Spell Polish Unchartered Waters

Voi multichromet, nuo kameraa kiusaavat ketaleet! Kaikkia vivahteita ei millään meinaa saada kuviin ja jos saakin, niin sitten niitä kuvia on kaheksantoistamiljoonaa. Keskimäärin. Tällä kertaa mua kiusasi Spell Polishin Unchartered Waters ja yritettyäni ensin taivutella kättäni epäluonnollisiin kulmiin ja sen jälkeen karsia kuvia vähemmäksi, tein esimiestason ratkaisun ja päätin pitää postauksen vähäsanaisena ja runsaskuvaisena.

Oh multichromes, I have mixed feelings about them: I admire the color changes and then bang my head against the wall trying to photograph the effect. This time the polish in question is Spell Polish Unchartered Waters. I’m telling you, this polish is a tease! It gives out so many colors and then acts shy when in front of the camera. At first I tried to bend my hand in unnatural positions in order to catch the color changes and then struggled with trying to reduce the amount of photos to a reasonable amount. After a while I made an executive decision: less words, more pics. 

Spell Polish Unchartered Waters
Spell Polish Unchartered Waters
.
.

Unchartered Waters näyttää pullossa ihan identtiseltä Escaping Gravityn kanssa, mutta kynsillä erot tulevat paremmin esiin. Escaping Gravityn pohjasävy on tumma sininen, Unchartered Watersin sinivihreä. Toinen dominoiva sävy on sinivioletti. Näiden kahden pääsävyn vuoksi lakassa näkyy poltettua oranssia, oliivinvihreää ja kultaa.

In the bottle Unchartered Waters looks identical to Escaping Gravity, but when applied the differences become evident. Escaping Gravity has an indigo blue base color and in Unchartered Waters it’s teal. Another dominant color is purple and in addition to that there’s burnt orange, olive green and gold.

.
.
.
.
.
.

Koostumus on samanlainen kuin aikaisemmin esittelemissäni Spell Polishin multichromeissa, eli jotenkin tahmea ja paksu, mutta itsekseen tasoittuva. Ohuilla kerroksilla lakka toimii paremmin kuin paksuilla, kuvissa kolme ohutta kerrosta. Koristeena OPI:n I Snow You Love Me -lakasta poimittuja glittereitä.

The formula is identical to the other multichromes I swatched (here and here), a bit viscous but self-levelling. I used three thin coats and added a few glitters from OPI I Snow You Love Me for that extra sumthin’-sumthin’ :)

.
.
.
.
.
.

Tässä taas ne perustiedot: Spell Polishin kaikki lakat on valmistettu käsin ja ne ovat 5-free. Aikaisemmin lakoissa oli voimakas haju, samanlainen kuin vanhoissa ILNP-lakoissa, mutta lakkapohja on vaihdettu tovi sitten eivätkä lakat enää löyhkää :) Nettikauppa löytyy täältä, ja lakkoja myy myös mm. Norway Nails. Kannattaa seurailla myös Spell Polishin Facebook– ja Instagram-tilejä :)

Millaisen multichromen sinä tekisit, jos voisit päättää? Mä haluaisin pastellimultichromeja! Oiskohan se mahdollista? Joku vaaleanpuna-vaalea lila-harmaa -multichrome ois ihana!

(Lakka saatu arviota varten, linkkien klikkailuista tai ostoksista en hyödy.)

Here’s the basic info if you’re not familiar with the brand:  All Spell Polish products are handmade, 5-free and cruelty free. You can shop Spell Polishes on their own websiteThe Nailista Shop and on Norway Nails.  Don’t forget to follow Spell Polish on FacebookInstagram and Twitter :)

This polish was provided to me as a press sample in exchange of my honest review.

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Ooo! Aivan mahtava lakka.
  Pastellimultchrome kuulostaisi kivalta. Mun multichromessa ois keltaista, neonkorallia, persikkaa ja pinkkiä.

 2. Pastellimultichrome olisi muuten aika kova sana! Hienot kuvat olet saanut. Näiden eroja ei kyllä nettikaupan pullojen kuvien perusteella oikein voi päätellä :)

  1. Eikö oiskin?! Käsittämätöntä ettei sellaista oo kukaan vielä tehny! Voihan tietty olla että se on jotenkin mahdoton toteuttaa mutta ehkä vielä joku päivä…:P

   Kiitos kuvakehuista :) Joo, pullossa näyttävät ihan identtisiltä. Oon huomannu multichromeissa myös sellaisen ominaisuuden, että tikulle lakatessa se värivaihtelu ei tuu ollenkaan esiin (sama ilmiö on ollu kaikilla mun multichromeilla merkistä riippumatta). Outoa.

  1. Näitten koristelu on kyllä kieltämättä aika haastavaa, varsinkin tummempien sävyjen, mutta sitten kun multichrome on kynsillä niin ei sitä värivaihtelua vaan voi lakata tuijottamasta :D

 3. Tämä on taas niin hieno, ettei osaa oikein mitään sanoa =) Pastellimultichrome olisi aivan älyttömän hieno! Mä tekisin semmonen kirkas turkoosi-sininen-vihreä, ilman mitään violettia tai kullansävyjä. Ja mukaan ehkä muutamia hopeisia holohippuja, kuten Picture Polishin Gravityssä. Ehkä semmonen jostain jo löytyykin =)

  1. Oih joo sun kuvailema lakka olis varmasti upea! Veikkaisin että jotain ton tyylistä saattaiskin ehkä löytyä joltain merkiltä :)

 4. Duo/multichromet on mulle yleensä sitä ei tykkää-osastoa, mutta nää on kyllä ollu tosi mageita! Hyvät kuvat siis :)

  1. Kiva kuulla, kiitti :) Mä oon pikkuhiljaa alkanut lämmetä multichromeille enemmän, mutta toivoisin vaan enemmän vaihtelua värisävyihin, nyt tuntuu että joka merkillä on samantyyppiset kameleontit :P

 5. Hannelen mainitseman lakan ostaisin hetivälittömästi.

  Ja kaikki pastellisetkin – kiitos.

  Tää lakka on hämmentävän kaunis! :)
  ja kiva kun oli paljon kuvia, niin näki monta eri puolta tästä lakasta!

Vastaa