Hylättyjä lakkoja pelastamassa

Lukekaa tämä ensin. Papun hylättyä julmasti Color Clubin Glitter Wonderlandin, ei minulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin pelastaa tuo pieni raukkaparka uuteen kotiin. Saisinkohan starttirahan uudelle yritykselle, jos perustaisin kynsilakkojen vanhainkodin? Alkaa nimittäin näyttää siltä, että kynsilakkakokoelmani täydentyy jatkuvasti Papun hylkäämillä lakoilla :D

 color club glitter wonderland bottleshot

Color Clubin Glitter Wonderland on uudesta Winter Affair -talvikokoelmasta. Muistuttaa pullossa kovasti CC:n Wild at Heartia, mutta tässä ei ole holoefektiä, vaan moniväristä kimallusta.

Papu on oikeassa siinä, että lakan levittyvyydessä ja etenkin peittävyydessä on kovasti parantamisen varaa. Mulla on kuitenkin sen verran pienet kynnet, ettei levittyvyys muodostunut kovin suureksi ongelmaksi, enkä menettänyt hermojani vaikka kolme kerrosta tätä jouduinkin sutimaan.

color club glitter wonderland

Glitter Wonderland kuivuu erikoisen himmeäksi, mutta ei kuitenkaan ole mattalakka. Kuvissa ei ole päällyslakkaa ollenkaan.

Jossain mielenhäiriössä lätkäisin lakan päälle päällyslakan sijaan flakien, mikä tehokkaasti pilasi koko manikyyrin. Wasting Lifestyle – kun mikään ei riitä.

Yh. Ei hyvä. Oon muuten käyttänyt Sephoran flakie-lakkaa jo puoli pulloa, ja nyt vasta huomasin että onhan sillä nimikin, vaikka muuta väitin. Pullossa lukee Purple Jewellery. Samoin Sephoran kultaglitterlakalla on nimi, Gold Fever nimittäin. Tarkkasilmäisyys ei ilmeisesti ole yksi mun vahvuuksista…

Translation: Papu, a fellow blogger, abandoned this beautiful polish so I had no choice but to rescue it. Color Club Glitter Wonderland is very pretty but I kinda understand why Papu let it go. Glitter Wonderland requires at least 3 coats to make it opaque and it’s formula leaves room for improvement, but I still like it. Too bad I ruined this manicure by putting Sephora’s Purple Jewellery -flakie on top of it. Oh well.

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. On se nätti täälläkin:) Mulle on päätynyt myös aika monta Papun hylkyä, mä odotan suurella mielenkiinnolla esim. Colorblindin pääsyä kynsille Papun inhottua sitä syvästi:D :D

  Enkä nyt sanoisi, että noi pilalle meni lastuista, mutta lakka toimii kyllä ilman koristelujakin:)

 2. Mun mielestä tuo flakie näyttää ihanalta tuossa, se suorastaan rakastaa Glitter Wonderlandia :D Löysin jostain syystä nyt vasta eka kertaa tänne, mutta jään ehdottomasti seurailemaan! Sulla on niin ihana tapa kirjoittaa ja ilmaista asioita, ja kuviakin kelpaa katsella ;)

  1. Minä en vaan jotenkin kestänyt tuota violetin ja vihreän yhdistelmää, mikä tuli esiin tietyssä katselukulmassa :D Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa joukkoon värikkääseen! :)

 3. Hih, meikäläiselle myös on kotiutunut monen monta Papun hylkimää. :) Nyt vasta löysin sun blogin (missä tynnyrissä määkin oon kasvanu?) ja jatkossa aion myös seurata. :D

 4. Hahaa :D Musta alkaa tuntua, että olen melkoinen diileri, kun tänne nyt kokoontuu porukkaa kertomaan, että kaikki on pelastaneet mun hylkiöitäni.. Ups! :D Mutta hyvä että et ilmeisesti kadu tätä pelastustehtävääsi, vaikka lakka vähän hankala olikin. Mulla se teki muistaakseni huonon peittävyyden lisäksi myös sen, että eka kerros lähti liukumaan pois, kun laitoin toista kerrosta. Ärh! Vaan kaunis se on, ehdottomasti. Eikä musta toi hippulakka lainkaan pilaa sitä :)

  1. Mitä me kynsilakkahullut tekisimmekään ilman sinua! :D Hyvä että näyn olevan vähemmistössä hippulakan rumuuden suhteen, mutta vihreä ja violetti….yhhh.

   1. Joo, se noissa hippulakoissa on ärsyttävää, että välillä ne näyttää tosi hyvältä jonkun lakan päällä kun katsot suoraan niitä kynsiä, mutta viistosti katsoessa näkyykin sitten jokin toinen väri joka ei sovi yhtään siihen alla olevaan lakkaan. Ja itse asiassa sepä taitaa kyllä melkein aina olla toi sama samperin vihreä :D

    1. No nii-in! :D Mulla on sama ongelma duochrome-lakkojen kanssa. Aina se iänikuinen vihreä sieltä vilkkuu, yleensä liikaa.

 5. Täytyy sanoa että tuo flakien lisäys musta vasta jotenkin teki näistä kynsistä jotain. :D Mä siis tykkään! Ihan huiput.

Vastaa