4 x hyvä L’Oréalin tuote

Saadut tuotteet merkitty erikseen.
Mainoslinkit merkitty tähdellä.

Tänään tarjolla on neljä tuotetta, jotka ovat löytäneet pysyväisluonteisen paikan ailahtelevaisessa kosmetiikkavalikoimassani. Pysyväisluonteisella tarkoitan sitä, että tulen erittäin suurella todennäköisyydellä käyttämään nämä loppuun, koska kaikki ovat vallan mieluisia. Sattuivatpa kaikki vielä olemaan L’Oréalin tuotteita, joten postauksen aihe syntyi kuin itsestään! Kolme näistä ovat uutuuksia, yksi jo pitkään valikoimassa ollut.

Otetaanpa ihonhoitopuoli ensin: tämä *Hydra Genius -sarjan Aloe Water on ollut valikoimassa jo kauan (toivottavasti on muuten edelleen, en ole tarkistanut) ja ostin tän aikoja sitten jonkun bloggaajakollegan suosituksesta. Aloe Water jäi kuitenkin aina joidenkin eksoottisempien hoitovesien jalkoihin ja vartoi avaamattomana kaapissani todella kauan. Nyt muuton yhteydessä päätin että kunhan Huxley loppuu, on viimein Hydra Geniuksen vuoro. Ja onhan tämä hyvä! Tässä Aloe Waterissa on todella paksu koostumus, sellainen seerumimainen, joten jos et jaksa kerrostaa 7 kertaa vesimäisiä tuotteita ihollesi niin tämä voisi olla sun juttu. L’Oréalin ideana tässä tuotesarjassa on, että Hydra Genius -tuotteita voisi käyttää jopa kasvovoiteen tilalla, sillä kyseessä on ”liquid moisturizer”. Itse miellän tämän kuitenkin essenceksi eli hoitonesteeksi, mutta olen jopa pohtinut, että korkkaisin toisenkin hoitoveden ja siirtäisin Aloe Waterin seerumin tilalle ihonhoitorutiinissani. Uskoisin sen toimivan siinäkin roolissa juuri koostumuksensa vuoksi. Tuotteessa on mun mielestä ihanan raikas tuoksu, mutta se on melko voimakas, joten ota se huomioon mikäli et halua kasvoille kovin tuoksuvia tuotteita. Hydra Genius Aloe Water tuntuu iholla todella kosteuttavalta ja hyvältä, ja imeytyy nopeasti.

*Revitalift Filler + Hyaluronic Acid Serum(saatu tuote) on koostumukseltaan sitten päinvastainen, eli todella vesimäinen, vaikka kyseessä on seerumi. Seerumissa on mojovat 1,5% hyaluronihappoa, ja tuotekuvauksen mukaan se tekee ihoa täyteläisemmäksi, kosteuttaa, ja siten saa ihon näyttämään sileämmältä. Olen tykästynyt älyttömästi seerumin nopeaan imeytymiseen, kosteutustehoon sekä kerrostettavuuteen. Hydra Geniuksen ja Revitalift Fillerin yhdistelmä on mahdollistanut sen, että voin käyttää tosi kevyttä ja ohutta päivävoidetta ilman ihon kiristelyä, ja voin pitää töissä maskia ilman että naama kuivuu kasaan ennen ensimmäistä kahvitaukoa. Tuotteessa on miellyttävä, melko mieto tuoksu.

*Skin Paradise Tinted Water Cream (saatu) heilahti ensikokeilulla kesäajan suosikkimeikkivoiteekseni, etenkin kun onnistuin ostamaan Bare Mineralsin Complexion Rescuesta jonkun kummallisen maanantaikappaleen (siitä lisää joskus toisessa jaksossa). Skin Paradise Tinted Water-Cream muistuttaa monelta osin Complexion Rescueta: se on kosteuttava ihon pikakaunistaja, joka sulautuu ihoon täydellisesti, tasoittaa ihonsävyn, antaa kuulaan ja luonnollisen lopputuloksen, on koostumukseltaan kevyt ja voidemainen…Skin Paradisessa on lisäbonuksena SPF 20, jossa se häviää Complexion Rescuelle (siinä suojakerroin on 30). Rasvoittuvan ihon tuote tämä ei missään nimessä ole, sillä ymmärrettävästi ohut, kosteuttava ja kuulas meikkipohjatuote ei ole se pysyvin mahdollinen. Olen myös surukseni huomannut ettei Skin Paradise kestä maskin käyttöä vähääkään, mutta niinä päivinä kun haluan kevyen ja luonnollisen meikin eikä maskia tarvitse pitää, Skin Paradise on valintani.

*Bambi Over-Sized Eye (saatu) lähti kokeiluun Tony Molyn pandaripsarin loputtua. Lähtökohtaisesti jos ripsarissa lukee Bambi tai jotain siihen liittyvää, olen kiinnostunut. Usein sillä viitataan viuhkamaiseen, tuuheaan lopputulokseen ja sitähän minä haluan. Bambi onkin erittäin käypä yksilö! Ripsistä tulee näyttävät, erotellut ja silti tuuheat. Harja on siro ja muotoilultaan viuhkamaista ripsien muotoa tukeva. Ainoa miinus tulee poistamisesta: bambi kyllä lähtee pois ihan yhtä iisisti kuin muutkin ripsarit, mutta ehdin niin tottua 38-ripsareihin kesän aikana, että nämä tavalliset veteen liukenevat tuntuvat nyt ihan kummallisilta :)

Siinä nyt neljä hyvää ja kaunista! Löytyykö samanmielistä hymistelyä tai eriäviä mielipiteitä sieltä ruutujen toiselta puolelta, vai oliko joku/jotkut näistä aivan uusia tuttavuuksia?

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelin- ja muiden kulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa