Viininpunaista samettia

Heti alkuun teknisiä ongelmia: kuulin useammalta lukijalta, että mun postaukset ei päivity Bloggerin lukulistalle ollenkaan tai tulevat sinne viiveellä. Mä ihmettelinkin että oudosti liikenne Bloggerista blogiin on vähentynyt…eihän se ihme ole jos postaukset ei kaikilla näy. En tiedä mitä tehdä, koska WordPressin asetuksista ei yllättäen löytynyt vaihtoehtoa ”Bloggerongelmat”. Ilmoitelkaa korjaantuuko asia lähipäivinä vai pitääkö mun etsiä käsiini joku joka osaa auttaa.

Mutta sitten lakkajuttuihin: Illamasquan Charisma on ihan oivallinen syksylakka. Odotin sen korkkaamista hyvän tovin, koska ostin sen joskus keväällä enkä innostunut käyttämään moista sävyä keväällä tai kesällä. Pyörittelin pulloa joskus myyntiaikeissakin käsissäni, mutta onneksi tulin järkiini.

Illamasqua Charisma
Illamasqua Charisma

Kuvat on jo jokunen aika sitten otettuja, nimetön näyttää kummallisen vinolta koska siinä on paksu paikka. Ranskassa tuo kynsi sitten räsähti poikki kuitenkin, joten turhaanpa paikkasin…

.
.

Charisman väri on niin mehevä että hyvä kun ei kuola valu. Syvä viininpunainen, jossa on mukana moniväristä, pääosin kultaista hienojakoista shimmeriä. Shimmer on niin pientä, että se ei niinkään näy selkeinä kimallusnökkösinä vaan luo jotain ihmeellistä moniulotteisuutta sävyyn, sellaista jota ei millään saanut kuviin vangittua.

.
.

Laatu on sitä parasta Illamasquaa. Lakka levittyy kuin itsestään ja peittää kahdella kerroksella.

.
.

Koristeena vähän outoja, liukuvärjätyn näköisiä kiekuradecaleja, jotka ois saaneet olla vähän isompia kyllä. Eivät sentään sulaneet päällyslakkaan, onhan sekin jotain!

.
.

Mulla olis teille kaikenlaista kerrottavaa ja näytettävää, mutta tätä kirjoittaessani kello on puoli yksi yöllä, kynnet on lakkaamatta, koirat käyttämättä ja mä hädintuskin pysyn hereillä. Lykkään pitempiä jaaritteluja nyt suosiolla johonkin toiseen päivään :)

Sen kyllä vielä kysäisen, että onko teillä Illamasquaa ja mistä ootte niitä hankkineet? Kysyn siksi, että merkkiä näkee tosi vähän kynsiblogeissa mikä on harmi, koska sävyt on hurjan kauniita ja lakat tosi laadukkaita! Se kyllä näkyy tietysti hinnassakin…mutta mä fanitan silti. Onhan niitä alennusmyyntejä onneksi :)

Translation: Illamasqua Charisma is like burgundy velvet. And I mean both in quality and in color. It’s the perfect nail polish for Fall :) Pictured here with two easy coats and some swirly water decals.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Itselläni tämä postaus ei näy Bloggerissa mutta kylläkin Bloglovinissa. Hämärä ongelma…

  Ja aivan ihana lakka! Itse en omista ainuttakaan tämän merkin lakkaa, juurikin siksi etten sitten yhtään tiedä mistä alkaisin moisia hankkimaan. Sääli sinänsä, sillä monet näitä tuntuvat kehuvan. Ja toki se hintakin hieman hidastaa :)

  1. Just näin oon kuullutkin että Bloglovin toimii, Blogilistakin kävijämääristä päätellen, mutta Blogger ei. Vaikea sitä on täältä WordPressin puolelta korjata :(

   Charisma on kyllä mahtava! Omani oon tilannut suoraan Illamasquan sivuilta tai sitten Asosilta :)

 2. Juu ei näkynyt taaskaan Bloggerin listalla tää uusin postaus:o( No, onneksi Facen kautta pysyn kärryillä sun postauksista. Tää viininpunainen on mulle sitten se toinen no,no,no väri :oP Mut nätit kynnet.

  1. Harmi vaan että Facebookin feediä seuraa vaan murto-osa lukijoista :/ oon koko illan googlaillut ja yrittänyt löytää ratkaisua mut en pääse puusta pitkään, eikä IT-tukikaan osaa auttaa..
   Kiitos :) puol vuotta siedätystä blogin taholta niin ehkä sitten jo harkitset viininpunaistakin :D

 3. Tuo Charisma on kyllä upea, jos raaskisin tehdä Illamasqualle tilauksen tuo olisi ehdoton ostos! En tiedä luinko muuten ihan oikein, siirtokuvat saisivat olla ISOMMAT… sun kynsille? Ootko aivan varma? ;)

  Ja joojoo, en ole synnyttämässä.

  1. Onhan näitä Asosillakin, tosin jälleenmyyjän riistohinta ja Illamasquan riistopostarit menee varmaan yks yhteen….

   KYLLÄ! :D Nauratti itteäkin kun kirjoitin tuon lauseen :D mutta tuollaisina nuo kiehkurat jäi jotenkin irrallisiksi, olis pitänyt yltää kynnen reunasta reunaan tai olla paksumpia tai _jotain_.

Vastaa