joka vuosi :D

*Dsquared 2Wood oli kalenterin suurin yllättäjä. Pyörittelin jo silmiäni nähdessäni luukussa hajuveden, koska mun kokemus joulukalentereiden hajuvesistä on 100-prosenttisesti huono. Tarjolla on aina ollut jotain Black Opiumia tai muita raskaita, vahvoja ja mulle epätyypillisiä tuoksuja. En ollut koskaan kuullutkaan Dsquaredista ja odotin jotain kissanpissatuoksua, mutta 2Wood onkin älyttömän hyvä! Niin hyvä, että ostin täysikokoisen pullon niin että pätkähti. Mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan!

*Budgien Smoosh Rosehip Melt -huulivoide on vielä korkkaamatta, mutta tulee tarpeeseen tämäkin. Plussaa pakkausmuodosta, jossa huulivoidetta ei tarvitse kaapia sormin, sekä siitä että voide sisältää sheavoita!

*MACin Fix+ -suihke täysikokoisena aiheutti hihkuntaa. Mähän rakastan kaikkia kosteussuihkeita ja Fix+ on oikein monikäyttöinen sellainen, toimii sekä meikin alla että päällä, ja lisäksi sitä voi käyttää meikkauksessa mm. siveltimien kostuttamiseen, jos haluaa vähän intensiivisempää sävyä luomiväreihinsä.

Kalenterin tuotteista peräti 12 oli täysikokoisia, ja loputkin hyviä matkakokoja. Itse ihan toivonkin joulukalentereista matkakokoja, sillä reissaan jonkin verran sekä työn puolesta että vapaa-ajalla. Mulla on matkakokoiset tuotteet erillisessä laatikossa, ja poimin sieltä aina reissuille mukaan tarvittavat tuotteet. Sitäpaitsi jos kaikki purnukat olisivat täysikokoisia, niiden poiskäyttämiseen menisi vuosia.

Arvostan kovasti sitä, että kalenterissa ei ollut lainkaan sälätuotteita eikä pussinäytepotaskaa. Plussaa myös siitä, että suihkugeelit, käsisaippuat ynnä muut pseudo-ihonhoitotuotteet puuttuivat, ja kalenteri keskittyi nimensä mukaisesti oikeasti ihonhoitoon. Tykkäsin myös siitä, että kädet, jalat ja vartalo oli myös huomioitu, mutta ne eivät kuitenkaan olleet yliedustettuna. Kalenterissa oli melko runsaasti Kicksin omia merkkejä (BeautyAct, Mon/Sun ja SkinTreat), mikä oli toki odotettavissakin, mutta oli kiva että muitakin brändejä löytyi. En usko että olisin ostanut kalenteria, jos siinä olisi ollut vain paria merkkiä Kicksin omasta tuotannosta.

Kalenterin hinta oli sisältöön nähden minusta oikein kohtuullinen (etenkin alekupongilla!) ja olen aivan älyttömän tyytyväinen kalenteriin kokonaisuutena. Hutituotteita oli vain pari, ja nekin lähinnä omien tuoksumieltymysteni vuoksi (Brazilian Bum Bum Cream ja Nuxe). Oikeastaan sanoisin, että Kicksin kalenteri on kokonaisuutena paras mun kaikista tähänastisista joulukalentereista! Aika kova väite, tiedän. Mitä mieltä te olette? Ja olitteko tyytyväisiä omiin kalentereihinne?

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

 1. Olisin tykännyt tästä muuten, mutta en käytä noita non-crueltyfree -merkkejä ja niiden takia en Kicksin kalentereita harkinnut. Mulle olisi siis ollut mieluisampi just sellanen missä olisi pelkästään niitä Kicksin omia merkkejä :D En lopulta ostanut mitään kalenteria, mikä on varmaan ihan hyvä kun ajattelee jo olemassa oleviakin varastoja. Toi jalkojen happokuorinta meni kyllä heti ostoslistalle, haluan testata! Mulla on samalta merkiltä kropalle joku vastaava happo-/entsyymikuuorinta josta tykkään (aina kun muistan käyttää).

  1. Ah, no se toki rajaa sitten vaihtoehtoja! Happo- ja entsyymikuorinnat on kyllä hyviä, en tiedä miten en ole tajunnut niitä käyttää muualla kuin kasvojen alueella….

 2. Tää oli yksi kalenteri, jonka availua seurasin mielenkiinnolla ja jossa olisi ollu itsellekin monta kivaa tuotetta testattavaksi ja takuuvarmoja suosikkeja! :) Kaksi muuta kalenteria, jotka aiheutti ihastuneita (ja kateellisiakin?) huokailuja oli Stockan kalenteri ja MACin kalenteri :)

  Mulla oli Skincityn kalenteri ja olin siihen lopulta erittäin mälsistynyt. Täysikokoisia tuotteita oli vain muutama, säläosasto oli mukana ja naamioita oli peräti muistaakseni viisi plus tosi monessa tuotteessa (naamiot, seerumit, voiteet) oli mukana kuorivia ainesosia, jotka ei ihan mun hyperpigmenttiselle ja herkälle iholle oo kovinkaan hyvä juttu aina.

  1. Jooooo Stockan ja Macin kalenterit vaikutti kyllä tosi hyviltä, olisin ollut tosi tyytyväinen niihinkin!

   Täytyy sanoa, että olen valitettavasti samaa mieltä tuosta Skincitystä. Odotin siltä kyllä enemmän. Tosi turhauttavaa että yksi tuoteryhmä on noin yliedustettuna!

 3. Tässä oli kyllä kiva sisältö ja hintaansa nähden mukavasti noita arvokkaampiakin merkkejä! IT Cosmeticsin Confidence in a Creamin ostin just täysikokoisena, kun se on varsinkin näin talvella aivan ihana. Ja tietenkin se oli mojovassa alessa ja samalla tuli mukana muutama minikokoinenkin tuote testattavaksi. Parasta aikaa vuodessa on joulun jälkeinen aika, kun lahjapakkaukset on -50% :D Sellon Kicksissä oli erilaisia noita Ardenin kapseleita kans puoleen hintaan, mutta en mitenkään pystynyt perustelemaan enää yhdenkään ihonhoitotuotteen hankkimista itselleni, vaikka ovatkin ihania.

  Olen muuten varmaan ainoa, joka ei ole koskaan nuuhkinut tuota Bum Bum Creamia, mutta jos sä et tykkää siitä niin tuskin on munkaan juttu. Ja tietenkin tuo kalenterissa tullut aivan vieraan merkin tuoksu alkoi myös kiinnostaa:D Iskin kyllä jo nokkani kevään Marc Jacobseihin ja seuraava tuoksu taitaa tulla sieltä, mutta pitää tutustua tuohonkin.

  1. Parin viikon käytön perusteella oon samaa mieltä, IT Cosmeticsin voide on ihana!

   Se Bum bum cream on tuoksultaan makea ja raskas joten tuskin on sunkaan cup of tea..

Vastaa