Essie Leggy Legend Swatches & Review

Seuraava syyskokoelma on vuorossa ja tällä kertaa se on essien! Essien syksykattaus on nimeltään Leggy Legend ja se sisältää kuusi lakkaa. Niistä kolme on yhden kerroksen ihmeitä. Toistan: kolme. Nään leimauskokeiluja lähitulevaisuudessani! Kuten aina, swatcheissa olen käyttänyt alus- ja päällyslakkaa, yhden kerroksen kutakin.

Here’s another Fall collection and it is from essie! The collection is called Leggy Legend and it consists of six polishes, three of which are one coat wonders. Yup, you heard me! I see a bunch of stamping experiments in my near future! All my swatches include base and top coat and also I have the wider European brush in my essies.

.
.
.
.
.
.

Kokoelman nimikkolakka Leggy Legend on mehevän pronssinen lakka pinkillä shimmerhipulla. Suorassa valossa lakka nojaa enemmän oranssinsävyihin ja varjossa taas vihreämpään suuntaan. Leggy Legend on yksi näistä yhdellä kerroksella peittävistä lakoista. En ole ollenkaan tottunut lakkaamaan vain yhtä kerrosta, joten osaa kynsistä hieman paikkailin toisella kerroksella jottei kynsille jäänyt läpikuultavampia kohtia. Koostumus on tosi hyvä ja jämäkkä, ei valu kynsinauhoille.

Leggy Legend is a saturated bronze with pink shimmer. In direct lighting it looks more orange-toned but in the shade it’s much more green-toned. Leggy Legend is one of these OCWs I mentioned earlier although I used two coats in some nails because I’m not used to OCWs and some of the nails had less opaque patches here and there. The formula was excellent.

.
.
.
.

Frock’n Roll on violetinruskea lakka essielle ominaisilla isoilla shimmerhipuilla terästettynä. Koostumus on aivan käsittämättömän täydellinen ja lakka on mahdottoman kaunis. Mutta ei siinä vielä kaikki: kuvassa kynsillä on vain yksi kerros lakkaa!

Frock’n Roll is a dark brown with strong plum undertones. The formula is just perfection and the polish itself is so beautiful I can’t even deal. But the good aspects don’t end there – I used only one coat in this swatch and the result is fully opaque!

.
.

With the Band on rusehtava, tiilenpunainen creme. Kuva ei ole valitettavasti ihan sataprosenttisesti oikean sävyinen, tosielämässä sävy on vähän marjaisampi. Tykkään tästä aivan älyttömästi! Koostumus on kertakaikkisen loistava, ei mitään huomautettavaa. Sävy on tyylikäs ja trendikäskin. Kuvassa kaksi kerrosta.

With the Band is a brownish brick red creme. My pic isn’t totally color correct unfortunately. The polish is actually a bit more berry toned than it appears here. Anyway, I LOVE this elegant shade and the formula is again perfect. This is two coats. 

.
.

In the Lobby on hyvin tumma luumunvioletti jelly. Lakka levittyy vähän epätasaisesti ja on aika ohutta, joten päädyin kolmeen kerrokseen. Valuu helposti kynsinauhoille. Kaunis syksysävy, joskin aika nähty sellainen, ja todella kiiltävä ilman päällyslakkaakin.

In the Lobby is a dark plum jelly. It applies a bit uneven so I ended up using three coats. Pretty shade but a bit…meh. It dries really shiny though, even without top coat. 

.
.
.
.

Bell-bottom Blues on harmahtava, murrettu tummansininen lakka, jonka shimmer vaihtaa sävyä sinivihreästä violettiin. Shimmer elostelee pullossa kovasti, mutta tyyntyy kynsille päästyään ja lopputulos kynsillä olikin ihan erilainen kuin pullon perusteella oletin. Hyvä niin, koska pullon perusteella en tästä aluksi innostunut. Koostumus on uskomattoman hyvä, tämäkin peittää yhdellä kerroksella. Osaa kynsistä jälleen hieman paikkailin toisella kerroksella.

Bell-bottom Blues is a dusty navy blue with teal-to-purple shimmer. Duochrome shimmer is a lot more visible in the bottle than on the nail but in this case I actually like it more that way. The formula is again perfect and this is also a one coat wonder.

.
.

Color Binge on todella kirkas oranssiin taittava pinkihtävä punainen jelly. Okei, tällaista sävyä en muiden lakkojen perusteella olisi kyllä osannut odottaa! Sävy näyttää välillä pinkimmältä ja välillä oranssimmalta ja on niin hurjan kirkas, että moni neonlakkakin jää kakkoseksi, vaikkei tämä neon olekaan. Koostumus on helppo ja vaivaton, kuvissa kaksi kerrosta. Koska tämä on jellylakka, kynsiraja jää vähän kuultamaan läpi kahdella kerroksella, mutta kolmas olisi todennäköisesti tuonut kokonaan peittävän lopputuloksen.

Color Binge is an orange-leaning pinky red jelly. This is a color I didn’t expect to see in a Fall collection! Color Binge looks more orange or pink depending on the lighting. It’s so bright that many neon shades pale in comparison to this. Since this is a jelly there is some VNL after two coats but I’m pretty sure it would be fully opaque with three. I used two coats here. 

.
.

Kokoelma yllätti minut positiivisesti. Moni sävy oli paljon hienompi kynsillä kuin pullossa. Kokoelmassa on selkeä syksylinja, mutta joukossa on myös yllättäjiä. Lakkojen koostumus on aivan käsittämättömän hyvä ja oikeastaan ainoa sävy mistä en niin välittänyt, oli luumunvioletti In the Lobby. Sävy on tuikitavallinen ja koostumus ei ollut yhtä hyvä kuin muissa. Kaikki muut ovat kyllä ilman muuta hankkimisen arvoisia. Mitä ajatuksia kokoelma teissä herättää?

Ja hei, Sugar High’n puolelle naputtelin tänään jutun hiusvärin ylläpidossa auttavista tuotteista. Käykää kurkkaamassa se täällä!

(Lakat saatu.)

I’m pleasantly surprised by this collection. Many of the shades are much more interesting on the nail than in the bottle. The formula in these is mond-blowingly good. The only shade I would pass is In the Lobby, just because the shade isn’t that interesting and the formula isn’t as amazing as in the rest of them. But what do you think?

Polishes are press samples.

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Aivan ihania swatcheja ja lakkoja <3 Innostuin erityisesti nimikkolakasta, Leggy Legend saattaisi näyttää syksyn saapuessa aivan ihanalta auringonvalossa ! Tai tuo Frock’n Roll… *kuola valuu*

 2. Frock’n Roll :o Rakkautta<3 Tulispa nää myyntiinkin johonkin että pääsisi harrastamaan sitä epätoivoista kerään kaikki syliin- alan miettimään järjellä- palautan kaikki paitsi yhden – rituaalia :D Oon miettinyt että miksi tehdä tollainen In the Lobby kun voi tehdä samanvärisen yhdellä kerroksella peittävän?!

  1. Nää on kaupoissa varmaan ihan näillä näppäimillä, oon nähnyt parissa kaupassa jo Leggy Legend -kyltin essietelineessä! Eli ala valmistautumaan rituaaliisi :D

   Hmm mä en tiedä, jostain syystä toi luumunvioletti sävy on sellainen, että tosi moni niistä vaatii sen kolme kerrosta :/

 3. Olisi halunnut tuon luumunvärisen, koska mulla ei ole ihan sen väristä vielä. Mutta en kyllä tykkää lurusta koostumuksesta. Frock’n Roll on kyllä oikein kaunis myös =)

  1. Onneks tuommosta sävyä löytyy monesta muustakin kokoelmasta :) Frock’n Roll on ehdottomasti kyllä ostamisen arvoinen, ihan jo leimaustarkoituksessakin!

 4. Mahtiswatchit! Näyttää super-hyviltä. Frock’n Roll vei nyt kyllä mun sydämen, tulee ehkä pakkohankinta siitä. <3

Vastaa