Takykardia

Ensinnäkin, suuri kiitos arvontaan jo osallistuneille ja kaikille teille ihanille ihmisille, jotka niin kivoja kommentteja olette arvontapostaukseen jättäneet. Tuli hyvä mieli :) Uusille kävijöille tiedoksi, että arvonta siis jatkuu 25.11. saakka!

Korkkasin tässä päivänä muutamana ensimmäisen Nubarin lakkani. Kyseessä on Jellybeans-kokoelman Cherry. Nappasin sen Kynsikoristekirppikseltä. Lakan nimi on jokseenkin harhaanjohtava, koska kirsikkaa tuo väri ei ole nähnytkään, lähinnä mieleen tulee tomaattikeitto. Pidän sävystä kovasti, se ei ole yhtä jyrkkä kuin tumma punainen, mutta ei myöskään yhtä räikeä kuin oranssi.

nubar cherry

Cherryä piti sutia kolme kerrosta kunnon peittävyyden aikaansaamiseksi. Koostumus on jotain jellyn ja cremen välimaastosta. Koristeluiksi _yritin_ tehdä tyyliteltyä sydänkäyrää, mutta lopputulos muistuttaa lähinnä krapula-aamuna tehtyä silmänrajausta.

ekg nail art

Vasen käsi oli kohtuullinen verrattuna oikeaan. Sanotaanko vaikka niin, että kamera ei varsinaisesti rakastanut sitä. Jätin suosiolla kuvaamatta.

Manikyyrin kruunasi erään lapsen kommentti nimettömän sydämestä: ”onko tuo pylly?” Jep jep. Kynnet kohtasi poistoainepullon suhteellisen nopeasti :D

Translation: Nubar Cherry and a desperate attempt to do ”electrocardiogram” on my nails. Trust me, this is pretty good compared to my right hand…

Kurkkasitko jo nämä?

6 kommenttia

Vastaa